Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Online Bilgilendirme ve Gelişmeleri


D@rkwish

Öne çıkan mesajlar

skill artışının kısılmasındansa, duz skill cap olmayan bir skill cap sistemine ihtiyac duyuyor oyun.

dmg alınca fizzle, normal gelen bi fikir ama bi yandanda uygulamada cok acı cektirebilir. iki gruptan ilk aoe'yi indiren bi anda kazanıverir vesaire.


oyunun yapısı gereği, standart cözümler başka sorunlara yol acıyo. bu kötü bişey değil aslında, bu sayede yapımcılar oyunun doğallığını bozmayacak cözümler bulmak zorunda kalıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece skill cap bile getirselerdi, ki artık bu saatten sonra bana göre getiremezler epey bi denge ve istikrar sahibi olacaktı oyun. örnek aldıklarını söyledikleri ultima online'nın en önemli özelliklerini alamamayı becermiş olmalarına şaşıyorum.
bir clan bir diğerine savaş açıyor ve anında savaş başlıyor şehir içlerinde turuncusun filan bunu acayip derecede abuse ediyorlar, ultima onlineda bu iş 2 tarafın kabulü ile olurdu kimseninde dert yandığını görmedim, insanları zorla savaştırmak iş değil.
yine uo yu örnek aldılarsa bir çok shardda skill cap olduğunu ancak böyle istikrar sağlanabildiğini görürlerdi.
ve pvp sistemi. uo daki hizli pvp yi halen hiç bir oyunda göremiyoruz. uo daki pvpnin hizli olma sebeplerinden en önemlisi binek üstünde pvp yapilabiliyor olmasiydi tabi bunun df de büyücülere fizzle gelmeden olmasi imkansız.
ama madem ultima online i örnek almişlar ultima onlinei efsane yapan özelliklerinden sadece loot ve skill sistemini hatırlamışlar, gerisi unutulmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

US de populasyon inanılmaz, pve dahi yapamıyorum hangi saat olursa olsun her dakka birileri atlıo üstüne adamın. İnanılmaz bir populasyon var ve çok güzel bir kaç fightımız oldu açık arazide. 1 siege yaptık 40 kişi ve nilfheimda Frost Coastta shardholder defendledik 100-120 kişiye karşı sabah 6 ya kadar sürdü :/

EU saatlerindedeoynayan çok fazla us serverında ancak ping müthiş değil, 210-300 oynuyorum ve büyüler sayesinde sorun olmuyor ancak archery zor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ping nasıl bilmiom ama darkfallun çok büyük hatası bu 2 ye ayırması zaten player a bağlı oyunun güzelleşmesi ne kadar fazla player o kadar zevkli olur oyun çünkü çok büyük harita bi wow gibi deil yani raid yap takıl low population serverda oyna modu yok

siegedir şehirlerdir , 2 ye ayırdılar eu yalan oldu direk herkes yeniye aktı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi baktım da nedne conquer the seas olduğunu açıklamışlar expansionın isminin

kuzey ve güney denize Sea Towers koyulcakmış buralar ele geçirilcekmiş topları bilmene olan towerlarmış . Bunun dışında su üstünde köyler vs olacakmış housing ve resource bilemmene de, iice denize döktüler işi
yeterince yer yokmuş gibi heue iice oyuncu gerekicek , hayvan gibi harita vardı zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Millet aylarca agladi forumlarda "ikinci server acilirsa oyunun sonu olur" diye.. Dinlemediler.. Daha dogrusu dinlemeleri onemli degil.. Sonucta sen oyunu EU'de baslatirken, sirf oyuncu kazanmak icin bir soz vermissin, US oyunculari da gelsin, ilerde US serveri da acicam sonra transfer edicez diye.. Ee fatura boyle cikti iste.

Neyse adamlar amerikadan parayi goturseler yeter.. En azindan oyunu gelistirmek icin gelirleri olur. Bakarsiniz 1 yila oyun tam tamina oturur ve yapilan reklamlar ve acilan yeni bir serverla EU'de bir canlanma yasanir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...