Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geri dönen eski bir oyuncu...


Prosecutor

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

ben open betada oyuna başlamıştım. oyunu çok sevdiğim halde sunucuların birden boşalması nedeniyle oyunun piyasaya çıktığı ilk ayın sonunda oyunu bırakmıştım. bildiğiniz gibi bu oyunda solo takılarak fazla ilerleyemiyorsunuz ki ilerleyebilseniz bile pek zevkli olmuyor.

şu anki durumun geçmişe oranla daha iyi olabileceği umuduyla oyuna geri döndüm. eltharion, karak eight , karak-azgal, axe bite sunucularında karakterlerim var. hangi sunucunun daha kalabalık olduğuna karar veremediğim için karakterlerimi pek fazla kasmadım. en yüksek karakter lvl21. bu arada karakterlerin hepsi destro. çok denedim ama ordera bir türlü ısınamadım :)

bahsettiğim sunucularda oynayan arkadaşlar şu karakterlerimi ekleyebilirler:
Vulkor lvl21 BO - karak azgal
Roxus lvl16 marauder - eltharion

daha sürüyle alt var da asıl oynadıklarım bu ikisi. ayrıca order tarafında bir WL açmayı düşünüyorum fakat hangi sunucuda açacağıma karar veremedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım bende geri döndüm..Axe bite ex parte deydim. Karak Azgal a transfer ettik hepberaber migrate acıldıgında ve şuan En kalabalık server gibi bişey Azgal cok migrate olmuştu. Dün girdim oyuna hatta pazar sabahı bugun girdim sabahın köründe girer girmez Warband kale almaya başladık random grp la...Cok fazla insan var ama benim tek problemim Türk guild i olmaması. Biriki Türk var bildigim ama eger bu server da kalmaya karar verirsem ben kurucam snaırım bir guild.Ya da Karak norn da reroll yapıcam. Benim en cok istedigim şey ş u oyunda ex parte nin eski gunleri gibi bir guild de bulunmak. Hatırlıyorum da ne kadar eglenceliydi surekli premade BG yapmak en azından akşam oyuna girdiginde 30-40 arası online ve vent muhabbetine girmek...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Holy, ben taze bir guild buldum (Karak Azgal), yabanci genelde ama icinde 4-5 tane turk arkadas var. Ismi Covenant.


Su an populer olanlar Eight Peaks, Norn, Azgal ve Eltharion galiba.

Axe Bite'tan Azgal veya Norn'a gecis olabiliyordu, ben dahil bir cok arkadas Azgal'a gectiler yanlis hatirlamiyorsam. Order tarafında malesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende The Covenant guildindeyim akşamları 25 ikşi fln online oluyor .Toplam 4 kişiyiz türk olarak bir arkadaşta officer konumunda http://covenant.byethost7.com/Forum/ buradan üyelik için başvurabilirsin yada oyundan Celikyay a pm at ben yetkili birisiyle görüşmenizi sağlarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...