Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 bin TL lik Malis Vurmuslar


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

İZMİR'de internet üzerinden oynanan ‘knightonline’ oyununun karakterlerini, sanal savaş aletlerini ve eşyalarını yine internetten satma vaadinde bulunarak yaklaşık 100 bin TL'lik dolandırıcılık yapan D.A.S. tutuklandı.

Cumhuriyet savcılığına başvuran şikayetçiler, internet üzerinden oynadıkları oyunda dolandırıldıklarını bildirdi. Savcılığın talimatı üzerine Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bilişim Suçları Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Araştırmalar sırasında, oyununun karakterlerini, sanal savaş aletlerini ve eşyalarını 100 ile 750 TL arasındaki fiyatlarda satma vaadinde bulunup, paranın hesabına aktarılmasını sağlayarak dolandırıcılık yapan D.A.S.'nin kimliği belirlendi.

Yazışmalarında İlkay Erdoğan, rumuzunu kullanan zanlı, alıcı gibi davranan polis ekiplerinin araştırmalarının ardından Hatay semtindeki evinde yakalandı. Bugüne kadar aynı yolla 100 bin TL'lik dolandırıcılık yaptığı belirlenen D.A.S.'nin, sevkedildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10682726.asp?gid=229
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LOL

knight online dünyanın en büyük multiplayer online oyunudur
kimine göre değişe bilir ama bu bir gerçek

knight online kriz işlemez merak etme :)
char alım satım item alım satım duraklamaz

Bu oyunda trilyonlar dönüyor kimsenin haberi yok, iş artık mafyanın eline bile düştü, azıcık internet cafeleri dolaşın sorun soruşturun, neyin ne olduğunu çok kolay anlarsınız.Bu oyunun Türkiye'de yasaklanması lazım...

Ya bıraksınlar bu işleri 100.000 Bin ytl dolandırmışmış ne anlatıyorsunuz 100.000 Bin ytl ye o oyunun Telif Hakkını bile alabilirsiniz. Oynayan birisi olarak abartılı bir haber diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...