Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2


moriQ

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

Arkadas,
dandik acer laptopum bozulup core i5li yeni dandik acer laptop alinca onca MW sonra MW2 oynayayim dedim de...

Orgazm oldum pc basinda. Varsa hala oynamayan, alsin bitirsin. 3 gunde 2 oyun bitti. Kendimden geciyorum. O nasil atmosfer.


abi sen esas çooook şey kaçırıyosun. almanyada korsan çekip sadece SP oynadın ki oyunun multisi yanında verdiği keyif 1/10 kalır. nette kas araştır mw2 oynamanın yolunu:) elbet bulursun.

korsana özendirici mesaj: BAN
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

doğaldır,infinity ward tarihin en başarılı firmalarından biri treyarr..k gibi kopyacı beceriksiz bir firma değil.


treyarr..k hahahahahahaa koptum

Yorum da çok doğru. MW2 de aldığım keyfin onda birini vermedi Black Ops.

Multisinde hile türememiş olsa MW2 devam ederdim bende...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi de Spec Ops'una başladım da, ciddi ciddi zor ha. Harbi harbi zor yani. Hardened'i bile kasıyo. 2. aşamanın wave defense'i var, homeland defence mi ne ismi o bölümün, 2 turret veriyo birkaç silah, 5 wave saldırıyo üstüne, 3 saatimi falan yedi hardened de, o derece. Ve ciddi ciddi strateji gerektiriyo yani turreti şuraya mı koysam böyle mi etsem derken 3 saat gitti 10 dakikalık bölüme.

HA Bİ DE Bunun LAN'dan oynama şansımız var mı? Korsanım tabii ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

korsan sorup durma silfatoş gelir bannar adamı!

zor ama zevkli yau. taktikler geliştir, turretleri shop counterlerin içine koy, claymorelar turret korusun seni değil. sen de taretin yanına gir. ben öyle yapıyodum o zaman sırtın yere gelmez. Echo dakiler tek yıldız gerisi tam üç yıldız bende:P

oynamayı bırakmış / azaltmış birisi acc paylaşsa güzel oynarım senle de, öbür türlüsünü bilmiyorum. LAN veya friend odaklı olarak yani.

ps3 alırsan split screen oynanıyo onda spec-ops eheheh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başlar başlamaz eline grenade launcherli tüfek al yerden, diğeri mutlaka termal dürbünlü sniper olsun.

ilk tareti benzin pompaları patladığında etkilenmeyecek şekilde istasyonun köşesinde koy. zaten böyle yapmışsın. ancak koymadan önce civardaki arabaları pompaları GL tüfeğinle kendin patlatırsan alet uzun süre sağlam kalır.

eğer sen diner dükkanının içine geçene kadar sağlam kalırsa bir koşu içeri taşı.

hangi dalgada geçersin bilmiyorum da aradaki hazırlık devresinin birinde koş dinera, counterin (tezgah mı desek) arkasına geç. oradaki tareti direk oraya kur, açığa çıkarma. bunun en sona kadar dayanması lazım.

fırsat buldukça claymore diz ancak ön kapıdan ziyade arka kapıya diz çünkü başını en çok oradan ağrıtacaklar.

mümkünse arka kapıdan çık ve yol boyunca da iki tane koy (eğer görünür şekilde koyarsan düşman uzaktan görüp vuruyor. bina çıkıntıları var ufak ufak, tam onların dibine koy vuramasınlar. ayrıca birbirlerini patlatmayacak şekilde koymuş olursun hem.) ön camlı kapıya da tam en dibine olacak şekilde (uzaktan gözükmesin patlamasın vs) bitane koy. patladıkça ara ara tazelersin.

düşmanda btr var predatör var. dışarı çıkıp uzun uzun beklemen lazım predatörle vurulmak için. içerdeyken btr bişey yapamıyor. taret ve sen tüm düşmanları temizleyince en son çıkıp vurursun roketle rahat rahat. helikopter için de aynı, ancak havada sabit durduğu anları beklemen lazım.

helikopter için tavsiye, rpg kasmak yerine tüfekteki grenade launcher ile vur, çok daha isabetli ve tek vuruşta iniyor gene.

zaten tüfeği (herhalde GL takılı ak47 vardı yerde) çok fazla kullanmayacaksın. uzaktan sniper ile vuruyosun falan filan.


dünyanın en gereksiz postunu attım galiba az önce, neyse ben böyle yapıyodum en zorunda oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 11 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
mahmud_mahmudov said:

Bi maça girmek 4-5 dakika sürüyor. Girsen de hileciye denk gelme oranın epey yüksek. Forumda da millet ağlıyor. Sen hangi oyunu oynuyorsun bilmiyorum ama MW2'nin şu anki durumu bu.


eed ilk maçı bulmak sürüyor, sonra sıkıntı olmuyor. hileci de bir defa her yeri duradan tubelayan bi herif dışında görmedim, o da sağlamdı baya takdir ettim hilesini dsf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...