Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2


moriQ

Öne çıkan mesajlar

Gece acik birakmistim sabaha inmis gayette oynaniyo tek map haric hepsini deneme sansim oldu oldukca iyi gozukuyor mode secememek kotu olmus ama karisik hardcoreda fena degil ya :) Ama tabi sadece 3 yeni map icin o paraya degermi bilinmez diger 2si eski map ztn. Sonucta 20TL cok para degil oyun sektoru icinde :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 mape 15dolar vermek yanlis anlamayin ama enayilik. Zaten kendiniz soylemissiniz 2si eski map. Duzeltselerdi, ne bileyim dedicated fln gelseydi, guzel bir anti-cheat sistemi kurulsaydi bu paraya dahil olarak anlayabilirdim ama en cok satan oyunlar arasinda olan bir oyun ve zerre para harcamadan hala para kazaniyorlar. Beslemeye devam edin :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Sürekli aynı maplerde oynamak sıkmaya başlamıştı ztn ben şahsen değişiklik olsun farklı yerler göreyim ve tabi Crash için aldım paketi. Birde belirttiğim gibi 20TL çok abartı bi para değil sonuçta :)


amac ucuz degil, adamlarin oyunu gelistirme ve duzeltme cabasi "0". Bu yuzden 5 lira bile vermek istemem. Onlardan once 90 lirami geri isterim mumkun olsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi hileye rastlamışsınızdır farkında değilsinizdir. özellikle son iki üç haftadır hilesiz geçen günüm olmuyor. çatkırmadan yapıp skor alanlar neyse, baya baya bizim canımızı sıkmak için yapanlar da dolu. iyice azıttılar. sıkıntıdan kaçmak için 1 tl olsa vermem yeni haritalara. hiç bişey geliştirmeden aç bi şekilde paraya yönelik iş yapıyorlar.

çalışanları bile dava açtı ödememişler adamlara paylarını.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...