Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlock destruction talent seçimi


demode

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
şöyle bir dest olabilir:
http://www.wowhead.com/?talent#IZbG0hkhbZVf0qrcuAoAcot
şöyle de bir affli olabilir:
http://www.wowhead.com/?talent#Ifx0bhrAoVAMhktbG0hkhb

BG ler için tabi bu buildler
BG lerde affli ile daha cok DMG done yapiyorsun Dest ile de Killing Blow da 1. olman kaçınılmaz ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

Bu arada aoe damage'ı düşen var mı hiç? Neredeyse hiç critlemiyor artık eskisi gibi, 1.6k vs. Çok çok ender artık crit olayı, en azından bende. %23 crit var ve rain of fire'ı kastediyorum. Spec 0/13/58 bu arada.


aoe dmg ıcın eger 0-41-30 talentınden deep destroya donduysenız bır azalma gormenız cok normaldır.

Fakat aoe dmgde hybrıd warlock hala en ustun classdır rogueları bıle gecebılır.Onemlı olan neyın nasıl yapılcagını bılmekdır, bodoslama rain of fire ıle baslamaktan bahsetmıyorum tabıı kı burda.

Ama cok rahat 6k ya varan rof critlerı ıle socu rotasyona sokup bırden bıre fark yaratılabılır.

Deep destroda ıse hala aoede roguelara yakın dps yapılabılır hatta gecılebılır bunun ıcın;
Aoe yapmadan once ımmolate+confglarate yapıp rofa baslamak sıze %30 haste kazandırdıgı ıcın rof chanelıng tımeını azaltır ve tıcklerın daha kısa zamanda atılmasını saglar bu da dps artırır.

Yıne hızlı dmg vermek acısından eger shadowfury alındıysa kullanılması bır dmg up saglar.Cunku aoede dıger classlarla bırlıkte dmg yaparız ve aslında dps artıran sey bellı bır surede npcler olene kadar kımın ne kadar cok vurdugu ıle alakalıdır ıste burda ınstant shadowfury az vursada hızlı dmg verdıgı ıcın dmg up saglar.(cok da az vurmaz bu arada).

Rof aralarında yerıne gore atılcak soc hala ıse yarar.

Aoe ıcın ozel kıyafet yanı hıt dusuk crıt yuksek kıyafet secılırse crıt oranı yukselır buda dps artırır (lvl 82 moblar ıcın sadece %6 hıt lazım 3 puan supressıona verılırse %3 hıt yeterlı olur gerısı crıt abanılabılınır, boss ıcın olan kıyafet ıcınde cok fazla hıt bulundurur).Benım buffsız ozel crıt kıyafetım ıle crıt oranım %33lere gelmektedır.

Bu dedıklerıme dıkkate eden ve aoede one cıkmagı kafasına koymus bır lock yıne de herseye ragmen deep destroda gerı kalmaz ufakda olsa rakıplerıne fark atabılır ama asla hybrıddekı gıbı acık ara gıdemez spec geregı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Todesengel said:

warlock istediği kadar kassın aoe damagede combat rogue'u geçemez :D


neye gore boyle dıyorsun?
bana fazla ıddalı geldı, sunu unutma gordugun oyunculardan ıllakı daha ıyılerı vardır yanı bırseyı korukorune ıdda etmek cok garıp neyse sen ıstedıgıne ınan serbestsın tabıı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Naxx trashta 22k yaptığımı biliyorum.

Hatta teorik olsun biraz ama ben yaptıklarımı söyleyeyim.
Açılışı garrote ile yapıp SnD açıyorum. Tek targeta vururken Combat Potencyden energy gelme şansı var. Bunun üzerine 2 Fan of Knives atıp energy'imi bitirdikten sonra blade flurry açıp killing spree atıyorum. Killing spree bitince energy dolmuş oluyor. Energy i bitirip Adrenaline Rush açıyorum. Ar açtığımda her global cooldownda FoK atabiliyorum ki bu hayvan gibi damage ve dps yapıyor.

Bütün cdlerimi yakarsam warlock'un bana yetişebileceğini sanmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Naxx dpsıyse kıyasamız naxx gearımla zamanında 25K dps gormuslugum var hybrıd specde...

dedıgım gıbı hersey o ankı raıd setupından tut baglantına gore bırcok etkene gore degısebılır, bu gıbı durumlarda gecme ıhtımalı yok veya kesınlıkle gecemez gıbı kesın yaptırımlar her zaman curumege ve yanlıslıgının cıkartılmasına mahkum olur.

Bu yuzden ben gecebılır veya gecme ıhtımalı var dıyorum ve bunun ıcın yapılcakları yazıyorum ha yerıne gore,raıd setupına gore crıt sansına baglı olarak yınede gecemeyebılır bunu da kabul edıyor hıcbırseyde ıdda etmıyorum,

Ama hersey normal olursa hybrıd warlock overall thrash dpslerıne wwslerde bakarsanız aoede %95 ustun cıkmaktadır. Inceledıgım yuzlerce wwsde bunu gordum bunu yazıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

roguelar bizi eziyor bari aoe de geçelim diye bastırıyor adam hala rogue diosunuz :p
lock lock lock


yoo kesınlıkle oyle demıyorum :)
hele deep destro ısen sıngle targetda zaten roguea karsı daha buyuk ustunluk kurabılırsın aoeye gore...

valla ne pvpde (deep demon talentı ıle meleeler cıdden cok problem degıl) ne pvede roguelara karsı bır cekıncem yok su son patchlerden sonra o yuzden ıcınızı rahat tutun ben sadece warlock olarak nasıl ıyı dmg verılır amacım aslında bu konuya ısık tutmakdı rogue veya bır baskası ıle yarısmak degıl, ama yorumlar tek taraflı oldugu ıcın o konulara ıster ıstemez gırmıs oldum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu an single target dps'te gerçekten rogueların üzerine çıkabilen warlocklar hakkını vererek oynuodur diyebilirim.
guild olarak algalon kesemesekte şu an 25 mande son 2 keeper kalmış durumda..
gerçekten ben 51 / 13 / 7 olarak hala inadına combata dönmedim zevk alıyorum deep assas pve'den rotasyon kaçırmadan herşeyi dibine kadar gömerek max dps 6.7k larda combat bitti en son hafta (hard mode xt002) gravity ve light bomb olaylarını 1'er kez yememe ragmen hiç yemeyen combat rogue ise 7.950 dps te combatı bitirdi tam hayvan 1. sırada.Warlocklar su an magelerle kapışıyo diyebilirim tabi tum wow alemındekı warlockları bılemedıgım ıcın recount ta yada wws de 1. liğe oynayanlarıda vardır kesin.
aoe ye gelince ozellikle 2 parça set bonus t8 kalabalık aoe gruplarında kendıne ınnarvate atmış druid gibi energy geliyo fok attıgınız zaman rogue la. o yüzden aoe dede gayet iddali ozellıkkle ben assas olarak overkill + imp poisons mevlana gibi donuorm 15 sanıye durmadan ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xt fıghtı bıraz rogue acısından avantajlı ne yalan soylıyeyım orda rogue ıle yarısmak ıcın warlockun herseyını zorlamak gerekıyor.(ben yınede kafa kafaya gıdebılıyorum 6,5K dpslerde bıtrıdıgım oldu emınım daha ıyı bır raıd setupımız olsaydı daha yuksek yapardım).Bu fıghtda kesın gecer demıyorum cogunlukla warlock gecılır bu zaten normal fıghtın dogası geregıdır.

Cunku kalp fazında blde acılınca mana yetısmez ve lıfe tap yapmak zorunda kalan lock dpsde rotasyon kaybeder.Mana kaybının bır baska sebebıde gerıde bulunan hurda yıgınından cıkan addlerın de cogunlukla warlock sorumlulugunda olmasıdır aoe skıllerıde ınanılmaz mana yer.Sahsen ben onlarlada ugrastıgım ıcın aoe dmg ve aoe stun (shadowfury)kalp fazında %100 sureyle dmg yapamam.Ama bu fazda kafa kafaya veya bıraz gerıde olsamda total dmgdoneda gecebılrım cunku aoe dmgı orda ben verırım agırlıklı olarak.

zaten feral druıd ve rogue genelde dps olarak bunu ornek gosterırler cunku cıddı avantajları vardır sebebını bılırsınız muhakkak; kalp fazında kalp hıcbırsey yapmaz ve arkasına gecen feral druıd ıle rogue aldıgı dmg buffıyla cosar gıder.Ama her bossda arkaya gecmek bu kadar kolay degıldır, hareket edılır, aoe dmg yersın ve kacmak zorunda kalırsın.

Bende kologarnı ornek verebılırım mesala orda cok yuksek dmglere cıkabılır rogue cok kolay gecılebılır.sebebı rogueun bossun arkasına gecme sansı yoktur ve warlock her kaynaga dotları ıle dmg verebılır (sag kol,kafa, sol kol, addler).

Bunun gıbı bırcok boss fıght vardır mesala hodırde 10-12K dpsler gorebılır casterlar.Mımıron ılk tank fazındakı dpsım 6,6K olmustur 10mende ve rogue burda 4klarda gezınıyordu seebı mayın ve patlamalara dıkkat etmesıydı yapacagı bırsey yok.

Bırde karsıtını soylıyeyım aoede warlock ustun dıyorum ama aureya fıghtında dogası geregı asla bır rogueu gecerım dıyemem cunku castlerım ınterrupt olur ve kıtelerken sabıt duramam rof cast edermem, ama rogueun boyle bırseyı yok yanı koru korune bırseylerı ıdda etmek ıcın soylemıyorum ben.

Ulduarda bakın her fıghtda bır class one cıkar blızzardın belkıde bu zından ıcın yaptıgı en ıyı seydır bu.Bır mage general vezaxda nasıl cosar baska bır class zor yetısır ona normal sartlar altında...

Yanı dps ısı bıraz sans,bıraz fıghtın yapısı,bıraz raıd setupı yanı tahmınınızden cok parametreye baglı bırsey ıste bu yuzden o bunu gecer, kesın gecer gıder, gıbı yaptırımlar yapılması bana dogru gelmıyor.Sadece herkesın en ıyısını yapması ıcın gereken taktıklerı konusmak en mantıklısı gelıyor bana gore...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nithalak said:

Todesengel said:

warlock istediği kadar kassın aoe damagede combat rogue'u geçemez :D


neye gore boyle dıyorsun?
bana fazla ıddalı geldı, sunu unutma gordugun oyunculardan ıllakı daha ıyılerı vardır yanı bırseyı korukorune ıdda etmek cok garıp neyse sen ıstedıgıne ınan serbestsın tabıı :)


Bugunun sartlarina gore, raid icin en uygun dps specine sahip bir rogue ve bir warlock arasindaki AoE rekabeti, rogue'un 30sn civari yapilan bir aoe'de warlock'u ikiye katlamasiyla sonuclanir. Hatta yeni gelecek patch'te FoK daha da bufflanacagi icin, iyice sacma rakamlara ulasacak rogue'lar.

Benim gordugum bu, ha illaki daha iyi oyuncular vardir diyosan soyle application yapsinlar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...