Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlock destruction talent seçimi


demode

Öne çıkan mesajlar

Skroce said:
nerf gelmis
allah belani versin blizz
Nerf Konusu


napalım hocam bi ton ağlayan çıktı bu skill yüzünden. Yok çok vuruyormuş da yok bilmem neymiş de.. Başta priestler... Yok 13k damage nasıl çıkarırmış conflagrate.. Kendileri 28k overheal atınca kimse nerfden bahsetmiyor nedense herkesin işine geliyo. Napalım yani biz dps yapmayalım mı ? Naylon gibi ortada mı gezelim anlamıyorum ki ne yapmak istiyorlar warlock'u bitirmek mi amaçları. benim yan charım DK. Guild'deki DK'lar her raid'de damage meter'a 1.liğe oynuyor. Warrior'a gelince; Bir fury warrior boss time'da 8k dps çıkarabiliyor. Geçen hafta naxx 25 faerlina'da adam aldı başını gitti 2. sırada DK vardı 6,2k dps'le. O kadar zorladım 5,4 anca yapabildim.. Warlock class'ını kaldırsınlar bari felguard'ı da silsinler çok damage vuruyor ya. Amma acı vermiş warlock sınıfı bunlara ki hala çıkaramamışlar bi taraflarından!
Nerflenmesi gereken class'ları nerflesinler önce.. Pvp'de paladin yardırıp gidiyor, rogue desen aynı, DK lar farklı değil.. Suç bu saçmalıkları ortaya atanda değil. Suç bu saçmalıkları kâle alıp ona göre hareket eden blizzard'da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Synergenx said:
Skroce said:
nerf gelmis
allah belani versin blizz
Nerf Konusu


napalım hocam bi ton ağlayan çıktı bu skill yüzünden. Yok çok vuruyormuş da yok bilmem neymiş de.. Başta priestler... Yok 13k damage nasıl çıkarırmış conflagrate.. Kendileri 28k overheal atınca kimse nerfden bahsetmiyor nedense herkesin işine geliyo. Napalım yani biz dps yapmayalım mı ? Naylon gibi ortada mı gezelim anlamıyorum ki ne yapmak istiyorlar warlock'u bitirmek mi amaçları. benim yan charım DK. Guild'deki DK'lar her raid'de damage meter'a 1.liğe oynuyor. Warrior'a gelince; Bir fury warrior boss time'da 8k dps çıkarabiliyor. Geçen hafta naxx 25 faerlina'da adam aldı başını gitti 2. sırada DK vardı 6,2k dps'le. O kadar zorladım 5,4 anca yapabildim.. Warlock class'ını kaldırsınlar bari felguard'ı da silsinler çok damage vuruyor ya. Amma acı vermiş warlock sınıfı bunlara ki hala çıkaramamışlar bi taraflarından!Nerflenmesi gereken class'ları nerflesinler önce.. Pvp'de paladin yardırıp gidiyor, rogue desen aynı, DK lar farklı değil.. Suç bu saçmalıkları ortaya atanda değil. Suç bu saçmalıkları kâle alıp ona göre hareket eden blizzard'da.


Aynen millet ne ağlamış valla aslında daha çok seviniyorum şimdi oynamayı bilmeyenlerin 2 skill basarak dps de birinci olamsını veya pvp de kral olmasını görünce daha hoşuma gidiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan alamıyorum 3 dot atıyorsun+shadow yada incinerate spamlıyorsun conf zaman tutuyorsun yapacağın dps 5k larda.millet 3x mirror image le cast sallıyo dk denen abuk bir class geldi warrior titan grip ftw sonra warlock lafı geçince OOOOO warlock direk nerf...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://talent.mmo-champion.com/?warlock=000000000000000000000000000020210330113520252003320100005203015220131050000000000&glyph=040816000000&version=9767

Bunu begendim en son yaptiklarim arasindan, ama agony glyph'i lifetap gelince degistirilebilir, hesaplamam lazim, tabi once glyph bi gelsinde servera sonra yapicam o isleri su aralar mesgulum acayip progress filan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Synergenx said:
Glyph of COA yerine Immolate kullansan daha fazla verim alabilirsin sanırım bu build'den nihla.


Life tap'i bekliyorum. Bi de bu specle oynarken bir takim ince isler yapiyosun o yuzden immo glyph'i CoA'ya yenik dusebilir bilmem anlatabilim mi :)

Update: Simdi hesapladim normal kullanim sartlari altinda immolate'in dot kismi CoA'dan %23~ daha fazla vuruyor. Raid bufflarla filan fark biraz daha kapanir %18-20~ filan diyelim. Ufak tefek ince hareketlerle fark iyice azalir kafa kafaya yaklassada Immo glyph'i daha cok dmg verir yinede. Minimal farklar tabi bunlar, bir de isin >%35 kismi var onuda hesaplamak lazim, of ne usendim anlatamam. Yinede yeni glyph takmaya usenmeyenler immo taksin, benim gibi eski glyphlerle devam edenler CoA'ya devam edebilir, sonuca CoA kullanirken takip etmek icin harcadiginiz focus azalacak encounter'a daha cok konsantre olacaksiniz. Life Tap'i bulunca hemen degistirip denemek lazim, bakalim ne olacak sonuc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
peki bişey soracma şu conflag yeni patchle baya bi damage koyuo instant olmasına ramen. 10k üstü . Neden tercih etmiosunuz felguard neden özellikle. NE gibi boostlar geldi de şu an buildler hep conflagsiz vs.

ayrıca shadowburn var en son yaptığın buildde o neden nihla?


Shadowburn alt tier'daki talentlere gecebilmek icin var, ya sburn ya da 1/3 molten skin alinabilir. Sburn add'li combatlarda filan ise yarar, sikisik durumlarda ekstra kosarak vurabilecegin bir dmg olur, digeri %2 more survival olur. Secimlik bir durum, yeri gelirde survival daha onemli oldugunu hissedersen bir encounter'da respec'leyip bunu alabilirsin.

Conflag iyi guzelde conflag aldin mi imple kaliosun, imp fg ye gore cok daha az vuruyor, arti conflag hotfix geldi artik %100 degil %70 dmg'ini vuruyosun immolate'in 15sn'lik dmg kisminin. Her ne kadar imp'in MD'si daha iyi olsada, aradaki farki kapatmaya yetmiyor gibi gozukuyor su an.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
incinerate sF sonra 2 incinerate ve Sf die mi gidio çünkü bi incinerate bi sf yapıncao lmuo galiba


bu arada life tap glyphini immolate yerine koyiim di mi


Evet tap yerine koy, bu arada haste'ine gore 1 sf 1 inci yapabilirsin, 30 yardda durmaya gayret goster. 550~ haste'le buffsiz birsekilde dummy'ye 1 inci 1 sf calisabiliyorum mesela. Ama tabi arada immo ve coa'yi nasil tazeleyecegini calisarak bulman lazim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...