Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood Bowl Pati Squad [Registration Open]


Azmodai

Öne çıkan mesajlar



Merhabalar. Blood Bowl Games Workshop'un 1986 yilinda masaustu oyunculari icin cikardigi, alternatif bir boardgame dir. Oyun Amerikan Futbol / Rugby karisimi kurallara sahip olan, kanli ve vahsi bir sporu konu aliyor ve bu sporu oynayanlar ise alisageldigimiz klasik warhammer fantasy irklari (undead, mumyalar, vampirler, insanlar, orclar vs. vs.).

Daha cok bilgi

Kural kitabi oldukca kalin olup cok eglenceli bir oyundur ve internet uzerinden de java client sayesinde oynanabiliyor fumbbl.comdan.

Simdi bu fotoroman fallout fotoromanimla paralel gidecek. Her haftasonu (pazar gunleri olur diye dusunuyorum) bir oyun oynayacagiz, ve mac raporlarini buraya koyacagim, ve bu isin eglenceli ve ilginc kismi ise oyuncularin SIZLERIN istedigi ve belirledigi tiplerin olmasi olacaktir.

Oncellikle ama bir Takim ismine karar verecegiz. Ilk oynayacagimiz takim Human olacaktir, hem dengeli olmasi acisindan, hem de baslangic icin iyi bir irk oldugu icin. Sizlerden ricagim Eglenceli bir takim ismi soyleyip onunla beraber bir oyuncu profili cikarmaniz.

Profil icin yapmaniz gereken tek sey isim vermeniz, bir tane resim koymaniz (bu resim foto olabilir, cizim olabilir...) ve kisa bir bio yazmaniz. Oyuncunuz kimdir? Nedir? KAfaniza gore takilin. Vereceginiz oyuncu biolari siz olmak zorunda degil, hatta gercek olmasin onemi yok :) Isterseniz kendinizi de soyleyebilirsiniz nickinizi kullanarak.

Sizden 11 tane profil alinca baslayacagiz oyuna. Her mactan sonra yeni oyuncular alinacak, var olanlar kazandiklari xplerle skill alacak, takima katkilar yapilacak vs. ve bunlara hep birlikte karar verecegiz. Bir nevi Fantezi Blood Bowl.

Hadi bakalim baslayin. 11 kisiyi bu hafta bulursak Pazara ilk oyunumuzu oynariz :D

Quick Links:
GAME 1 - 1st HALF: Burdan

GAME 1 - 2nd HALF: Burdan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

siz yanlis anlamissiniz yahu. Siz bisi yapmayacaksiniz, sadece isim verin, 2 satir da flavour text bunlarla takip yaratip oynicam ligde, buraya da sonuclari yazacam :)

su ana kadar eregorn ve consun yaptigi gibi. gerci cons resim de lazim sdfg.

bu saatleriniz alacak bir oyun degildir yani, hatta sizin hic bir alakaniz yok ben sizi oynicam :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zeker.




Hiç bir trainingi kaçırmaz, kondisyonu her daim tamdır. Ayrıca sağa bakarken soldan sola bakarken sağdan top geçirebilir, tüm kanatlarda tam performans ile oynayabilir.

Doğaüstü güçlerinin farkına çok uzun süre sonra varan zeker, ne gözlerinden çıkardığı ışınların birbirlerine çapraz olma sorununu, ne de sesinin uyutucu etkisini henüz çözebilmiş değildir. Ama Allah'ın kendine verdiği bu yetenekleri en iyi şekilde kullanabilmek için Blood Bowl'a katılması gerektiği kendine vahyolunmuştur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenasi X



4 yaşındayken kafasına kalas düşen Fenasi, o günden beri amneziaktır. Kısa, orta ve uzun dönem hafızasını kaybeden Fenasi, bir gün bakkala ekmek almaya çıktığında evinin yerini hatırlayamayıp kaybolduğundan, sokaklarda büyümüş, 5 kişinin hayat tecrübesini ergenliğinde tek başına yaşamıştır. Ne yazık ki Fenasi başından geçen tecrübelerin hiçbirini hatırlayamadığından, bir kedi yavrusu kadar saftır, öte yandan tecrübeyle kazanamadığı yetileri içgüdüleriyle kazanmış, adeta bir Street Fighter gibi, Ken gibi Ryu gibi yeteneklere sahip olmuştur.

Fenasi'nin en büyük karakteristik özelliği kesmeyi sürekli unuttuğundan adam boyunda uzamış sakallarıdır. Bu sakalları gerektiğinde adeta bir kamçı gibi kullanabilmekte ve kendine olası bir kavgada avantaj sağlayabilmektedir. Her ne kadar güçlü bir fiziği ve kodummu oturtan bir yumruğu olsa da, hiçbir arkadaşı Fenasi'nin yanında bir kavgaya girmek istemez, zira kendisi kavganın ortasında hangi taraftan olduğunu unutup kendi arkadaşlarına kafa göz dalabilen bir insandır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

need backup diyerekten biraz bg yazayım dedim :D



Lex kavga gürültüyle işi olmayan işsiz güçsüz bi kasapken bigün gelen müşterilerinden birinin çükünü keserek kıymış ve çaktırmadan başkalarına kakalamıştır. Daha sonra bu sadizmini kullarank kendini ringlere veren Lex artık bir ring savaşçısıdır. Kavga dövüş kafa koparma hırsı onu bu spora yöneltmiştir. Seçmelere geldiğinde daha 3 kişiyi yaralamıştır.. GORAAH!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fzzzy

http://www.andypryke.com/twiki/pub/Andypublic/BlogJune2005/flies.jpg

köyünde çobanlık yaparken bir gün kötü adamlar gelip köyü yakar bebekleri öldürür tecavüz eder kahramanımız bunun üzerine iyiliğin koruyucusu olmaya karar verir ama kötü büyücünün laneti onu üç kişilikli bir sinek adama çevirir onun adı artık şafakta fısıldayan sinek adamlardır sonra kahramanımız blood bowl'u görür ve adaleti sağlamak adına yola çıkar yarışmacılara başarılar diliyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...