Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. Dünya Savaşı'yla ilgili bir soru


Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Tartışmaya açık olanlar : Suikast girişiminde yer alıp almadığı ve arabasını tarıyan uçağın amerikan mı yoksa alman mı olduğu

Tartışma dahilinde olmayanlar : İntiharına izin verildiği, binlerce insanın katıldığı devlet töreniyle gömüldüğü ve düşmaları dahil hiç kimsenin kötü bir şekilde anmadığı nadir komutanlardan olduğu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rommel, Model, Doenitz, Guderian, Manstein bunlar hem askeri yetenekleri hemde insancıllıkları ile ilk akla gelen Alman komutanlar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konu yine dağılıcak ama ben suikast olayına takıldım... En başından beri hitlere karşı olan adamlar vardı. Çekoslovakya'nın işgali sırasında eğer kan çıkıcak olucaksa hitlere karşı suikasta girişmeye hazır olan generaller vardı. Daha sona tam zamanını hatırlamıyorum ama Pazar yeri operasyonu zamanına denk geliyo sanırım hitlere bombalı saldırı yapılmılmıştı. Tabiiki bu genarller almanya için doğru olduğuna inandıkları seyi yapıyolardı ama benim demek istediğim inançları olmadığı için bence yeterli değillerdi. Yani sadece bi düşünce...[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam o kadar savaşlar yapmış etmiş, evlendiğinin gecesi karı dırdırına dayanamamış vurmuş kendini... (bu arada bahsettiğim kişi Hitler)
:p[signature][hline]Light in the shadows has words to say

[Bu mesaj Aurora tarafından 04 Mayıs 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...