Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Guild sitesi olarak başladılar, sonra kendi kullanımları için addonları sitelerine yüklediler.

Bir süre sonra addonlar için ilk bakılan yer oldular, diğer oyunlar için addon toplamaya başladılar, WoW kendi databaselerini açtılar. Bu databaseler sonra diğer oyunlara da sıçradı, WAR ve AION gibi.

WoW guildleri başarılı oldu, yükseldiler sıralamada falan.

Sonra makale yazmaya başladılar falan, uçup gittiler valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ekvatoria said:

senko said:

saecim sildim zaten de wow'unda kendi qhelperi var ya onla cartographer uyumsuz, show object dediğinde kayıyor harita onu diyorum var mı düzeltmenin bir yolu.


Wow'un kendi mapini de küçültebiliyorsun artık. bence bayağı kullanışlı şu aralar. Cartorapger'a gerek yok.


öyle yapıyorum zaten, bu sefer instancelere girice problem oluyor ama o kadarı da olsun artık yeni bir add-on gelene kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şöyle bi add-on istiyorum yada interface ayarı,mesela healerken boss'un ne yaptığını ne cast ettiğini falan göremiyorum tam dikkatli şekilde,interrupt etmek de zor oluyor,tamam kimsenin benden böyle bi beklentisi olmadığını biliyorum ama ben yine de yapmayı tercih ederim. Boss'un castlerini falan takip edebiliceğim bi add-on var mıdır?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bana shadow priest olarak dotlarımı takip edebileceğim bir addon verirseniz bir de yanına bonus olarak nasıl bir cycle izlemem gerektiğini anlatırsanız süper olacak.


Quartz : Cast / latency takip
Quartz mf2 plugin : MF 2 tick için
Classtimer : Dot takibi
Shadowgreenlight : swp reapply edeceğin zamanları görmek için

5 stack sw sonrası (openerın pek bi önemi kalmadı tüm dotlar reapply edilebiliyor istenildiğinde)

vt>dp>mb>mf şuanki prio 4x t10 alınca mf mb ile yer değişecek.
Mf tick aralıkları ilk ikisi 3. ye göre daha yakın aralıklarda olduğu için optimal bir ms ile 2x mf tick daha iyi dps sonuçları çıkartıyor.
Buna göre vt/dp/swp up iken mf 2x spam cd geldiğinde mb girecek araya vt 1.x sn (hastee göre) duration kalınca vt cast aynen dewam.Kısaca dot kaçırmayacaksın bitmeden tazelemiyeceksin iyi bir gözlemci isen sorun yok ama değilsen hayata küstürür sp dps :P

PS : birde ne zaman swp aktif bile olsa yenilemen gereken zamanlarıda öğrenmen lazım. (%crit, %dmg gibi)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de şu şekilde yapıyordum, vt-dp-swp-mfx2-mb sonra vt'yi cast timeın bitmesiyle çakıştırarak yeniliyordum. Buraya kadar herşey tamam anladığım kadarıyla ama mesela dp hep mf cast ederken falan bitiyor, casti bozayım mı yoksa dotsuz cast etmeye devam edip sonra mı devo plague atayım? Bir de swp'yi mf otomatik yenilemiyor mu? Neden yeniliyoruz?

Addonlar için teşekkürler bu arada. Quartz hariç hiç biri yoktu. Sp de dot timerlarını takip edicem diye boss portresi hariç hiç bir yere bakamıyorum, bir an boş bulunsam 300 400 dps düşüyor anında. (Zaten gear berbat, geçen akşam 80'ledim alakasız epixlerle dolu üstüm 2k falan dps görüyorum kendimi parçalasam :P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten sp nin dpsi zor kısmı timerların çakışmasına göre kafanda oluşturduğun zamanlamadır.Zorluğu buradan geliyor yani.
Ayrıca bir caste başladığın zaman ne olursa olsun gcd dolmadan iptal etme.Hatta cast ettiğin mf ise 2x olmadan bırakma.
Eskiden dotlar hasteden etkilenmediği için herkesi optimal bi rotasyonu vardı kendince ona göre araya swd/mb/mf2 falan koyup devamlılığı sağlıyordular fakat artık öyle birşeyde yok :P

Swp mf ile refresh oluyor burası doğru fakat kazandığın +dmg dışında hiç birşey yenilenmiyor swp refreshde.
Örneğin POS dan düşen trinketin use bonusu 920 crit veriyor.O trinketi aktif edip swp keep yaparsan fight sonuna kadar +920 crit rate ile oynar swp.Aynı şekilde bossun üstünde %13 dmg taken veya moonkin/elem 5 crit almadan swp atarsan keep olduğu sürece fight sonuna kadar bu bonuslardan etkilenmez.

Shadowgreenlight da burada devreye giriyor.Boss mekaniklerini falan öğrenip bunu kendi mekaniklerinle harmanlayınca farkını koyarsın ortaya bu yüzden sürekli söylerim shadowpriest ile max dps yapmak gerçekten zordur diye.İşi çözdünmü vazgeçilmez olursun o ayrı ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowinterface.com/downloads/download12323-QuartzLatencyMF2

Çalışması için quartz_player ve quartz_latency modülllerinin aktif olması gerekir.

MF2 2. bir latency barı açıyor cast bara buda mse göre ortada falan olabiliyor standart latency barı dışındaki ortalama bir ms ile oynamıyorsan kasma dpsini rezil eder =)
Yani sürekli değişen mslerle oynuyorsan es geç bu modülü.

Nasıl kullanılacağı içinde bir ss atayım işten girdim o yüzden ms gg :P



Ortadaki kırmızı barın en solu mind flay 2. tickin bittiği nokta misal sarı çizgide benim 2. kez mf tuşladığım vakit fakat msden dolayı halen dewam ediyor bunlarada msine göre tepki verirsen dpsinde baya bi gelişme olacaktır.

PS : Aslında ortadaki kırmızı safe bölge fakat tutarlı bir bağlantımız olmadığı için çok fazla güvenme =P

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de uzuuun bir aradan sonra oyuna dönenlerdenim de, şimdi bir mage yetiştirmekteyim. yavaş yavaş interface yetersiz gelmeye başladı. laptopta oynadığımdan ve monitör de küçük olduğundan, şöyle olabildiğince light ama böyle ui'yi optimize edicek bir şey önerebilir misiniz? actionbarlar yetersiz geliyor özellikle.

bu arada sen mage'sin bak şu da işine yarar. şimdiden de olsa kullanmaya alış dediğiniz bir şey varsa onu da dinleyebilirim. threat meter, dps meter gibi çok genel şeyler dışında :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de duymuştum curse clientten trojan filan bulaştığını, zaten çok da gerekli bişey gibi gözükmüyor sanki :>

abso bizim anlamamız biraz zor gibi abi öyle
addon çakışması filan olmasından şüpheleniyosan tüm addonları disable et, sonra her seferinde 2-3 tanesini açıp gir oyuna
aa sorun çözülmüş, neyse dsf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...