Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOTLK EU Download


Nessarien

Öne çıkan mesajlar

KahnX said:
bariz keylogger var o torrentte

boşuna virüs taraması yapmayın basit ve taze programlanmış bi keyloggerı ne tespit edebilüüğ


Buldun ettinmi bişi ? Bu link aynı zamanda gamersloot(cd key satan bir site) un forumlarında verilen link yüksek olasılıkla ordaki adamlar verdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lol herkes uzman olmuş, şakadır umarım o yorum.

Install sırasında kaspersky otomatik olarak blizzard imzasını görüp dijital imzanın güncelliğini kontrol ederek install.exe'yi güvenli programlar listesine ekledi buna rağmen ben çıkardım şüpheli listesine dahil ettim ve dolayısıyla ilk yüklemeyi sırf kontrol amaçlı yaptım.

Taramalarda birşey çıkmadı eylemlerdeyse upgrade sayfasına gitmek ve eski wow.exe'yi silmek dışında birşey yoktu. Yani son derece güvenilir. Hiçbir artniyet gösterilmeksizin DVD olduğu gibi upload edilmiş en ufak bir risk yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen bende el altında bulunsun diye simdi is yerinde indirmeye basladım...
fakat sormak istedigim 2 soru var.
indirdigimiz bu 7.71gb lık canavar butun paketler ve patchlermi???
yani indirip direk kurdugumuzda acc u keyle aktif ettikten sonra direk oyun oynamaya baslıyıcakmıyız? hicbirsey download etmeden?

(kısacası herseyiyle full wow mu?)

ve kesinlikle virus yada keylogger yok degilmi?
bi kere hack yedim bi daha dayanamam heralde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

World of Raidste topici vardı bunun. Bi çocuk Rapidshare a atmıştı. Benimde üyelik vardı indirdim. .torrentle rezalet bir hızda geliyordu. Rapidle 1 gecede indirebildim. Temel olarak almanca, fakat multi destekli client 8gb boyutu var.

kurarken ingilizceyi seçiyorsunuz. Sonra optionstan EU english seçtiniz mi eskiden farkı kalmıyor. Korkmanıza falan gerek yok. KAspersky falan kasmanıza da gerek yok, virüs konsaydı onun içine kaspersky nin bulamadığı tonlarca virüs var onlarıdan koyarlardı merak etmeyin. Artniyet olduktan sonra herşey mümkün. Hala virüs virüs diyecekseniz şu anda dünyada 2. en iyi av programı avira hala daha bir sorun çıkartmadı. (1. Trusport / 2. Avira)

Bunun tek avantajı ne? Benim gibi adama. Ben kıbrıstayım, ankaradan hanım alacak cd yi keyi bana gönderecek bende oyuna girecem bu kadar. VEya kurmuş olacaksın gelip upgrade yapıp direk oyuna gireceksin. Veya DVD sürücünüz bozuktur. Malum oyun CD olarak çıkmayacak demişti blizzard. Öylede olacak 8gb lık dual layer olacak. Netten indirip yükleyeceksiniz.

Blizzard download olmayacak derken dijital olarak satış olmayacak dedi. Satan yüzlerce sağlam firma var oyunu. Bunların para kazanması gereken yerde blizzard nasıl önünü kesebilsin ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...