Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dekonstruksuyon - korsanlık, kıllık ve bilimum atraksiyon


efe.hizar

Öne çıkan mesajlar

  • 4 yıl sonra ...
Selamlar,

derenin altından baya bi sular seller aktı. Biz hala aynı yerlerdeyiz. Karakter sattım, aldım ama bırakamadık birkaç ay önce tekrar döndüm eve'e, efe nin empire wardec corpuna katıldım tekrardan. Geçen 1 ay içinde en az buradaki kadar hikaye yazacak malzeme çıktı fırsat bulursam bikaç tanesini yazacağım killboarddaki killerden

2kişi casual takılıyoruz empireda eskisi gibi, eski bir arkadaş daha katılacak aramıza yakında.

Şuan empire'da wardec yapan corpta olan arkadaşlar var mı?

Ebrey mark2
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sıralar bende geri başlamayı düşünüyorum. Bir ara yaptık az kişi olmanın ve de bulmaktır scoutluktur flln gibi olaylar yüzünden pek başarılı olamadık.. Aslında ortaklaşa bişiler yapabiliriz. sizin corpa fln gelebilirim(belki 1 arkadaş daha) bişiler yapabiliriz beraber.. Oyundaki ismim " MbF " şirketimizin adı "agressive plumbers" Oradan iletişime geçsek fena olmaz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aha bir mimar daha.. Ben daha mimar adayı olduğumdan ve şu oyun yüzünden kısa sürecek okulu uzattığımdan ara vermiştim bu aralar. O açıdan kısa süreli güzel aksiyon olup sonra sorumsuzca çıkıp derslerime, projelerime bakabileceğim her çözüm bana uyar.. Bu cuma dürteceğim sizi bakalım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen bi corp da benim hsec industry corpuna savas acti, garipler bi kac pahali gemi kaybettikden sonra savasi yenilemedi ikinci haftaya. wardec corplari artik cok da elini kolunu sallaya sallaya kamp yapamiyo artik.

mbf ye selamlar
Oyun haberlerini okudukca insanin geri donesi geliyor dimi. Aynen buna benzer bir gaz userine karakterleri yendien acmistim 1-2 ay once. Kendimi toparlayip sermaye yaptim simdi gemileri dizdim nullsec e.
Bazisi sirf aksiyonunu sever, ben arkaplanda gelisen olaylari merak ederim, evenews24, themittani, kugutsumen baka baka oynamak ayri bi zevk veriyo bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@yafeshan

Aslında bir süre önce başladım gene. efe.hizar ın yazılırını okuyup çok çok uzun süredir Privatelik yapmak istiyordum zaten.. Aggressive Plumbers i kurduk aksiyon yaptık. Wardec işine girdik. Ama ne yazık ki 2 3 kişi aksiyonun bir sınırı oluyor.. ve dediğin gibi şirketler artık saf değil. Wardeclere karşı nasıl savunulacağını biliyorlar. En basitinden adamların sayı üstünlüğü oluyor sık sık..

Sonra Factional WArfare ye girdik fln. Orada da küçük gemi hızlı akıllı ve sabırlı olmak lazım. PvP ye girmedne önce sonuçlarını düşünmek lazım. Ya alırız diyip Destroyer e frig ile girmemek lazım. 10 da 9 gemi veriyorsun 10 1 adamı patlatıyorsun diye düşünüp ince eleyip sık dokumak lazım. E bu bana ağır geldi. Ben biraz rahat adamım. hayallerim fln var :) Kaybedilen gemi bişi olmasa da sıkıcı olmaya başladı bu iş. Ondan ve Projelerin benimle ilişki isteklerinden(benimle yeterince ilgilenmiyorsun, adam gibi çözüm yapmıyosun gibi klasik proje nazı işte) dolayı bu aralar ara verdim. Ama okudukça dönme isteği geri geliyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...