Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuşatma, gemiler ve tanklar (?!) üzerine


Apis

Öne çıkan mesajlar

[video]http://au.youtube.com/watch?v=HSW-lHd2rRE&feature=related?feature=oembed" width="459">



Kuşatma ve tanklar (?!) olan bir video. Henüz kuşatma işi olmamış anladığım kadarıyla, bir zıplayışta çıkılıyor surlara.

Videoda asıl paylaşmak istediğim kısım ise videonun sonlarında gelen panzer-uçan gemi tarzı şeyler. Biraz iğrelti durmuşlar bence bu oyun için. Yorumlarınızı beklerim, gemi savaşlarını fln duymuştum ama havada uçan panzerimsi işini ilk kez bu videoda gördüm.

Ama kıyıyı bombardiman mantığını sevdim. Kesin deniz işine girmek istiyorum oynarsam, hele birde şöyle devasa deniz yaratıkları fln koyarlarsa... =)
Ha kıyı bombardimanı demişken;

[video]http://au.youtube.com/watch?v=PBsfR9L8XKc&feature=related?feature=oembed" width="459">



Fakat deniz savaşları çok fazla Viktorya dönemi gözüküyor, yani oyunun kara kımına göre 1-2 çağ ilerde. Büyük gemilerin top düellosu. O kısım biraz üzdü beni sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o hoover craft tarzı havada uçan buharlı şeyleri yapmalarının sebebi , terrainle ilgili bi muhabbetmiş, böle yerle bişeylerle sürütüşme bilmemne olmasın die öle tasarlamışlar mı ne öle bişey demişlerdi. Biraz teknolojik gibi kaçio başta ama evet salla buharla havayı kalkio işte die düşün =)

Kuşatma işi nie olmamış ya , gayet siege weaponlarla duvarları binaları yıkıosun. Bi zıplayışta surların tepesine çıkabileceini sanmiorum özel bi büyü var seni havaya fırlatan galiba öle bişey görmüşsündür de çoğu insan yapamıcak onu. Merdiven gibi şeyler de olacak ayrıca tırmanabilmek için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

siege guzel iyi
deniz savaslarini cok sevdim ben ve kiyiya saldirmada oldukca guzel umarim o toplar playerlere iyi hasar veriyodur ve top larin mermi cesidi vardir
o ucan seyleri yapmasalar daha iyi olur gibi ama sanirim o ucan seyler olmadan kaleler pek yikilmicak
hem videolar eskiden yayinlanan 660mb lik forumda ling i olcakti ordan kesilerek gosterilmis
bu gemi olayini ben cok sevdim zaten oyundada busuru ada olcakmis ufak bi adaya gemi kurmak icin port dikeriz sonra 16 toplu gemiyle guzel eyleniriz (tu)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ama gercekten inanilamicak kadar guzel kac yildir soyle soyle anlatiyoz tam butun ihtiyaclarimizi karsilicak bi oyun yapiliyo
bi an once betaya girsekte kendi gozlerimizle gorsek gercekligi :)
ama asil merak etitim video daki gibi yurume olcakmi
yani hizli kosunca stamin azalsin normal kosuncada dolmasin hatta cok az azalsin yurume guzel olmasada yinede insan playerlerin yurumesini isitiyo :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım coğu schoolda pushback kapasitesine sahip büyüler olucak, tabı oyunda target alıp bişi skill basmak olmadığı için, havada ucan adamı tturmanın gerekiyo eğer surlara jumplıyan adamı ittirmek istiyorsanız, e bide casting suresi girince işin icine zor tabi.

bide surlar baya yüksek, kendinizi böle hayvan gibi ucuran bi büyüler var sanırım onlarla cıkabiliniyo bazılarına, tabi oyunda rocket jumpta mevcutmus
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya buyuculuk diye 1 skill yok. en son okuduğum acıklamada 13 school vardı, atıyorum zıplıyabilen school bi yandan fireball aramıyo mesela.

Yanı herkez hopidik hopidik gezmiycek ortalıkta. SAdece bu ve benzeri durumlarıla uğraşmak için zıplamalı school'u secenler başka yerlerden kaybetmiş olucak.

bide zıplayıp havada şişlenme olayı var tabı, veya büyücü halinde üstünde enratiyle düşman dolu surlara atlayıp tavuk gibi yolunma
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

grafiklerın ole cok şahşahlı olmasına hıc herek yok adamlar dedıklerı olayları hakkını vererek yapsınlar yeter cok salam grafık olunca ne oluyo o zamanda fps ıcın orayı burayı kısıyoruz grafıkler bok gıbı olmus oluyor ayrıca combat a gırınce delay dan ınsanın klavye kırmaya hıc gerek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan66 said:
hmm video daki gibi okcular cok guclu olcakmi yani kafaya nisan atip tek atista gebertmeleri mumkunmu?
bu arada hic gelisme varmi yaw su acik beta baslasa bi girip gorsem icimden ses baya bug olur diyo


o videonun bi SS si vardı adam ağaç üzerindeyken tepeden adama işaret edince yanda adamın adı çıkıo ya. orda durdurup ss almışlar. Health barı var hemen isminin altında ve HP'si direk %10 falan çok azdı yani. Onları bilerek göstermelik olsun die adamı düşük hp ile dolaştırmışlar okçu gelip tek vuruşta öldürüo ayağına olsun die. Normalde öle bişey yok.

Ayrıca 10 larca kişinin savunduu bi kaleye bi kişi suralrın üstünden atlayarak gelse ne yazar hemen şişlerler

Grafiklere gelince de yeni yunanistandaki sunumda yapılan videoyu izleyin animasyonlar grafikler gayet güzel. Yeterli, güzel demiim de. Bi sorun yok yani. Tek benim rahatsız olduum kısım, koşma animasyonu yapmamışlar yürüme animasyonunun daha hızlı hali olmuş o kötü olmuş =)

10 Kasım'da yani 5 gün sonra invitelar başlıyor daha çok insan alıncak betaya, umarım içimizden birine gelir de biraz daha bilgi sahibi oluruz NDA olsa bile e nazından oyun iş yapar mı yapmaz mı onu görmüş oluruz. Ki benim umudum var baya ^_^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...