Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap Tavsiyeleri


Drall

Öne çıkan mesajlar

şuaralar sakıncalı piyade'yi okuyorum. ardından arkadaşta gördüm siddhartha diye bir kitap. bulabilirsem onu alıcam sahaflardan falan, olmadı idefixten söylücem. tavsiye edermisiniz bu kitabı acaba? bir de en olmadı kütüphanede fareler ve insanları gördüm bu yaşa kadar okumadığım için utandım bian kendimden. onu okucam biara da. pcyi inanılmaz azaltınca büyük boş zaman kaldı resmen kitaplarla mangalara verdicem kendimi dersin yanında iyice bırakıcam pcyi dizi bile izlemicem :D ama şu siddhartha hakikaten çok ilgimi çekti yani acaip merak ettim antalyada olan varsa elinde bu kitap olan varsa ödünç verebilirse çok süper ötesi sevinirim =)

başka çok iyidir bu kitap çığır açar insanda dediğiniz kitaplar var mı? (ps: tekrar utanaraktan söylüyorumki şuana kadar öyle çok kitap okumuş bi insan değilim, buyüzden öyle "şunu okumuşsundur nasılsa" diyip de atlamayın tavsiyeleri yani okumamış olma olasılığım da yüksektir =/ teşekkürler şimdiden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

siddharthayi 5 yıl once okumustum ingilizcesini. iyiydi ama hayatımı degistirmedi kesinlikle. ing oldugu icin o kadar kaptırmamıs olabilirm o zamanlar kendimi. yine de yok.. hayat degistirici bi kitap diil.
siddhartha tarzı ama daha cok begendigim
dünya nimetleri ve yeni dunya nimetleri var. berbaber basılı oluyo bu ikisi zaten.
bitince kitap bakısım genislemisti benim.
ve siddharthayı cok kolay bulursun bence. endiselenme hiç
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler dunno beklentilerimi düşürdüğün için öyle hayal kırıklığına uğrasam üzülürdüm okuyunca :D ama yine de içimde biyerlerde kitap alıcak götürücek beni diyo bakalım haftasonu çıkıcam sahaflara.

diğer herkese de teşekkürler

buarada kişisel gelişim kitaplarını sevemeyenler elime mum diksin mi? ben hiç sevemiyorum ya komiğime gidiyo acaip şekilde. gerçi olasılıksızla empatiyi okumadım ama secret vardı evde bir adet, çöpe atıcaktım 10 sayfasını okuduktan sonra annem sevdim ben onu napıyon sen dedi =P buarada olasılıksız'ı baya fazla (hem de çok fazla) met eden duydum tam olarak konusu ney? ayrıyetten okumuş olma ihtimalin çok yüksek (ben bile okudum=P ) ama simyacı'yı oku derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Dava- Franz Kafka
Metaformoz veya Değişim- Franz Kafka

Kafka nın yaklaşımları, anlatımları ve betimlemeleri bence okuyucuyu cezbediyor. Gerçekleri farklı bir şekilde yüzümüze vuruyor ve insan oğlunun sevdiğim yönlerini ortaya koyuyor.

Italo Calvino- Görünmez Kentler - Hayal etmeyi sevenler için birebir, mimari kokusuyla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Selam arkadaşlar
konuyu nereye açacagımı bilemedim yanlışsa kusura bakmayın.

sürekli kitap okuyan biriyim.
4 tane dünya klasiği var elimde

Germinal = E.zola
Goriot Baba = Balzac
Bitmeyen kavga = john steinbeck
kırmızı ve siyah = stendhal

önerdiğiniz bir kitap varsa fikrinizi alabilirmiym

tşk..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eahauhauhaua fede! :D

Dynamics of Structures: Theory and Applications to Earthquake Engineering okuyorum şimdilerde.. 700sf falan herkeşe tavsiye ediyorum. canım çıkıyor be burada. Kapaktaki bina üzerime devrilsin e mi!


bu da bana kapak olsun

karalama defterine alıyorum. orası daha uygun sanki

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...