Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigaraya mi basladim?


Ferrero

Öne çıkan mesajlar

puroya alıştım alışalı sigaradan tiksindim, bıraktığım 6 ay mı 7 ay mı ne oldu sigarayı hatırlamıyorum, ama bu süre zarfında 2-3 kez ağzıma sürmemle kusarcasına sigarayı fırlatmam bir oldu. 2 haftada 1 puro haftada 1 de nargile içerim o da çok nikotinim gelirse. ama bıraktığım ilk 3 ay hiç bir nikotin maddesi, sigara dumanı dahil maruz kalmadım. puro ve nargile de tamamen keyif.

açıkçası benim bağımlılık biraz o...pu oldu istediğim zaman bırakıyorum çok canım istese de kolayca karşı koyuyorum. 1 hafta puro içtim en son sabah kalkarken ölüyorum sandım 1 dk falan nefes alamadım. sonra zaten baktım sigaradan tiksinmişim, puroyu mecbur içmedim falan yani. şimdi sigaraya başlayabilsem 1 ay içerim sonra yine bırakırım hiç problem değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız sakın gidip puroya falan başlamasın bu iki mesajdan sonra insanlar =) ben 1 hafta boyunca günde 2-3 tane havatampa içtim ki hafif sayılır bu che ye göre falan, 7. gün zor kalktım yattığım yerden, ciğerlerimde bir ağrı vardı ki.. aman diyim kalp spazmı geçirmeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kola bağımlısıyım. Sigara gibi öyle her gün aramam da durup dururken aniden kriz gibi bir şey geliyor. Sigaradan daha illet bi şey bu.

Mesela dün gece yine kriz geldi gittim sabah 2:00'da yarım saat yürüdüm benzinlikteki marketten kola aldım içe içe gittim evime. Sonra mutlu oldum. Sigara kullanmıyorum, en son 13 yaşımdayken içmişliğim vardı beğenmedim ve o sayfa kapandı benim için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...