Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Daha önceden açtıgım ve oynadıgım 2 karakterim (2 si farklı zonelardalar) oyuna girmio lading interface dedikten sonra karakter seçim ekranına gelio. Yeni karakter açtım onunla log in olabiliyorum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Evet.Talabecland'da bırakmıstım ben de charımı ama zone ile ilgili bir bug oldugunu sanmıyorum ben.Onceden actıgımız charıların hicbiri ile giremiyoruz gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Evet 2 si farklı bölgede ama giremiorum. Server karak eight peaks benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Evet ..BEnde aynı problemi yasadım.Hemen gelip sorayım dedim.Sen sormusun kardeş.. Olay su: Greenskin login olamıyor.Chaos ve Elf ' ler ise login olabiliyor.. Çeşitli soylentilere göre Orderlar; Shamanlardan , "yeter artık amma heal attınız be ! " ve Orclardan da korktukları için 1 haftadır surdurdukleri kulisler sonucu bir gunlügüne login olamayacagız ...Sanıyorlar ki kalaleri alacaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Dworgia (Sorceress) @ KEP (Destruction) Hmmm.Tier sorunu var o zmn.Bende ki chaos ve elf tier1 de login oluyor... Shaman ise IC 'de ..Login olamıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 dark elf im inevitable city de log in olamı şu an yeni karakter açtım chosen marauder. o cici cici girio. ilginçtir sabah saati ama o bölgede bir sürü lvl 1 var şu an herkes aynı sorunu yaşıo galiba. edik: tier sorunu olabülür sanırsam. gerçi squig herder ım lvl 8 henüz tier1 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 server patlak yaw. o değilde benim başka serverda shaman vardı lvl 13 bayadır girmiyordum ulan 2 gıdım rested birikmiş nasıl iş. bak şimdi moralimi bozdular gitti güzelim rank3 morale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bendede aynı sorun var. chaos chapter 1 acılıyor aveleon acılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arkadaşlar sorunun ben kaynaklı olmadıgını anlamama yardımcı oldunuz teşekkürler. ben bi bardak soguk su içip gidim wowda maden fln kazim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Tier 3'e giremiyorum ben de ,, Full file check deniyorum su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Dworgian said: arkadaşlar sorunun ben kaynaklı olmadıgını anlamama yardımcı oldunuz teşekkürler. ben bi bardak soguk su içip gidim wowda maden fln kazim :D :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yapma abi öyle tam 20 olup binek alcaktım içimde patladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu arada bi dark elf açmaya çalıştım onu da açamıo arkadaş sağolsun. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ben Karak Vlag'da order oynuyorum.Bi sorun yaşamadım. Bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 k8p de sorun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Aynı sorun şimdi de bende başladı. Axe Bite Pass sunucusunda ironbreaker karakterimle Marshes of Madness'da çıkmıştım. Şimdi girmeye kalkınca login ekranına atıyor. Edit: 5-10 kere deneyince girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar