Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizgi Dünyası Kuralları


Virus

Öne çıkan mesajlar

  • Admin
Çizgi dünyasının kendi kurallarına değinmeden önce Paticik kurallarını okuyoruz.
Gelelim bölümümüzün kurallarına
said:

7. Forumlara h^ack, c^rack, w^arez vb illegal her türlü içeriğe sahip mesaj gönderilemez. Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. Üyeler müzik,film,program vb paylaşım için foruma koyduklarında Telif Hakları Yasasını ihlal etmediğinden emin olmalıdırlar.


*Telif hakları:Animelerde/Mangalarda telif hakları uygulaması filmlerden biraz farklı, telif hakları ülke ülke veriliyor burdan çıkaracagımız sonuc eğer bir animenin/manganın Türkiye telif hakkını elinde bulunduran şirket yoksa onun hakkında paylaşım yapabiliriz.

*Aynı konuların tekrar tekrar açılması:Naruto üzerine zaten açılmış bir konu varken gidip "Sasuke niye emo?" şeklinde konu açılırsa topic çöplüğüne döner ortalık,bu yüzden daha önceden açılmış konuya yazacaklarımızı yazalım.

*Spoiler (Önem bakımından yıldızlı pekiyi):

-Genelde manga animeden önce yayınlanır,doğal olarak mangada olan bir olayı anime topici altına yazarsanız anime izliyicisine kötü bir sürpriz yapmış olursunuz mangadaki bir olayı anlatacaksanız spoiler tagına mangadan alıntıdır diye yazın.

-Bazı populer animelerin manga topicide mevcut bu yuzden anime topiclerine manga spoilerı vermek yasaktır.

-Vereceğiniz spoilerın başlığına bahsi geçen spoilerın bölüm numarasını yazın böylece geriden takip eden arkadaşlara sürpriz olmaz. örn:"gungrave 24. bölüm"

- Internete sızmış olan erken spoilerları foruma yazarken bölüm numarasıyla beraber erken spoiler diye belirtip spoiler tagına alın. örn:"naruto 45612 bölüm erken spoiler"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...