Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rewendor's Wicked Oak Tavern (Oyun Kaydı)


Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Karakterler mesleklerinin bizi bağlayıcılığı ne kadardır? Bunlara uymak zorundamıyız, yoksa kriz anı olduğu için işlerini koyvermiş kasaba ahalisi modundamıyız?

mesela;
15-Nosfe - tüccar
19-ShadowFury - tüccar koruması1

Teknik olarak Nosfe yi korumam lazım. Ama -henüz temel roller gelmemişken rahat örnek veriyorum- diyelim Nosfe vampir oldu, ben de paladindim, korumam gereken kişinin beline beline vurmak zorunda kalmazmıyım?
Mesela tüccardan çok şüpheleniyorum, gündüz linç oyu verdim, bana ne biçim korumasın ulan sen demezler mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RP olarak bağlayıcılığı yok karakterlerin. Sadece insanları moda sokmak için ya da av-linç konusunda fikir vermek için yazdım.

Zaten ortalığı kan götürüyo kaos var o anda işi gücü bırakıp kimseye güvenmeden kendin takılabilirsin yani :) Kimse Nosfe'ye linç oyu verdin diye suçlamaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben suçlarım. Şaka bir yana;

Rewendor said:
Merhabalar;

Bu oyunda sadece kendiniz değilsiniz, oyuna katılan herkese bir geçmiş veriyorum (25 karakter var yazacağım temel özelliklerini) buna göre kimin ne olduğunu düşünebilirsiniz bir nevi ipucu.


Bunu tam olarak açıklar mısın. Sadece rp amaçlı olarak "x şehre yeni geldi vampirdir" şeklinde mi kullanacağız yoksa gerçekten ilk rol dağılımında belirli ipuçları mı bıraktın?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...