Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asus nvidia geforce 8800 ultra


phoebe

Öne çıkan mesajlar

tekrar merhabalar 6 ay kadar kullandıgım baslıkta bahsettıgım 8800 ultra ekran kartını satıyorum uzerınde thermalright hr-03 plus vga heatsink bulunmaktadır..fiyat:450 ytl dir.


* Özellikler:

Tamamı Fansız Soğutma Teknolojisinin işk geliştiricilerinden olan Thermalright tarafından tasarlanmış fansız kullanıma uygun ya da 92 mm düşük dönüş hızlı bir fan ile kullanılabilecek bir ürün
Alüminyum petekler arasından etkin havalandırma ve sıcaklık akışı için özel delikli yapı
2 adet U 2 adet N şekilli en son teknoloji ile geliştirilmiş ısı boruları ile mümkün olabilecek en iyi soğutma
Soğutucuyu 2 yönlü takabilme imkânı sayesinde kasa içinde en iyi optimizasyonu sağlama
Ultra hafif ve kolay montaj
ATX ve BTX kasalarla geniş uyumluluk
Oyuncular için SLI ve Crossfire kullanım imkânı özel yapısı ile
Özel dizaynı ile kasanızın gösterişine gösteriş katar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biri diğerinin fiyatından %120 falan fazla olunca bana çok bişey çağrıştırmıyor (max) %10, zaten diğer avantajlarını da yazdım. Biri G92 biri G80 olduğu için, daha az ısınıp daha az güçle çalışabiliyor, bu da başlı başına daha iyi OC olması demek düzgün bir markaysa.

Zaten satan arkadaş da bunların farkında ki piyasa fiyatının yarısına satıyor yani, baltalamak falan değil amacım onun için. Açıklama sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merhabalar ben yeni bir kart almak icin satıyorum ayrıca burasıda zaten ıkı kartın mukayese edildigi bir baslık olmadıgı icin dier kartın daha az elektrik kullanıyor olması veya aralarında assagı yukarı %10 luk bır performans farkının belkı olabılecegı cok onemlı degil elimizde boyle bır kart var ve uzerınde yukarıdakı ozellıklerde bır sogutucu sıstemı var ve bunlar bırlıkte yıne yukarıda yazılı fıyattan satılıktır..ilginize tesekkur ederim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

scorch isimliye tarafından alındı ancak nvlddmkm.sys hatası yuzunden ıade edilmistir. bu sorunun yazılımla ve bırcok yolla cozumu vardır yanı...yenı alıcıları beklıyoruz..ılgılerınıze tesekkurler.

sorunla ılgılı cesıtlı cozumlerden bazıları: http://forum.donanimhaber.com/m_19534781/tm.htm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 2 senelik GTX var, herseyi upgrade ettim bi ekrankartini etmedim bilhassa, ayriyetten ayni oldu bildigin, bende de HR03+ takili, clocked kullaniyorum, degistirmeye gerek yoktu bence, gerci ben de dusundum bir ara 4870'e saldirayim diye de, omrunu daha doldurmasina minimum 6-7 ay var bence. G92li 8800GT/GTSlere tas cikariyor hala, bir sure daha direnme sansi yuksek.

Alacak insan gule gule kullansin derim, zamaninda The Beast diyorlardi buna.

Edik:
Birde ayriyetten fiyatinin bu kadar eski kart olmasina ragmen yuksek olmasi, G80 chipsetli 8800gtxleri adamlar piyasadan kaldirip, G92'li GT ve GTS'leri surduler, GTX'lerin de fiyatlari hic dusmedi, ikinci elden satmaya calisanlar zamaninda bol para bayildigindan mecburen cok dusuk fiyatta satmamaya calisiyorlar.

Kart tir gibi yalniz soyleyeyim, ustune HR03+ cooler ile benim full tower kasada bile felaket yer kapladi, ekstradan ses karti vs varsa anakartinizdaki slotlarin dizilimine bir goz gezdirin, ona gore yerlesimine dikkat etmeniz lazim, malum kart o halde asagidaki tum pci slotlarini kapatabiliyor, ses kartimi pci-x yuvasinin yukarisindaki pci slotuna takmak zorunda kaldim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilginize tesekkurler fıyatını bu sekılde yazıyorum kı suan hala satılmakta olan ve fıyatı 810 dolar olan bır kart ıcın uzerındekı sogutucu da dusunulerek ayrıyetten sızın de dedıgınız gıbı pahallı bı kart olmasından oturu 450 ytl nın cok fazla olmadıgını dusunuyorum..aynı sekılde sızın de dedıgınız gıbı kasanın buyuk olması ve dıer slotlarda ses kartı bı sekılde en sona takılarak cozuluyor ama baska bırseyler daha varsa sıkıntı yaratıyor..zaten kımse ılgılenmıyor kart ıle bakalım hayırlısı..herhalde 200 ytl ye fılan vermemı bekleyenler var baska bır forumda daha ılgılendırler ama fıyatı soyleyınce cok pahallıymıs sımdı asar fılan dıye tepkıler gelıyor..bakalım beklıyoruz ıste satılırsa dıye..:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:
yanlis anlama ama ölü yatirim o kart.

kimse eski nesil bi karta 450 lira saymaz. cunku 4870 > All

bu senin sucun degil ama, atinin sucu.

benim 3870 de patladi elimde, kimse almaz artik.


Satmak zor 450 liraya, yurtdisi hardware boardlarda millet genelde maksimum 150 dolara falan satiyor.

Dayansin birkac ay daha, 4870 falan patlatirsin sonrasindan, gayet hos olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdisinda 150 dolara satmalarinin sebebi kimse almiyor daha fazlaya satinca, 48xx serisi ya da gtx260 serisini gectim 9800gtx falan bile almayi tercih ediyor millet. Kesinlikle yanlis anlama, satis falan baltalamakla alakamiz yok, ben de ayni durumdan magdurum, o yuzden omrunu sonuna kadar doldursun diye bekliyorum, zaten kart yurtdisinda da ciktiginda 550-600 dolar civarlarinda dolasiyordu buradaki gibi, zamaninin 4870x2'si iste.

Hatta 8800gtx ve ultra fanboylari guru3d'de topik acmis 10 kusur sayfalik, neden degistirmiyorum ve curuyene kadar degistirmeyecegim bu karti diye sdf.

10 metre kart ya, saka gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...