Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Episode 3 - Anket ve Kayıt Konusu


Spyro

Öne çıkan mesajlar

efenim, oyun topicinden gördüğüm kadarıyla oynayacak oyuncu fazlasıyla var =).. o yüzden son boş haftamda yeni bir oyun daha oynatmaya karar verdim.. yalnız oyun tipi, oyuncu sayısı, vs. belli deil.. hatta bu topicte ayrıca isteklerinizi de söylemenizi rica edeceğim.. ben de ona göre bir karar veririm..

aslında üç seçeneğimiz var temel olarak:

- ilk oynattığım oyun gibi olabilir.. random setuplı, klasik roller olan en az 9 kişilik bir oyun..
- ikinci oynattığım oyuna benzeyebilir.. bildiğimiz kingmaker style ama belki ekstra yeni bir iki rol koyulabilir..
- değişik olsun derseniz de biraz nette bakabilirim denenen oyun türleri ve farklı rollere (ama garantisi yok tabi bunun =))

kişi sayısı da hem talebe hem de setupa göre belirlenir.. şimdilik diğer topicten oynamak isteyenlerin sayısı 11 etti.. başvuru zamanına göre ekliyorum listeye..

1. shadowfury
2. penth
3. eregorn2
4. mortis
5. cuce
6. cons
7. le_negociant
8. krusty
9. dory
10. azmo (sen de katılacaksın diye anladım postundan ama yanlışsam düzelt azmo =))
11. notwist

yalnız hem başvuranlara hem de başvuracak olanlara söylüyorum: lütfen aktif olabilecekseniz katılın oyuna.. aktiflikten kastım sabah aksam post atmak diil.. ama bi işiniz gücünüz yoksa günde en az 1 kere bakıp, mesaj atabilecek olun yani..

benden bu kadar işte.. katılmak isteyenler tercihleriyle birlikte bu konudan devam etsin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
bence random setup cok daha mantikli. misal gecen oyunda Mortis doktor oldugunu bildigi icin "ben polisim uleyn" diye cikabildi. ortada bir randomlik faktoru olursa biraz daha zevkli olur gibin.

hatta paranoyak rollerden birini de eklesek sufer olur, tam cumbus olur :)


random olmuyor, cok cok zor strateji farkli. Marifen bilinmeyen rakkamlarin ortaminda estirmek degil, marifet rollerin sayisi belliyken ortamlari manipule edip yararina cevirmekte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız eger oyunda power roller mevcutsa, random olmayan oyunlarda pro-town takımı cok güclü olabiliyor.. mesela mortis'in yaptıgı gibi korkmadan ortaya cıkıyor dedektif.. mafya da doktoru bulup öldürene kadar zaten gg oluyor =).. bi de bakıyorum mafiascum'da.. pro-oyunların bir cogunda genel roller bile söylenmiyor.. cok abartı olmus bence.. nasıl oynanır oyle bilemedim.. zevki de olmaz ama iste bu random setuplar newbie oyunlarda kullanılıyor.. pati halkı olarak biz de noob oldugumuzdan ilk oyunda oyle bi sey denemek istemiştim.. yalnız şimdi kingmaker daha eglenceli geldi walla.. cogunluk saglama zorunlulugunun olmaması beni ceken sey. daha pek arastıramadım gerci yeni oyun türlerini falan ama tek kisinin infaz kararı verdiği bi oyun oynatmak istiyorum yine..

bu arada 19 kişi olduk.. basvuru zamanına gore liste su sekilde:

1. shadowfury
2. penth
3. eregorn2
4. mortis
5. cuce
6. cons
7. le_negociant
8. krusty
9. dory
10. azmo
11. notwist
12. mulgear6
13. look
14. mum_chamber
15. scheriff (belli değil)
16. apache
17. 0ne
18. Fly
19. Smoke

hafta sonu pek müsait olamayacagım.. onun icin muhtemelen oyun pzt. veya salı baslar ama herkesin oynayabilecegi bir setup bulmaktır niyetim =).. oynatmak istedigim seye karar verince burdan da danısırım bir kez daha.. tabi hâlâ bu konuda fikirleriniz varsa acıgım =)..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...