Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mide Sorunsalı


_ClymoR_

Öne çıkan mesajlar

lan kovayı bilmeyen öle bi kerede yemesin. tamam ben hayvanım, bi oturuşta tek başına bi kovayı alıyorum. arkadaşla oturduk mu keyfimiz iyiyse 2 kova alıyoruz o ayrı da. öle kova bir yaşam tarzı. sen gidip canım sigara çekti diyip 2 tane villager'ın uzun purosunu arka arkaya içersen kayarsın. 2 tane la nolcak dersin, tükenirsin, overloaded olursun, firebatler ciğerlerde gezinir, talan eder. ondan sonracıma o kadar tavuk kanadını bi kerede yersen de midende kelebekleri değil, tarantulaların oklarını hissedersin. amazonlara gitmiştim ordan biliyorum.

neyse "esprinin bokunu çıkarmak" bir yana, 30 tane kanadı yiyen bir yoldaşımız bile kova için öncelikle ağırdan almalı. langsam bitte falan. ayrıca kova'nın nam-ı diğer hot wings'in özel sosu en baba yiğidin bile yedikten sonra burnunun akmasına yol açar. nasıl geçer derseniz. öncelikli amaç büyük tuvaletin yolunu açmaktır. zira afedersin sıçtıktan sonra o ağrı kalmaz. ayrıca kova nasıl bir hikmetse, bi bozuk muzu yersin 3 gün tuvaleti rezil edersin. bana olmuyor o ayrı.

al sen şimdi bi soda. iç sodayı. geçer o. kovadan bi sikim olmaz bünyeye. bi soda bilemedin iki soda içersin, kafandaki kepekler içinde saç diplerini bir yetmezse iki defa şampuanlarsın geçer gider.

genel tavsiye: günde 1 soda iyi gelir. akşam 7 gibi için akşam yemeğinden sonra. (hepinizin ipe sapa gelmeyen zaman kavramına sahip olduğunuzu bildiğimden gece 12 gibi için 3-4 de yatarsınız) bi de meyve tüketmeye bakın ve koca ekmek döneri alıp 2 dk de bitirip ohoo sen hala bitirmedin mi demeyi bırakıp yavaş yavaş çiğneyerek yiyin. öle yapın ki bağırsaklar rahatlasın, uykunuzu alın, tuvalet fırçasını kullanmanıza hiç bir zaman gerek kalmayacak kadar temiz takılırsınız.

kova hint: bunun tutorialını yazmam lazım ama aslında hayvanlık default gelir falan onlar ayrı da, kovayı hapır hupur yemeyin, tadını çıkararak yiyin, o bir zevk. şampanya da hafif serin ikram edilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:
benzer sorun bende de var.
geçen hafta akşam yemeğinde camış gibi yedim. midem feci şişti gece yemek borum yandı sürekli. yediklerim yukarı çıkıyo gibi geldi falan. o günden beri de düzelemedi bi gariplik var.


dediklerine bakılırsa reflü olabilme ihtimalin var sigara alkol ve bol baharatlı şeyler yiyip içiyorsan kacınılmaz zaten kardeşim ve babamda aynı dertten muzdarip
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
e ben bunun otuzunu da yerdim.

abi 2 kişi yazın 15erden qual yapıp kova söylüyorduk. yiyorduk yani. parçalar "voaaa" dedirtcek kadar büyük hani çokta ufakta değil. yani yeniliyor zaten XD
ben mide bulantısının daha çok "yıllardır ağzıma lokma atmadım" diyip çiğnemeden vöark diye yuttuğundan olduğunu düşünüyorum. veyahut üstünde ki aşırı yağdan(ki o kadarda yağ olmuyordu kfclerde)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:
benzer sorun bende de var.
geçen hafta akşam yemeğinde camış gibi yedim. midem feci şişti gece yemek borum yandı sürekli. yediklerim yukarı çıkıyo gibi geldi falan. o günden beri de düzelemedi bi gariplik var.


reflü olabilirsin. google dan arat reflü belirtilerini bak bi bakalım. son derece rahatsız edicidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...