Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

işte benim konum. 2-3 aydır torrent trackerlarında dolanıyorum ve çok zor davetiye bulduğunuz siteler hariç(hdbits, ftn, exigo) çoğu private tracker a üyeyim(10-12 kadar).

diziler: btn. üstüne yok gerçekten en önemli özelliği de ratioless olması. bir bölümü 2 hafta içerisinde 24 saat, bir sezonu da 120 saat seed etmelisiniz . isterseniz 0kb gönderin. ratio isminiz yanında yer almıyor. ender ve über güzel bir site. favorim diyebilirim.

filmler: çok fazla seçenek var. kült filmler için karagarga, saçma sapan filmler için cinemageddon, genel olarak düzenli bir film sitesi için passthepopcorn(favorim) kullanıyorum. şöyle adam gibi çok iyi görüntü kalitesi ve kaliteli ses için awesome-hd 'den d-z0n3 riplerini indiriyorum. ahd baya güzel bir site hifi, decibeL, d-z0n3 bu sitenin internalleri.

müzik: bilmeyen yoktur sanırım. what.cd . ilk girdiğimde zevkten ağlayacaktım. bir sitede herşey mi bulunabilir abi.

genel: tl, iptorrents tlnin tasarımını çok beğeniyorum. ama ipt diğer her alanda geçiyor, ayrıca ratio kasmak çok kolay ipt de. bir sürü freeleechleri var.

e-learning alanında da bir sürü enfes seçenekler var. onları pek bilmiyorum.

diyeceklerim bu kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 9 yıl sonra ...

Esasen ratio problem olmuyor öyle eskisi gibi. Freeleech diye bir muhabbeti var ratio etkilemiyor.

Freeleech olanlarda sarı logosu oluyor, 8-10gb üzeri olanlar genelde oluyor zaten. İstediğin gibi çek (Ama Hit and run olmaya devam ediyor). Freeleech olmayanlar ise ne kadar çekersen download miktarına o kadar yansıyor, toplam upload miktarına göre ration belirleniyor. İstersen download kotası alabiliyorsun. Baya bi achievement muhabbeti var mesela sitede yaptığın şeyler üzerinden, onlar baya puan veriyor o puanlarla da alabiliyorsun kota.

Hit and run olayı ise freeleech olsun veya olmasın bir dosya çektiğinde onu 10 gün boyunca seed'lemen gerekiyor. Seed'lemedikçe vur kaç olarak görünüyor işte. Bu vur kaçların artarsa ve seed'lemiyorsan 1 ay sonra uyarı yiyosun. Ya 10 gün seed'leyeceksin, ya da dosya boyutu ne kadarsa aynı miktarda seed'leyeceksin. İkisi de temizliyor.

Ben işte Rick and Morty sezonları falan bittiğinde falan çekiyorum topluca mesela. Freeleech zaten çoğunlukla ihtiyacını görüyor. Çektikten sonra bi 10 gün laptopta upload'da bırakıyorum bitiyor olayı. Ne kadar upload edilirse de bonusu oluyor kota arttırdığı için.

Yani freeleech çek 10 gün upload'da bırak, istersen 1kb ile bırak ama 10 gün bırak. Hep böyle takılırsan ratio da etkilenmez, hit and run da yemezsin gül gibi kalite takılırsın. Zaten site yönetimi son derece pro, içerikler de pırıl pırıl ve hızlı.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...