Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 3 (Bitti, Yoruma Açık)


Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Britanya işgal tehlikesi altındaydı. Kral Arthur ve cesur şovalyeleri Britanyanın Dumnonia bölgesinde kuzeyden İrlandalı, doğudan ise Saksyonyalılar tarafından kuşatılmıştı... aylarca bu duruma karşı savaş veren Arthur ve adamları artık bitkindi ve kış hızlıca yaklaşıyordu. Meydan savaşlarına az da olsa bir ara verilecekti ve şovalyeler bir süre rahatlayacaktı.

Kış gelmiş ve herkes bahara kadar rahat geçirecekleri bu 3 kış ayını düşünerek köylerine dönmüştü. Huzurlu bir dönem geçiriyorlardı malum bu yıl hasat boldu ve yemek sıkıntısı da yoktu. Bir soğuk aralık gecesi Arthur bağrış çağırışların arasında uyanıvermişti... birşeyler doğru değildi ve kafasını pencereden dışarıya uzatınca karşılaştığı manzara karşısında dehşete düşmüştü... saksyonyalılar beklenmedik bir hamle yapıp şehri basmışlardı ve her yer alev alev yanıyordu...

Arthur çevresinden toplayabildiklerini toplayıp güney sahillerine kadar kaçmıştı... yolda bir kaç şovalyesiyle karşılaştı, onlar da aynı şekilde kaldıkları köylerin haince basılıp yakıldığını, İrlandalılar ve Saksyonyalıların birlikte baskın yaptığını anlatıyorlardı... canlı kalan halkla birlikte güneye doğru devam ediyorlardı... amaçları Britanyanın güney kıyısından hayatta kalanları karşıya geçirmekti, Lancelotun kraliyet bölgesi olan Brittany'e.

Güney sahillerine varır varmaz baskın olmuştu tekrardan, Arthur ve şovalyeleri geride kalıp saldıranları oyalayacaktı halk botlara binene kadar ve savaş uzayınca halk karşıya Arthur ve Şovalyelerı olmadan geçmek zorunda kalmışlardı.

Fransa sahillerine vardıklarında karışık köylerden gelen halk bir köye yerleştirilmişti Arthur ve Şovalyeleri gelene kadar... burada yeni düzen kuran halk kısa sürede yaşamlarına sakin bir şekilde devam etti, taa ki bir gün köyün ortasında ölmüş bir yaban domuzu cesedi bulunana kadar... yaban domuzu Saksonyalıların sembolüydü, ve her baskından önce basacakları köye bir adet ceset bırakırlardı... kaçan köy halkın arasında saksyonyalılar gizlenmişti... işin kötüsü Irlandaca konuşanlar da vardı halkın arasında. Halk ihanetten korkuyordu ama bir rivayet daha ulaşmıştı kulaklarına... Britanyanın en şanlı ve en becerikli Druidi olan MERLİN de aralarında gizlenmişti... dahası da, duyumlara göre lancelot'un kardeşi GALAHAD de halkın arasına sızmıştı ve bu da köylüleri fazla umutlandırmıştı ama bilmedikleri şey karşılarında bir tane de Büyücü vardı... işler karışmak üzereydi ve bu hikaye asırlar boyu anlatılmaya devam edecekti...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki Roller

Saksonyalı: (4 Kisi - Anti town - Saxon) Bu şahıslar Dumnonia ve dolayısıyla Arthur'un en büyük düşmanıdır... Amaçları Britanyayı sömürüp topraklarından ekin, insanlarından da köle elde etmek. Bu oyundaki MAFYA rolü kısacası bu arkadaslarındır... 3 kişiler, birbirinden haberdarlar, gece konuşabiliyorlar kendi aralarında ve Oyunu bir tek kendileri ayakta kaldığında kazanırlar.
İrlandalı: (2 Kisi - Anti town - İrlandalı) Bu şahıslar Saksonyalı kadar fazla olmasa da, Britanyaya karşı tehdit oluşturmaktadırlar... her gece bir kisiyi beslenmek için seçip acımasizca öldürürler. Birbirinden haberleri var ve gece birbiriyle konuşabiliyorlar. Oyunda bir tek onlar ayakta kalınca kazanabiliyorlar.
Merlin: (1 kişi - Pro town) Bu şahıs her gece seçtiği bir kişiyi katledilmekten kurtarır, ayrıca oyun boyunca 1 kere de istediği bir kişinin görevini öğrenebilir (gündüz gece farketmeksizin). Townieler kazanınca kazanır.
Galahad: (1 Kisi - pro town) Bu şahis meşhur Kral Lancelot'un üvey kardeşidir. Abisi kadar şanlı olmasa da çok iyi bir savaşçıdır ve Kendi Ülkesinde lorddur. Her gece bir kişinin ismini verip onu öldürme şansı var. Oyunu Townieler kazanınca kazanır.
Büyücü: (1 Kisi - Nötr - Chaos) Bu şahıs karanlık ve bilinmeyen bir dinin taraftarıdır. İnandığı dinin tanrıları Kaosla beslenir ve düzensizlikten ortaya çıkan panikten faydalanarak kulları tarafından tapıldıkça güçlenirler. Büyücünün amacı düzeni temsil eden karekterlerin (Galahad ve Merlin) ölmesiyle ortaya çıkan kaosa meydan yaratmaktır. Her gece vereceği bir isim o gece görevini yapmaktan men edilir.
Britanyalı: (6 Kisi - Pro Town) Bu rol gayet açik. Köy Halkisiniz.


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KURALLAR
1. Forumlar dışında oyuncular arası iletişim YASAKTIR. Lütfen oyunu mahfetmeyin, burada vakit ayırıyoruz, bir çok kişinin zamanı ve emeği söz konusu.

2. Merlin, Galahad, Büyücü ve Mafya gruplarının gece oylarını PM olarak yollamak zorundalar... msn veya mail kabul etmiyorum, sadece paticik içi öm kabul ediyorum.

3. Oylar açik olmak ZORUNDADIR ve BOLD harflerle yazilmak zorundadir. örnek: LINÇ OYU: AZMODAI. Ayni sekilde oy geri çekmek için OY GERI ÇEKME: AZMODAI formatini kullanmak zorundasiniz. Bold olmayan oylari saymayacagim.

4. Oyun kesinlikle ben bitti diyene kadar bitmeyecektir... durumda esitlik olsa bile. Oyun bir sekilde sonuçlanacaktir, herkes kaybedecek olsa bile.

5. Aktif olabildiginiz kadar olun. Post sayisi gibi belirlemeler yok ama varlik gösterin ve oyunuzu verin... herkes sizi 3 gün beklemesin.

6. SABIRLI OLUN. Oyun günler sürebilir... bu normaldir. 2 Günde bitmeyecek bu oyun :)

7. Mod olarak istediğim zaman duran bir oyunu canlandırma açisindan deadline koyabilirim.

8. Bu bir oyundur, oyun olarak kalsin. Kisisele dökmeyin.

9. Istediginiz gibi konusabilirsiniz, kimliklerinizi açiklayabilirsiniz, kimlik konusunda yalan söyleyebilirsiniz... her türlü manipülasyon açiktir.

10. RP ye tamamen sadik kalin demiyorum ama uçmayin lütfen ve beni kesinlikle katmayin ise... Mesela 'azmonun kankasidir dom, kesin mafya yapmistir' türü seyler söylemek yasak.

11. Oyunu CIDDIYE alın. Ben burada günün yarısını bu threade bakarak geçiriyorum ve kaliteli oyun istemek te hakkımdır açıkçası. Oyunun ciddiyetini ve gidişatını baltalayan biri olsa ya yeri başkasına verilecektir ya da o anda linç olacaktır.

12. Yazdiklarinizi editlemek YASAKTIR. Editleyenler ilk uyariyi alacaktir, ikinci uyarida da linc olacaklardir. Suyu cikarsa uyarisiz linc edecegim edit yapanlari.

13. Linc icin gereken oy sayisi tamamlandiktan sonra oy geri cekme yoktur artik. Karar verilen kisi linc edilmis sayilir. Oyunun modu (ben) oradaysam linc hemen gerceklesecektir. Ben gelene kadar bir sonraki faza atlamayacaktir oyun. Eger gereken oy sayisina erisilirse ve ben ortalikta yoksam linc edilen kisi dahil herkes konusmaya devam edebilir, gece olmus sayilmiyor, sadece ben belirttigim zaman gece olacaktir.

OYUN IÇIN ÖZEL KURALLAR

1. Anti townie mafya grupları aralarından BİR kişiyi yollayacak hedefi öldürmeye. Her gece mafya gruplari bana öldürecek isimleri verirken aralarından kimin o cinayeti işleyeceğini de söylemeli. Örnek: Saksonyalılar şöyle mesaj atmalı: "Ölecek kişi: Azmodai. Katil: George Bush".

2. 2 'mafya' grubu da ayni kisiyi hedef alirsa sadece o kisi ölür. Tekrar oy kullanmak falan yoktur ayrica iki grup rakiptir o yüzden de lütfen iletisim olmasin aralarinda. Galahad de mafya grupları ile aynı kişiyi hedef alırsa, onun da tekrar isim verme hakkı YOKTUR.

3. Günler 2 fazdan olusacaktir. Gündüz ve Gece. Yani günde 1 linç olacak ve gece mafyalarin ve Galahadin kurbanlari ölecek.

4. Büyücünün verdiği isim Galahad, Merlin veya mafya gruplarının yolladığı KATİLİN ismi çıkarsa o iş gerçekleşmeyecektir. Eger mafyanın yolladığı katilin ismini verirse büyücü o grubun o geceki cinayeti gerçekleşmeyecek.

5. Mafya grupları Katil olarak adlandırdıkları kişiyi her gece değiştirebilir.

6. Büyücü Merlinin koruma gücünü iptal edebilir ama bir kişinin görevini öğrenme hakkını bloklayamaz.

7. Merlin oyun boyunca 1 kere merak ettiği birinin görevini ve ait olduğu grubu öğrenebilir. Gündüz gece farketmeksizin.

8. Büyücü Galahad ve Merlin ölür ölmez oyunun galibi ilan edilir. Oyun orada biter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu şu an kitliyorum... görevleri kura ile belirleyip herkese PM atacağım. PMler atılınca açacağım kilidi. Kuralları ve hikayeyi okuduğunuzu varsayacağım ve bu oyuna skor verme dışında Hiç karışmamaya gayret göstereceğim... ancak aynı sorudan çok fazla gelirse cevaplayacağım.

Msnden herhangi bir oy veya soru kabul etmiyorum. Öm atınız lütfen.


Kurallara uymayanı direkt atacağım oyundan. Kanka olsanız bile, ona göre oynayın lütfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HATIRLATMA: Hikaye ve rolleri okudunuz. Rolleriniz de dağıtıldı. Şu anda oyundaki roller ve insanlar hakkında ne biliyorsanız oyunda da bunları biliyorsunuz. Yanı herkes 6 townie, 4 sakson, 2 irlandali, merlin vs. olduğunu biliyor o yüzden rp yapacak olanlar kasmasın, bu sayılar üzerine hesap kitap ve yazı yazabiliyorsunuz. Bilmemeniz gereken şeyleri zaten söylemedim size.

Rahat olun yani :) ama cıvıtmayın da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kalabalik toplanmistir, kimi sinirli, kimi korkmus, kimi ise sasirmis vaziyettedir. Sehir meydanina buyuk bir ugultu hakimdir ki Penth bagirir:

Beyler ve Hanimlar, bugun Saxon kopekleri tarafindan tehdit edildik. Gorunen odur ki, biz kactikca bu hainler pesimizden gelmeye devam ediyorlar, aramiza kani bozuk yandaslarini da sokmuslar. Hatta su an bizi dinliyorlar, utanmadan gozumun icine bakiyorlar. Soylentilere gore sadece onlar da degil, Irlandali hainler de aramizdalar, Saxonlardan sayica az olsa da nitelik olarak hic farkli degiller. Britanya halkini temsil edercesine, bu koyde dort biryanimizdan hainlerle cevrildik ve sirtimizi donebilecegimiz hicbir yer yok.

Artik zaman durma ve bu hainlere karsi cikma zamanidir. Herkes fikrini soylesin beyler, bayanlar, ne duyduysaniz, ne gorduyseniz buradakilerle paylasin, bu hainleri ortaya cikarmak icin elimizden ne geliyorsa yapalim. Fakat unutmayin ki aramizda hainler var, bizi birbirimize kirdirmak onlara amaclarina ulasmak haricinde zevk de verecektir.

Fakat umudunuzu yitirmeyin, soylentiler dogruysa buyuk druid Merlin ve Galahad halkimizin arasinda! Bu bizim icin cok buyuk bir destek, onlarin yardimi ve halkimizin iradesiyle bu hainlerin kokunu kaziyacagiz. Ne biliyorsaniz Britanya askina hepsini anlatin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyleydi yaklaşık :

ben said:

[offtopic]

gezmedeydim, bana öm atanlara bakamadım kusura bakmayın


konu değişikmiş, okuyayım bir şeyler yazarım :p
[/offtopic]


senin attığın 2 mesaj bir de altta konuyla alakasız 1 bold daha vardı, 3 mesaj gelmiş aman 5 sayfa yazı yazılmıştır ben yokum sanırım diyip sazan gibi yazdığımı kabul ediyorum evet.

olay bu, aksine inandırmam mümkün değil ss koysam bile ama budur olay.

hem biri suçlanmış oldu işte, yazı yazmadan bekleyeceğimize teknik olarak başladı sayılır oyun :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fly ın ilk mesajını görmedim ama doğruysa çok feci pot kırarak şüpheli listesine tepeden girmiş, ancak saldırıya geçmek için de erken henüz. Beklemedeyim ben de...

[offtopik]Adminler mesajların değiştirilmemiş hallerini de görebiliyorlardı sanırım, o mesajı isteseniz ulaşabilirler bence. Değiştirilen mesajı açıklayarak şikayet edersek ilgilenirler herhalde[/offtopik]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...