Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 2 (Bitti, Yoruma Açık)


Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Azmotopia Mafyanın boy göstermesi ile sarsılmıştı... kasaba halkı anlamsızca katledilip kanlı bedenlerin bayrak direklerinden sallandırmasına neden olmuştu, ama bu belanın bu kasabaya ilk uğrayışı değıldı bu... yok yok... bundan tam 600 sene önce Azmotopia benzer bir facia yaşamıştı... istersenız tarih kitaplardan silinmiş o kara güne geri dönelim...

Yıllardan 1434 tü... Azmotopia sessiz bir köydü o zamanlar. Köy halkının çoğu tarım veya balıkçılıkla uğraşır, geçimlerini anca kendilerine yetecek şekilde sürdürüyordu. Köy oldukça ufaktı ve halk birbiriyle çok yakındı... taa ki o kara gün gelene kadar. O meşhur 13 Ağustos Cuma günü halk kasabanın isim babası, Lordu ve en sevilen adamı olan Azmodai IV brütal bir biçimde paramparça edilip her uzuvu koyun bir tarafına saçılmıştı.

Halk çok sinirliydi ve Linç sesleri yükseliyordu... Herşey o gece başlamıştı...



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki Roller

Kültist: (3 Kişi - Anti town) Bu şahıslar karanlık güçlerin esiridir... her gece gizliden gizliye toplanıp karanlık tanrılarına adamak için bir kurban seçerler. Bu oyundaki MAFYA rolü kısacası bu arkadaşlarındır... 3 kişiler, birbirinden haberdarlar, gece konuşabiliyorlar kendi aralarında ve Oyunu bir tek kendileri ayakta kaldığında kazanırlar.
Kurt Adam: (2 Kişi - Anti town) Bu şahıslar gündüzleri insan görünümünde, ama geceleri birden Kurda dönüşüyorlar... her gece bir kişiyi beslenmek için seçip yerler. Birbirinden haberleri var ve gece birbiriyle konuşabiliyorlar. Oyunda bir tek onlar ayakta kalınca kazanabiliyorlar.
Aziz: (1 Kişi - pro town) Bu şahıs tanrı ile her gece iletişime geçip kasabadan bir kişinin niyetini öğrenebiliyor. Kendisine sorguladığı kişinin townie veya anti-townie olması dışında bir bilgi verilmeyecektir. Oyunu Townieler kazanınca kazanır.
Kiskanç Sevgili: (1 Kişi - Notr) Bu şahıs x kişisine karşı kinli. Eğer X olmasaydı şu anda sevgilisi kesin ona yar olmuştu... Bu kişi X kişisi öldürülünce oyunu kazanır... ama oyun onun kazanmasıyla bitmez, sadece Kazanan gruba dahil olur, pro veya anti townie olsa bile.
Townie: (5 Kişi - Pro Town) Bu rol gayet açık. Köy Halkısınız.


Asteroth
Baluu
Cuce
Dory
Elesso
Kitana
Luriel
Pen Duick
Penth
Sesu
Thelegbra
Tunca

Oynayanlar listesi. Alfebetik siraya gore.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KURALLAR
1. Forumlar dışında oyuncular arası iletişim YASAKTIR. Lütfen oyunu mahfetmeyin, burada vakit ayırıyoruz, bir çok kişinin zamanı söz konusu.

2. Aziz, Kurt adamlar ve Kültistler bana oylarını PM olarak yollamak zorundalar... msn veya mail kabul etmiyorum, sadece paticik içi öm kabul ediyorum ve aranızdan bir kişiyi seçip onu sözcü yapacaksınız ve o bildirecek bana seçtiğiniz kurbanı.

3. Oylar açık olmak ZORUNDADIR ve BOLD harflerle yazilmak zorundadir. örnek: LİNÇ OYU: AZMODAI. Aynı şekilde oy geri çekmek için OY GERI ÇEKME: AZMODAI formatını kullanmak zorundasınız. Bold olmayan oyları saymayacağım.

4. Oyun kesinlikle ben bitti diyene kadar bitmeyecektir... durumda eşitlik olsa bile. Oyun bir şekilde sonuçlanacaktır, herkes kaybedecek olsa bile.

5. Aktif olabildiğiniz kadar olun. Post sayısı gibi belirlemeler yok ama varlık gösterin ve oyunuzu verin... herkes sizi 3 gün beklemesin.

6. SABIRLI OLUN. Oyun günler sürebilir... bu normaldir. 2 Günde bitmeyecek bu oyun :)

7. Mod olarak istediğim zaman duran bir oyunu canlandırma açısından deadline koyabilirim. Bu deadline 8 saatten az olmayacaktır.

8. Bu bir oyundur, oyun olarak kalsın. Kişisele dökmeyin.

9. İstediğiniz gibi konuşabilirsiniz, kimliklerinizi açıklayabilirsiniz, kimlik konusunda yalan söyleyebilirsiniz... her türlü manipülasyon açıktır.

10. RP ye tamamen sadık kalın demiyorum ama uçmayın lütfen ve beni kesinlikle katmayın işe... Mesela 'azmonun kankasıdır dom, kesin mafya yapmıştır' türü şeyler söylemek yasak.

11. Oyunlar arasi referans olmasın lütfen. Önceki oyundaki olaylar yeni oyunlarda geçerli değildir. Belli üyelere olan yaklaşımınız olabilir kendinizce ama bunu oyuna eski oyunları referans göstererek kullanmayınız. örnek: Azmo onceki oyunda böyle şerrefsizlik yapmıştı... asalım! Yasaktır.

12. Edit yasaktır. Düzeltmeleri yeni postlarda yapınız.


OYUN İÇİN ÖZEL KURALLAR
1. X kişisi Kıskanç sevgili dışında kimse tarafından bilinmeyecektir... X kişisi bile X olduğunu bilmeyecek ve X kişisi kesinlikle bir TOWNIEdir.

2. 2 'mafya' grubu da aynı kişiyi hedef alırsa sadece o kişi ölür. Tekrar oy kullanmak falan yoktur ayrıca iki grup rakiptir o yüzden de lütfen iletişim olmasın aralarında.

3. Günler 3 fazdan oluşacaktır. Sabah - Öğlen ve Gece. Yanı günde 2 linç olacak ve gece mafyaların kurbanları ölecek.

4. Eğer kıskanç sevgilinin X kişisi linç edilirse 3. bir faz olacak, Ögleden sonra diye, yani bir linç daha...

5. KURALDA DEĞİŞİKLİK: Yaptiğım mantık hatasından ötürü kıskanç sevgilinin kazanma koşulu biraz saçma oldu ve kural şu şekilde değişecektir...

X kişisi öldüğü zaman kıskanç sevgilinin hedefinin öldüğü açıklanacaktır... eğer sevgili bu durumdan sonra gelen ekstra faz dahil ertesi güne kadar canlı kalırsa Townielere katılacaktır. Kimliği oyun sonunda açıklanacaktır galibiyeti ile birlikte.

Kısacası kazanması için canlı kalması gerekiyor. Eğer gece öldürülürse X kişisi, Kazanmış sayılmayacak, çünkü intikamı kendi elinden olmus olmayacak. Bu durumda da yine regular townie olacaktır ve kazanma koşulu townielerin kazanmasına bağlı olacaktır.

Umarım fazla karışık olmamıştır...

6. Sadece Linç edilenlerin görevi açıklanacak. Gece öldürülenlerin alignmentı dışında birşey açıklanmayacak (pro-town, anti ya da notr)

7. Aziz sadece geceleri insanlara bakabilir ama oyunun başında kendisine sabah fazında bir kişiyi araştırma hakkını verıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...