Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: SEZON 1 (Bitti, Yoruma Acik)


Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Kurallar Hatırlatma:
Kurallar, Flash aciklama

Azmotopia sessiz bir kasabaydı... Yıllarca sorunsuz yaşayan kasaba halkı günlük işleriyle hiç rahatsız edilmeden güzelce yaşamlarını sürdürüp beleş paralara çöküyorlardı. Bir gün kasaba meydanında kasabanın tek polisi olan Memdu kafası bedeninden ayrı bir şekilde bulundu... Mafya işiydi bu kesinlikle ve kasaba halkı korkudan kendilerini evlerine kapayıp yardım çağırmıştı... Mafyadan korkan polis teşkilatı kasabaya ek yardım olarak en iyi dedektiflerinden birini yolladı ama bu esrar perdesini tek başına çözmesine imkan yoktu dedektifin, kimliğini de açıklayamazdı o yüzden halkın arasına sezzice sızıp bekledi. Halkın arasında bir de doktor vardı... o da kasabasını eski günlerine döndürmek istiyordu, o yüzden de kızgın halkın arasına o da sızmıştı. Halk yetkililerin sessizliğinden sonra adaleti kendi ellerine almaya karar verdi ve meydanda toplandı... kan kokusu yükseliyordu ve herkes çok sinirliydi.

Roller:
Kasaba Halkı: 6 kişi. Kasaba halkının özelliği yoktur, canlarını kurtarmaları gerekiyor o yüzden de her gün birilerini linç edebiliyorlar, Linç YOK oyu da verebiliyorlar. KH oyunu mafyalar öldürülünce kazanıyor.

Mafya: 4 tane mafya elemanı vardır, Linç oyu vardır... bu elemanlar birbirinden haberdar olacaklar ve her gece birilerini öldürmek için karara varıp bana öm atacaklar. Mafya bütün kasaba halkı öldükten sonra kazanır...

Doktor: 1 Kişi. Kimliği gizlidir. Her gece bir kişiyi koruma hakkı vardır (kendisi dışında). Linç Oyu vardır.Seçtiği kişi Mafya tarafından öldürülemez. Kendisi kararını bana öm ile gece bildirmek zorunda, Kendisini seçemez. Doktor Mafya ölünce kazanır.

Dedektif: 1 kişi. Kimliği gizlidir. Linç oyu vardır ve her gece öm ile bana bir isim bildirebilir. Gecenin sonunda Öm ile kendisine sorduğu kişinın görevi açıklanacaktır. Eğer isterse gündüz dedektif olduğunu belirterek birinin kimliğini açıklayabilir, ama bu durumda mafya da kim olduğunu öğrenmiş olur. Mafya Ölünce kazanır.

Oyuncular:

1. Zaugna
2. Asteroth
3. BonePART
4. Xinroth
5. Kitana
-------------
6. Lancelion
7. Fizban
-------------
8. Dory
9. madmax
-------------
10. Tunca
11. Dom
12. Penn Duick

Birazdan rolleriniz size öm ile atılacaktır. Hazır olun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gün 1 - Gündüz
Linç için gereken oy 7 dir. Lutfen oyun disi gorusmeyin ve rollerinizi birbirinize aciklamayin, her turlu interaksyon oyun ici kalacaktir, sadece mafya gece kendi aralarinda om atarak oldurecekleri kisiye karar verebilirler.

Temiz bir oyun olsun lutfen, gunduz periyotu birine karsi 7 linc oyu alinca bitecektir. Ben buradan bildirecem. rolleriniz de birazdan om ile atilacaktir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SU AN GUNDUZ, ILK LINC BITINCE GECE OLACAK...

Butun tartismalar konusmalar iknalar diplomasiler burdan lutfen. sadece mafyanin oylari gizlice karar veriliyor ve bana ortak bir isim bildirmeniz lazim mafyalar. 4 kisi ayni isimi verecek.

Realtime degildir oyun ben diyince gece veya gunduz oluyor.

ROLLERINI BILMEYEN VARSA BANA OM ATIP OGRENSIN LTF
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...