Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnız Drow (Lone Drow)


Beckett

Öne çıkan mesajlar

Avcının Kılıçları serisinin ikinci kitabı Yalnız Drow nihayet çıktı. 3 yıldır neredeyse bütün yayınevlerine e-mail, telefon yoluyla harrasment yapıyordum. (Bekleyemeyip Amazondan söyledim hatta.) Ama nedense kimsenin açıklayamadığı sebeplerle çıkmıyordu kitaplar bir türlü. Sürekli çeviriliyor Türkçeye diyorlardı. İlk kitap Arkabahçe yayıncılıktan çıkmıştı ama ikinci kitap Laika yayınevinden çıktı. Geç oldu ama önemli olan çıkması. İlgilenenlere duyurulur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi raistlin'in hayatı boyunca plotlar düşünüp herşeyini bu olaya adaması ve tanrıyla savaşması güzel, okunabilecek bir hikaye. Wulfgar'ın abyss den gelen Demon Lortun kolunu tutup durduracak kadar güçlü olması başka bir hikaye. Yani baldur's gate ile diabloyu karşılaştırmak gibi birşey. tamam ikisi de güzel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi siz direk savunmaya geçmişsiniz fanboy gibi. yok güzel kardeşim. deseler hangi kitap.derim drizzt. olay o değil. Olay örgüsü'nün piyasadaki kitaplara göre çok bi farkı bi derinliği yok bunu kabul etmek lazım. Ama kendini okutturuyor ve gayet zevkli geçiyor yani.

Durum anlatımı yerine savaş betimlemeleri ağırlıklı. Yani gerçekten bazı fantastik kitaplarda "allam nolcak oha nası yani bölüm burda biter mi off nası yazmış adam" dediğim oldu hatırlıyorum.

Gediksavaşları serisini çok sevmiştim. Keza yüzüklerin efendisini hiç demiyorum. Ejderha mızrağı güzeldir ilk göz ağrılarımdan. Ama salvatore bağımlılık yapıyo. Hepsinin artısı eksisi var. öyle işte. agresif yazmadığınızı umuyorum mesajları :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...