Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sitesi


Revangelis

Öne çıkan mesajlar

sitedeki içerikler zaten örnek. ne arayıp da bulamadın mesela ?
Dynun said:
değişmesi iyi güzel de. site kullanışsız olmuş biraz. Böyle girince ne nerdedir bulamıyosun. Üst menü çok alakasız kalmış. Oysa en göze batan şeylerden biri olmalı. Yapıcı eleştiridir sinirlenin diye yazmadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kategorileriniz iyi olmamış. Hele ki üst menüyü diyorum iç-içe karmaşık olmuş. hepsi küçük harfle yazılmış kalın yazılar göz yormuş. Zaten siyah üstüne beyaz her zaman göz yormuştur.

Pc ve konsol için bi ayrım da göremedim.

Yazı-haber-spot kısmının hepsi sanki aynı işi görüyormuş gibi geldi.

Görmediği şey ilgisini çekmez kullanıcının. Çok güzel kod yazmışsın uğraşmışsın da, bildiğin gizlemişsin sen onu. Bi de bırakın sayfa uzasın aşağı doğru. Yer sıkıntınız yoktur inşalla :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana ö.m. felan gelmedi gönderdikd emişsiniz ama o yüzden burda olamadım. Logları okudum, güzel yapıcı eleştiriler göremedim zira yaptığım tasarımda benden istenilen mavcut olana bi düzen getirmemdi. Oysa milletin beğendiği hazır bir template. Öyle olacaksa hazır templatelerinde en güzellerinden derlemeler bendede mevcut...

İnşallah bidahaki toplantıya yetişiriz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar projemizle ilgili bütün haberleri bu forumlara http://www.mezarlikbekcisi.com/ yazacaz dedik zaten.Orda kaç mesaj var allah aşkına ? Hepsini okumanız kaç dakkanızı alır siz hesaplayın artık.Bu işe gönül vermiş kişi zaten bu mesajları okuyup irdelemiştir bile.O yüzden gerçekten bana pm gelmedi yok sadece bir yere yazmışsınız gibi mazeretler demeyin.Mumu tatilde , Kojiroh'da hastaymış allah şifa versin peki diğerleri nerdeydi ?Neyse bu seferki toplantıda Senko bizzat pm atacam dedi herkese.Ayrıca site tasarımınada gelince tasarlayan arkadaşlara sözüm:Allah razı olsun elinize gönlünüze sağlık.Ama katılım az olduğu için ve yaptığımız demokratik seçimden çıkan sonuçta o hazır template daha çok beğenildi.Bu demek değildirki o hazır templateyi copy paste yapacaz , tabiki kendimize göre yorumlayıp değiştirecez.Diğer toplantıda katılım çok olursa son bir kez daha oylama yaparız. Bakın son bir kez daha diyorum çünkü bu tasarım seçme işi çok fazla uzadı artık !
Lütfen çarşamba günü olan toplantıya gelelim yoksa ortak projemiz güme gidecek !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bana patlamayın gözünüzü seviyim. Ben o domainide okudum, her satırını hemde. Dediğin gibi 10 dakikamı da almadı. Yarınki toplantıya da gelicem merak etmeyin. HAzır template olayına gelince, gene tabiki mimikler vs olmadan her yazılan algılandığı gibi kalıyor. Herhangi bir şikayetim yok, bana mail atan arkadaş o tasarımı derli toplu hale getirmemi istedi o yüzden öyle bişey hazırladım... Yani demem o ki, eğer özgün tasarım yapılacak denseydi, hazır template konulacak denseydi öyle hazırlaqnırdım demek istedim :)

Herneyse, yarın toplantıda görüşürüz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
kategorileriniz iyi olmamış. Hele ki üst menüyü diyorum iç-içe karmaşık olmuş. hepsi küçük harfle yazılmış kalın yazılar göz yormuş. Zaten siyah üstüne beyaz her zaman göz yormuştur.

Pc ve konsol için bi ayrım da göremedim.

Yazı-haber-spot kısmının hepsi sanki aynı işi görüyormuş gibi geldi.

Görmediği şey ilgisini çekmez kullanıcının. Çok güzel kod yazmışsın uğraşmışsın da, bildiğin gizlemişsin sen onu. Bi de bırakın sayfa uzasın aşağı doğru. Yer sıkıntınız yoktur inşalla :)


Sana laflar hazırladım. Bi kere bu tasarım kabul edilmedi bile, ekibin yarısının falan oylayarak seçtiği bişey bu. O yüzden yorum yapmak gereksiz be dinan abi. Kafanız karışmasın diye şey ediyorum yanlış anlama, boşverin yani, biz güzel olanı bitirince bu oldu diye koyucaz. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

insanlarda ayrılık sinyalleri ve nedense posta koyma sevdası hissetmeye başladım ve rahatsız oluyorum. proje hiç birinizin değil o açıdan insanlara posta koymayı bırakın salyangoz. 5 kişiyle bu sitenin tasarımını seçmek falan ne demek oluyor yahu?

lokomotif mi arıyorsunuz. tamam aradığınız lokomotif bundan sonra benim. herşeyi üzerime alıyorum. itirazı olan varsa da buyursun gelsin tartışalım ne tartışmamız gerekiyorsa. çünkü bu iş belli bir baş olmadan olmuyor gördüğümüz gibi. en azından sitenin genel şeylerini oturtana dek kendimi başkan ilan ediyorum. yaşasın diktatörlük.

bu ne ya böyle bir tatile gittik 6 günde ortalık sallanmış. salyangoz sana da bir şey söylemek istiyorum. biz bu siteyi 3 gün içinde açalım diye bir dertle başlamadık. acelemiz de yok zaten. ha bu demek değil ki aylarca kafamıza göre takılırız. ağustos'un başında böyle bir işe kalkarsan insanların uygunluk süreçlerini de göz ardı etmemen gerekir bence. zaten türkiyede yapılanan başka bir oluşum da yok bu konuyla ilgili. o açıdan sakin olun artık. şu anda bu işe kalkışanların tek işi bu değil yani.

ayrıca şampiyonlar ligi maçlarının olduğu güne toplantı koymak da başarılıymış. insanlar maç izleyecek ve gelmeyecek tabiki. şu etapta fenerbahçe ve galatasaray bir beşiktaşlı olarak benim için bile daha önemli durumda çünkü ortada siteyle ilgili somut adımımız yok. toplantının cuma gününe ertelenmesini talep ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu o toplantıda neler konuşulduğunu öğrenmeden hırsla yorum yazmışsın.

Birincisi o oylamanın olmasını ben istemedim Zarek istedi.Hatta ben bu oylamayı yaparsak diğerleriyle papaz oluruz oylama için az kişiyiz dedim.Toplantı logu Zarekde var zaten ordanda ispat ederim bu dediklerimi.

İkincisi bugün yapılacak toplantı içinde karşı çıkıp pazar akşamı olmasını söyledim.O yüzden beni hedef alarak yaptığın bu eleştiriler boşa.İlk olarak sen sakin ol.

Üçüncüsü hazır templateyi beğenmediysen oylamada beğendiğin tasarıma oy veririsin olur biter.Kimsenin sadece senin seçtiğin tasarıma eyvallah diyecek hali yok.Biz kuzu değiliz sende çoban değilsin.Yapacaksak demokratik yollarla yaparız herşeyi.Lokomotif olayı tabiki olacak yönlendirme babında ve işi bilen birine kesinlikle ihtiyaç var !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca kimseye posta koyduğum falan yok.Bu işe gönül verdiğim için aman bir haberi bir toplantıyı kaçırmıyım diye bu konuyla ilgili yazılan her yorumu itinayla okudum bu yüzdende her toplantıya eksiksiz katıldım.Son toplantıda üstelik herhangi bir maç zamanınada denk gelmediği halde beş kişinin katılması beni üzdü.Bu yüzden bırakta mazereti olmadığı halde katılmayanlara bir çift sözüm olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
olayla hiç alakam yok, haddim olmadan bir tavsiyede bulunayım;

template ile başlayın, içeriğiniz olunca template değiştirmek iki dakikalık iş. istediğiniz özgünlüğü sonradan da yaratabilirsiniz. ama "first things first"

ilk kısımlarda bu mantıklı bir yöntem daha sonra dediğimiz o daha interaktif menüyü geliştirecek zamanımız da olur. Hem o döneme kadar yazılar da yazarlar da düzene oturmuş olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen konuşmamızda da belirtmiştim ben bunu. 0 dan yepyeni bir dizayn yapılması çok zor olucak. çok sağlam organize olamadığımızdan. Organize olamamızın sebebi de kanımca daha ortada somut bişiler olmaması.
Şimdi güzel bir hazır template ile başlarsak işe, daha iyi organize olabiliriz, yeni bir dizayn'a geçme konusunda da vakit olarak çok sıkıntımız olmaz. Daha yaratıcı daha güzel şeyler yaratmak için vaktimiz olur bol bol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

salyangoz, söylediklerimin hepsini üzerine alınmış olman ilginç geldi bana. daha işin başında tartışmalara girip bölünmek istemediğimden şu söylediklerine karşı sessiz kalıyorum.

yalnız bir çift lafım var, kimse BEN İSTEDİM OLDU mantığıyla hareket etmiyor edemezde. ben diyorum ki bütün yükü organize olma işlerini vs üzerime alırım, neye karar vermemiz gerekiyorsa veririz. özellikle senko'nun dediğine de söyleyeceğim şudur ki, abicim o zaman neden yapılan her toplantıda dizayn şu mu olsun bu mu olsun diye tartışıyoruz ki?

yapalım bi template dursun içeriği hazırlayalım siteyi açmadan önce yeni bi dizayn 0 dan yapılarak işe başlayalım. madem böyle bir mantığınız vardı neden haftalardır kalkıp da dizayn da dizayn diye tutturdunuz ilk toplantıdan itibaren?

allah aşkına ya. kimsenin sert aptığı falan yok ayrıca. ben efendi gibi tatile gidiyorum dönücem dedim, diğer toplantılara katılamayacağımı belirttim. belirten bir kaç kişi daha var. onların haricindekiler ses seda çıkarmadan yok olup gitmişler. hep diyorum amacınızı belirleyin. ne olmak istediğinizi şu oluşum içerisinde ne şekilde ve ne sıfatla bulunmak istediğinizi belirtin ki ona göre hareket edelim.

ayrıca salyangoz 20 kişinin katıldığı bir toplantıda dizaynı herkese beğendirmen zaten mümkün olmadığından yaptığımız iş en başından mantıksızlık kokuyor.

toplantıyı cuma gününe ya da pazar gününe ertelemeyi talep ediyorum. hatta pazar diyorum. gelen gelir, gelmeyen olursa mazeretsiz şekilde onlar daha sonradan aramıza katılacak şekilde devam ederiz. kimseye yürü git ya da kal demiyoruz.

ben bu akşam toplantıya katılamam maç izlemek istiyorum çünkü. zarek'in kendi kafasına göre aldığı kararlar da kimseyi bağlamaz. 20 kişinin olduğu yerde 1 kişinin sözü çoğunlukla hiçtir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu o yazdığın yazıyı tabiki üzerime alınıcam.Yorumunda benimkinden başka isim kullanmamışın.Sanki o kararları ben vermişim buluşma tarihini ben ayarlamışım gibi algılanıyor.Artı böyle tartışmalara girmek hiç istemiyorum.Dediğin gibi baştan bölünmeler ayrılmalar başlar sonra.Ama bir daha yorum yazmadan önce bir toplantıda kim neler söylemiş neler konuşulmuş öğren öyle yorum yap.

Ayrıca bir site tasarımınıda herkese beğendirmek gibi bir niyetim yok.Seçim yaparız herkes oy kullanır diyorum.Bunun neresi mantıksızlık.Biri çıkıpta "ben bu tasarımı kullanacaz diyorum arkadaşlar ben lokomotifim benim dediğim olacak" gibi bir tavır sergilediği zaman gör curcunayı sen.

Bunun dışında lokomotif olmaya bu kadar hevesli olman güzel bir şey.Bunu seviyeli ve olgunca kullanırsan seni her zaman destekliyiceklerden biride ben olurum sen merak etme.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Cuma günü 21'de olsun.

Ben geçici bir e-mail adresi alıyorum, şifreyi Mumu ile paylaşarak. Yazılar yazın ve oraya yollayın. Ben şu an için bilgisayardaki tennis oyunları üzerine ve rol yapma oyunları teorisi (post-modernizmin kritik teorisinden yola çıkarak, uzun bir sözlük ve web-referans sayfası da hazırlayacağım) hakkında birer uzun makale yazıyorum. Bir ay içinde hazır olur ikisi de.

Yazdığınız yazıları yollayın, yazın. Oyun incelemesi gibi şeyler yerine benim yaptığım gibi her zaman okunabilecek şeyler yazın.

Katılanların tam listesi ben de yok, adresi Mumu'ya veririm, ya da ondan listeyi alıp ben yollarım.

Gerçekten aceleye gerek yok. Siteyi 6 ay içinde açmak gibi bir hedef daha mantıklı olu şimdilik. Hemen, hemen, hemen demek şaçma. Hem üstünkörü olur o şekilde.

Ayrıca bir site kuruyoruz, demokrasi olmaz burda, hiç bir yere varamayız öyle. Kararları verecek insanların şeçilmesi lazım(ve hayır kendimi önermiyorum, zaten benim ilgileneceğim bölümle benden başka ilgilenen yok, eğer o bölümü de istediğim gibi yapamazsam aranızda olmamın anlamı kalmaz, şu an yazdığım tennis yazısı gibi şeyleri bir-iki ayda bir yollarım sadece. Kitap eleştirileri, fantazya hakkında yazılar falan beklemeyin benden iyi bir Masaüstü bölümü vermezseniz oyun bölümleri arasında sürüncemede kalmayan.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Demokratik yöntemi her şeyde zırt pırt oylama yapmayla karıştırmayalım.En azından site tasarımı gibi önemli şeylerde kullanalım diyorum.Artı burası işyeri değilki kimse kimsenin kahrını çekmez , çeker gider adam.Parayla durmuyoruz sonuçta.

Ama hadi çok ısrar ediyosanız illaha biri her kararı tek başına verecek diyosanız o zaman bu kişiyi tanımlayalım.Birincisi bu işi batırmaması için tecrübesi olması gerekli , objektif olmalı ve en önemlisi agresiflikten uzak durmalı.

Örnek vermek gerekirse : Seçitiğimiz kişi bir karar aldığı zaman eğer bu karar kafamıza yatmadıysa , "zaten bu adam benden tecrübeli , bir bildiği vardıki bu kararı aldı" gibi bir kabullenme şekline girebilelim.Yoksa ortalama hepimizin bildiği şeyleri bilen bir adamı başımıza getirmekte yanlış olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...