Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XIII (thirteen/13)


arcane

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Adamın eline 2003'den beri 17 yıldır insanların kafasında hala görselliyle yer edinmiş, eski 3D oyunlarda aşırı nadir olan günümüzde dahi oynanabilecek sanatsallığa sahip bir oyunu vermişler. Hala gençlere ne oyundu diye anlatılan bir oyun yani. Gönlümüzde No One Lives Forever gibi, Sin gibi eski FPS klasikleri arasında yer edinmiş... Günümüzün teknolojisiyle ne güzel çıkar diye beklerken biz bu yani... 2003 oyunu hala daha güzel.

Grafikleri güncelleyip, yapay zekayı zeki yapıp, harita tasarımının üstünden geçselerdi başyapıt olurdu bu. Ellerindeki potansiyeli öyle bir harcadılar ki.

Firma Malta'lı ve bu ilk oyunları. Batacaklar şimdi, yazık yani. Biri bile siz ne yapıyorsunuz diye sormamış mı?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

YDwam32.jpg

 

şöyle bir efekti / tarzı uygulamak çok kolay değil. ama bunu yapamayacak kişilere de remake / remaster görevi verilmesin bir zahmet. az masraf olsun diye küçük ekiplere oyunları outsource ediyorlar, ama oyunun etiketine de AAA oyun fiyatı yapıştırmaktan geri durmuyorlar. bu tip oyunların ip'lerine çöken kişilerin derdi o ip'den kolay para kazanmak olunca böyle şeyler ortaya çıkıyor.

 

kapak resmi de iyi bir ihlal örneği olmuş...

 

cmWqhl9.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Firma özür dilemiş covid oldu böyle oldu ayağına yatmış. Patch ile çözebilecekleri şeyler olduğunu söylemiş ama onun da covid yüzünden geç gelebileceğini belirtmiş. Ulan eskiden patch fln yoktu mis gibi geç gelir ama temiz gelirdi oyunlar artık hemen hemen her oyun çıktığında leş 6 ay sonra eh 1 yıl sonra fena değil 1,5 yıl sonra olmuş ya bu oyun tadında.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...