Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FT Fenerbahçe SK Stories ( Bir Menajer'in Hikayesi )


Baluu

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Ntv Spor'un düzenlediği Football Tycoon için hazırlıyorum bu fotoroman'ı. Takımımız'ın ismi Fenerbahçe SK. Mahalli Lig'de başladık oyunumuza. Zorlu bir transfer ve antrenman dönemi sonrası, ligimize hazırız. Gerekli müdahaleleri takımımıza yaptık, bütün takımı sağlık kontrollerinden geçirdik.

Yaklaşık 30 dk sonra bir mücadeleye çıkacağız takım olarak morallerimiz yerinde.



Yedeklerimiz biraz sıkıntılılar tabii, malum yedek kalmak sıkıcı birşeydir. Ancak kimilerini daha sonradan oyuna sokarak bu sıkıntıyı aşacağıma inanıyorum.



Gerekli teknik detayları futbolcularımız ile konuştuk, kendilerine taktiğimizi ve nasıl kazanabileceğimizi anlatıp, galibiyet yemini ettik.



Hadi Çocuklar, Galibiyet bizim hakkımızdır !

[hr]

Heh, ilk denemem bu bölümde, maçtan sonra tekrar görüşeceğiz, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saatler 17:05'i gösterdiğinde Carsancak FC ile deplasmanda yaptığımız karşılaşmadan aldığımız 4-0lık galibiyet ile sezonu açtık.

Daha maçın basinda neye uğradığını şaşıran Carsancak FC baskıya dayanamadı ve ilk golü 16. dakikada kalesinde gördü, derken aynı dakika içerisinde Fenerbahçe SK 2.golü de Carsancak FC kalesine bırakarak rahaat bir nefes aldı. Takımın golleri Emre Belezoğlu, Kezman, Lugano ve Gökhan gönülden geldi.



Ağır baskıya dayanamayan Carsancak FC şiddete başvurdu ve 28.dk'da en iyi santraforumuz olan Mateja Kezman'ın sakatlanmasına sebep oldular. Bu sert oyun tarzından hakemin de hoşlanmadığı ilerleyen dakikalar da belli oldu.

Carsancak FC takımı uyarılara rağmen sert futboluna devam etti ve 1 sarı 1 de kırmızı kart gördü.

Maç esnasında bileğini inciten Mateja Kezman 1 ya da 2 maç kadar sahalardan uzak kalacak. Fenerbahçe SK tüm sağlık ekibiyle seferber oldu ve 3.maça kezmanı yetiştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Şüphesiz Fenerbahçe Takımı bu eksikliğin üstesinden gelecektir.

Galibiyeti şampanyalarla Ankara Hilton'da akşam yemeği ile kutlayan Fenerbahçe, yemekten sonra dinlenmeye çekilecek ve yarın öğleden önce çift kale maç ile Antrenmanlarına devam edicek, Forvet mevkiisi hakkında ise bazı transfer söylentileri var, ancak henüz Klüpten resmi bir açıklama yapılmadı.

Bir dahaki maçını gene deplasmanda Pain of Salvation ekibi ile oynayacak olan Fenerbahçe SK, pain of salvation ekibi'nin 1-1 tamamlanan ilk maçının kasetlerini izlemiş ve değerlendirmelerini yapmış durumda.




Fenerbahçe'de Kezman'ın sakatlığı dışında eksik bulunmazken, rakip Pain of Salvation bu maça tam kadro çıkacak.

Maçtan sonra açıklamalar yapan Teknik Direktör Baluu1 oyuncularına güvendiğini ve bu ligi şampiyonlukla bitireceklerine dair yemin ettiklerinin altını çizdi. Ve nitekim Lig Tablosu'nun da şu aşamada çok olumlu olduğunu dile getirdi.


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dünkü kutlamadan eve geç dönen Fenerbahçe SK futbolcuları öğleden önceyi izinli geçirerek, öğleden sonra Fenerbahçe SK tesislerinde yoğun bir çalışma içerisine girdi.

Oyuncular, dünün yorgunluğunu üstlerinden halen atamamışlardı. Bu nedenle Teknik Direktör Baluu1, Gökhan Gönül ve Semih Şentürk ile yakından ilgilendi.



Bu ikili kondisyon ve masaj ağırlıklı bir çalışma'nın ardından takım antrenmanlarına katıldılar.



Takim olarak beyman ormanlarında kros koşu ile antrenmana başlayan Fenerbahçe SK, çift kale maç ile antrenmana devam etti. Oyuncularda morallerde bir azalma ve yorgunluk gözlemleyen Baluu1 takımı'nı iyi geleceğini düşündüğü için hamam'a götürdü.

Antrenmanda eksikliğini hissettikleri kezman'ı ise, hamam çıkışında ziyaret eden Fenerbahçe SK futbolcuları, oyuncuya moral verdi.




Basına konuşan Kezman, durumu'nun çok iyi gittiğini ve arkadaşlarının ziyaretinden çok memnun kaldığını belirtti. En kısa zamanda takımına dönmek için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Fizik Tedavi uzmanı Hasan Kabataş Kezman'ın durumu'nun çok iyi olduğunu, yarın ki maç'da bir aksilik olmazsa forma giyebileceğini belirtti.

Daha sonra, Samandıra tesislerine geçen Fenerbahçeli oyuncular, deplasmana gitmek üzere hazırlıklarını tamamladılar. Oyuncuların çok keyifli olduğu her hallerinden belliydi. Alınan duyumlara göre ise Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şu şekilde;


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Glory is yours Fenerbahçe !

Deplasmanda pain of salvation ile karşılaşan Fenerbahçe SK bu maçtan da galibiyet ile ayrılmasını bildi.



Mateja Kezman'ın sakatlanması ile forma şansı bulan Mehmet Yıldız açılış ve kapanış gollerinin altına imza atarak, ligin gol kralı olmaya aday olabileceğini gösterdi.

Maçtan sonra, samandıra tesislerine dönen Fenerbahçe SK oyuncularını 600 kişilik bir grup karşıladı.. Hızla taraftar sayısı artan Fenerbahçe SK ligde 1. sırayı parselledi.



Mateja Kezman'ın iyileştiği ve bir dahaki maçta forma giyeceği, Fenerbahçe SK Fizik Tedavi Uzmanlarınca bildirildi.

Takım günü izinli geçirdi ve bugün sabah saatlerinde ŞALVARSPOR ile yapacağı karşılaşma için hazırlıklara başladı. Kondisyon ve Çift Kale maç üzerinde duran Fenerbahçe SK'nın muhtemel 11'i şu şekilde;




762,80 gücüne ulaşan Fenerbahçe SK, oyunculara moral olması için antrenmanı yarıda kesip boğazda kahvaltıya gittiler. Teknik Direktör Baluu1 galibiyetler nedeniyle çok mutlu olduğunu ve bir aksilik çıkmadığı takdirde böyle devam edeceklerini bildirdi. Kahvaltı sırasında çok keyifli görünen Mateja Kezman, sakatlığını çabuk atlattığı ve takımı ile birarada olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe SK oyuncuları öğlene kadar dinlenmek amaçlı odalarına çekildiler. Bir kişi dışında, Mehmet Yıldız 1 maç'da attığı iki gol nedeniyle ilgi odağı haline geldi ve basının sorularını yanıtladı. Hocasından övgüyle bahseden Mehmet Yıldız, hocası şans verdiği müddetçe elinden geleni yapacağını belirtti ve ŞALVARSPOR karşılaşması için gol sözü verdi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...