Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Almanya


BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

isviçreli hakem,isveçli yan hakem,ya nekadar ırkçılık gibi olmasada bunlar komşu ülkeler.birbirini elbet tutarlar.ozaman bizim maçlarda da azeri yada türkmen hakemler falan olsun mesela :) hırvat topicinde demiştim,bikere daha anladımki bu avrupalılar bizi sevmiyo diye.hernekadar ilgi duyarsa duysun,hernekadar avrupaya yüzyıllarca hükmetmiş olalım,densizin biri çıkıp tarihini bilmeden "asyaya dönün,sizi kara kafalılar" diye bişey saçmalayabiliyo.Bizim bu hırvatistan maçını yenmemiz sadece hırvatları yıkmadıki,resmen bizim bu turnuvada olmamızdan rahatsızlık duyan ülkeler var yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rıdvan Dilmen'in ilk 11:

stopere defansı bilen baltayı koymuş topalın yerine, kafa toplarını iyi alır, müdahaleyi doğru yapar diye.
baltanın yerine boralı koymuş defans özelliği var diye.
ortasaha full defans ağırlıklı ortasaha, almanları oynatmamayı pas yaparak sağlamak için.
gökdenizi semihin yanına yalnız kalmaması için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

orta saha full defans agırlıklı değil, hepsinin hucuma yonelik cok guzel ozellikleri var. aynı zamanda iyi defans yapabilmeleri de guzel bişey tabi. cıkarabilecegimiz en iyi kadro bu olur bence de. ugur boral sırıtabilir sadece, ama o da takımın havasına uyar idare eder diye dusunuyorum.

orta sahada ayhan cok iyi pas dagıtır, gununde olursa. topal ve hamit'in sutları etkili. aurellio da duran toplarda, dönenleri tamamlar ya da kafa atar. hepsi gayet hucumda etkili olabiliyor yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

can said:
ugur boral da kritik maclarda hep yalan oluyo


Aynen. Balta olduğu yerde kalsın topalı defansa çeksin ayhan sol kanattan(?) ortaya gelsin, boral sol kanada geçsin.

Uğur boralın bence 2 yıldır 2 sevilla maçı dışında iyi oynadığı maç yok, hele de sol bek olcak, batırır. O sol bek olcağına sabri sol bek olsun o derece dermişim :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla almanya konusunda bi kac gun once soylemistim. hem takım halinde hucum, hem de takım halinde savunmayı cok iyi yapan bir ekip. kesinlikle tam bir turnuva takımı. yani karsımızda en formda portekiz, ispanya gibi takımlar bile olsa daha sanslı oluruz almanya'ya nazaran.

kesin yenildik de diyemiyorum ama. hele ki hırvat macından sonra bi sekilde bu kupayı alıcaz herelde diyorum, bi bug bulduk somuruyoruz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...