Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox


arcane

Öne çıkan mesajlar

Ben seviyorum o 3D yazıları ama mutlaka kamera hareketiyle birlikte kullanmalılar, mesela arabanın depoya yanaştığı sahne.

Pattern muhabbeti çok iyi. Ana konu bu olacak herhalde. Tek bölümlük hikayeleri de bu bölümdeki gibi ana konuya güzel bağlarlarsa gol olur.

En büyük hatta bence tek sorunu en uç şeyi bile minareye kılıf uydurur gibi açıklamaya çalışmaları. Olmamış işte, ya akla yatkın birşey uydur ya da gizem halinde bırak. Birebir bilimsel olsun demiyorum sadece ne kadar uçarsa o kadar iyi ve dikkatli sunmak zorundalar ki izleyici mantığını sorgulayıp kopmasın. X-Files o işi şahane yapıyordu, darısı Fringe'in başına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet aynen oyle. jj abrams az cakal degil. yanliz ben her muzigi duydugumda deli gibi lost u ozledigimi hissediyorum, direk heyecan felan.

yanliz dizi cok taze. taze derken daha ilk 2 bolumunu izledik. o yuzden hic su kotu bu kotu ve mantiksizlik & gercekcilik muhabbetine girmicem cunku haksizlik olur. ilk bolumlerine hatta ilk sezonuna "bu ne lan" diyip sonradan asmis diziler gorduk sonucta. soyle bir olgunlassin, sezon sonuna kadar duzelir gibi. ama simdilik diyecegim umut veriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fringe'in üçüncü bölümüde gayet güzeldi.



adamın bütün icatları garip yerlerden çıkıyor yahu :) ayrıca sanırım benim teorim doğru çıkacak. massive dynamics'in patronu bishop'ı deliler hastanesine kapatıp alıp onun çalışmalarını geliştirmiş ve şimdide bunları gizli gizli test ediyor.

yanlız ben siyahi liderin olayını anlamadım. massive dynamics ve fbi olarak çift taraflı mı çalışıyor?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...