Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turk Telekomun rezilliği


Mayhem

Öne çıkan mesajlar

25 Mayısta, 444 0 375'i arayarak tarife değişikliği talep ettim. 1024/256 limitsiz adsl tarifemi, 4096/1024 limitsiz yapılmasını söyledim, onaylıyormusunuz falan dediler onayladım.
sonrasında 24 saat içinde bağlantınız değişecek dendi, tamam dedim kapattım.

ertesi gün uzun uzun bekliyorum bağlantımın yükseltilmesini, 1 gün geçti yok 2 gün geçti yok, merak ettim aradım.

dedim işte aynı şeyleri, neden yükselmedi hızım falan sonra demezmi hattınız 1024 limitli gözüküyor diye, HADİ ORDAN NASIL OLUR şeklinde burnumdan solup sinirli bir şekilde bağırdım çağırdım, ankara genel merkezi aramamı şikayet raporu açmamı istediler.

27 mayısta ankarayı arayıp, rapor açtırttım ve telefon kayıtlarının incelenmesi için süreç başlattım. fakat ne bana halen geri dönen oldu n'de başka birşey. hala mal gibi hatalarını düzeltmelerini bekliyorum.

işin komik yani limitsiz olan tarifemi limitli yapmış personel, çok merak ediyorum hangi mantıkla bunu becerdi. personelin hatasınıda günlerdir ben çekiyorum. merkezleri bile aradım telefon kayıtının sonucu belli olmadan kimse birşey yapamıyor.

deli olacam, kafam girsin sana tt.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şirkete 2048 faturası kesip 1024 veriyorlardı
arayıp düzelttirdim
bu sefer
down 2048
up 96 kaldı
96 ne ?

aradım , telefondaki kadın sinyal zırvaladı , e dedim ne alakası var , serverdan düzelt hızımı uraştırma dedim.

resetledi hattımı , sorada bakın ben resetledim burdan düzeldi , sizde resetleseydiniz oradan diye üste çıkmaya çalıştı
bende sen sinyalle uraş daha dedim içimden.

tereciye tere satıyorlar hesapta çalışanlarıda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bizzat ya$adim sinyal sorununu..

4/1 e yukselttim hatti, 4/768k goruyordu onda da SNR margin 10 un altinda oldugundan 10 saniyede bir kesiliyordu.

1 e geri dondum dogal olarak. Dedim ileride 4 standart olursa bana ne olacak diye. gelip bakicaz sinyal abanacaz veya yeni kablolama yapicaz dediler. ama pek inandirici gelmedi.

Tarife degi$ikliginin en kolay yolu bolge telekomuna muracaat. Gozunun onunde degi$tiriyorlar. Nice&easy. total 5 dakikalik bir i$. En uzak telekom bolge santrali 15 dakika falandir. gitti geldi max 1 saat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e ben 2den 4mbit e cıkarayım dedim aradım, 1 gune hallolur demislerdi. 1gun gecti 2 gun gecti yok internet kafayı yedim arıorm, bana gelmisler modem ayarlarınız bilmemne, yok neymis splitter takılı mıymıs, diorm ben zaten kullanıodm tarife yukseltmeniz lazımdı, e o zaman arıza kaydı yazalım diyorlar. 3-4gün bu muhabbet devam etti, dha sonradan dendi ki sizin santral 4mbit desteklemio, o yuzden sorun. 2mbit sınırsıza donelm dedik, ertesi ay faturada 4mbit sınırsız yazıodu.

alayı aptal bunların
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
dün sabah'a karşı 3 te kestiler interneti parası yatmadı diye çok uyuz oldum sabah 7de kes yada önceki gün kes manyakmısın sen niye sabah 3te kesiyosun .


onu kablonettede yapiyolar. adamlar beni takip ediyor sanirim ne zaman onemli bir isim olsa pat o gun borcundan dolayi kesiyorlar. genelliklede cumartesi kesilirki pazar netsiz kaliyim diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden 56k kullanıyordum ADSL türkiyeye geldiği zamanlarda uzun süre ADSL bağlatamadım son 1 sene içersinde ADSL kullanıyorum , komik olan ise yaklaşık bir 6 ay fatura gelmediği için ödemedim. İnternetide kesmediler.(1024/768 var) Şimdi faturalar kafalarına göre geliyor ya 49 ya da 59 falan .. Bir kere de 89 gelmişti galiba acaba kampanyaya falan mı denk geldim :S

Yine de süper :)-D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...