Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeytinli Rock Fest 2008


amentian

Öne çıkan mesajlar

Heh, şimdi festival alanında pek gölge yer yok aslında.. En azından geçen sene yoktu. Tuvaletler olarak da sayı yetersizdi.

Bu sene tuvaletleri arttıracaklarmış, ne güzel. Bunun dışında festival alanında değil de, 1-2 kilometre uzaklıktaki sahil bölgesinde, kahveler, restoranlar vs.. bulunmakta. Hani gölge'de tavla, nargile, çay vb keyiflerin yapılabileceği. Zaten muhtemelen festival saatine kadar sağda solda ya da denizde geçirsin vaktini, bir de öğlene kadar yattığını hesap edersek..

Hmm.. Pek öyle gölge yer arayacağını da zannetmiyorum :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Çadır fikri güzel ama problemli.

Ben sıcaktan aşırı nefret eden bir adamım ve gece geç bir saatte uyunulduğu için, gündüz de haliyle 11-12 civarı uyanılıyor. 6 kişi olsa bir çatırdı, o çatır saat 9 itibari ile dayanılmaz bir sıcaklığa ulaşır. Gece de zaten sıcak olabilir. +hırsızlar için, abi gel bu çadıra girersen malın büyüğünü kaldırabilirsin daveti.

Ev önerisi çok iyi, bulursanız bir ev tutarız 4 günlüğüne :) Ama çok zor bir ihtimal, eş dost belki.

Muhtemelen yapılacak olan ve mantıklı olan, max 3 kişilik çadırlar ile yan yana kurulum yapmak, yani komşuluk hesabı, hem herkesin özeli özelinde kalır, malum baylar bayanlar şeklinde : ) Gerçi çözüm üretilebilecek bir konu ama, herkes tek çadır çok imkansız geldi bana :(

Yani şöyleki, 1, 2 ya da 3 kişilik çadırlar ile kare, dikdörtgen, daire, prizma felan şekillerini almaya çalışmak ve mümkünse sahile olabildiğince yakın, bunun yanı sıra konser alanına da yakın bir noktaya kurulmak :)

Velhasıl kelam, agustos ola hayrola :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...