Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istek] Saç Bakım Tutoriali


Raincloud

Öne çıkan mesajlar

saçın uzayınca ahenkle halay çeksin, orjinal olsun istiyorsan. önce 3 numaraya vurduruyorsun. sonra bir daha uzun süre kuaföre gitmiyorsun( min 6 ay -1 sene). gideceğin zamanda bayan kuaförlerini gez aklına yatana git uçlarından çok az aldırıcam kırıgını falan fılan de. her saçtan eşit kes ama dersin. yani öndekinden 3cm, arkadakinden 1cm değil.

ayrıca favorilerini alırken/aldırırken illaki bir erkek kuaförüne gidiceksin. sakın orada saçının başka bir yeriyle oynatma. sadece favorileri aldır. bak erkekler şöyle kestiriyor şurayı alalım derlerse yok dayı de.

edit : ha loreal aminexiller harbiden iyi. bendede çok fark etti. 1-2 sene sonra tekrar kullanıcam hatta. direk etkiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben o işe 3 numaraya vurdurmadan giriştim
gerçi zaten çok da uzun olsun istemiyorum
saçımın önleri çok uzun oldu emo gibi duruyorum bazen buda bi rahatsızlık veriyo doğal olarak
acaba diyorum gidip bi kestirsemmi şöyle azcık,onu da berberden korktuğumdan yapamıyorum
ayrıca tarağa da karşıym ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bitkisel çözümden yanayım bi kere saç tipinde önemli yapacağın bakım için ve saçın sağlıklı olması için öncelikle beslenmene dikkat etmelisin. özellikle protein içerikli besinler tüketmelisin bu kalıcı sonuçlar verir ayrıca saçın daha çabuk uzamasına yardımcı olur ama hemen bi sonuç almak istiyosan zeytinyağı kullanabilirsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 14 yıl sonra ...

Arkadaşlar ben saç yüzünden intihar edecektim o derece takıntılıyım saç konusuna.Artık takıntıyı bıraktım çünkü vücudumuzun olduğu gibi saçımızında vitaminlere ihtiyacı var. Bu yüzden benim sana en büyük tavsiyem sadece saça özel vitamin takviyeleri var onları kullanarak destekle saçlarını, kimyasal şampuanlardan uzak dur mümkünse

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Malzemeler: 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı bal ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi.

Yapılışı : Malzemelerin tümü küçük bir kabın içerisine alınır ve iyice karıştırılır. Saçın uzunluğuna bağlı olarak tarifin miktarı artırılabilir veya azaltılabilir. Karışım tüm saça uygulanır ve 30 ila 40 dakika bekletilir. Ardından ılık su ile durulanmalıdır. Tüm saç tiplerine uygulanabilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...