Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patipet Evlat Edinme Servisi


orc_lord

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Sevgili pati kullanıcıları ve pati bağımlıları,
Alana açılan kedi/köpek ve diğer evcil hayvan arayan pati kullanıcılarının konuları ne yazık ki çoğunlukla bir sonuca ulaşamıyor. Benzeri şekilde kedi veya köpek yavrularına birer yuva bulmak isteyen diğer pati kullanıcılarınında konuları bazen başarıya ulaşamıyor. Bu sebeple Eloise bu konuda bir öneride bulundu ve bu tarz konuların tek başlık altından yürütülmesinin çok daha mantıklı ve çok daha iyi olacağı konusundaki fikir ve görüşlerini bizle paylaştı. Ona bu konudaki değerli görüşleri ve fikirlerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz :)

Bundan sonra patipet bölümüne kedi/köpek ve diğer evcil hayvan yavruları için yuva arayanlar veya kedi/köpek ve gene aynı şekilde diğer evcil hayvan evlat edinmek isteyen pati kullanıcıları gerekli bilgileri bu konuya atacaktır.

Konu başlığı içerisinde kedi/köpek veya diğer evcil hayvanlarına yavru arayan pati kullanıcıları mümkünse yavruların fotoğrafları veya videoları ile birlikte bilgilerini (ırk, yaş, secere, iletişim vb.) mesaj olarak atmaları yeterlidir.

Konu başlığı içerisinde kedi/köpek veya diğer evcil hayvanları evlat edinmek isteyen pati kullanıcılarıda aradıkları evcil hayvan ile birlikte iletişim bilgilerini yazarak mesaj olarak atmaları yeterlidir.

Bundan sonra alan içerisine açılacak olan bu tarzdaki yeni konuların içerisindeki gerekli olan mesajlar seçilerek bu konu içerisine aktarılacaktır.

Acil olarak kedi/köpek ve diğer evcil hayvanlarına yuva arayan pati kullanıcılarımız alan yetkililerinden izin alarak konu açabilirler. İzin alınarak açılan bu konular belirli bir zaman aralığı için sticky olarak kalacak, daha sonra gerekli mesajlar seçilerek bu konu içerisine aktarılacaktır.

İlginize teşekkür ederim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
elimde 2 tane yavru sayılabilecek tekir var.. pet shoptan evlat edindim resmen :) bütün eşyaları var.. hatta vitaminlerinden ıvır zıvırlarına kadar herşey açılmamış durumda kutuları. herşeyiyle vericem =) isteyen varsa ankarada ha belki bi iyilik yapıp o kadar malzemenin yarısını karşılarsanız çok iyi olru bana XD bütçemi sarstı çünkü.. oda 100 ytl gibi bişi yapar (indirim bilem yaptım) :P vermezsenizde canınız saolsun isteyen ses etsin bana pm den yada burdan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
arkadaşlar antalyada tanıdığı yada yeni yavrulamış köpeği falan olan varsa öm ile ulaşırsa sevinirim.

hayvan müstakil bir evde bahçede bakılacak.
aşıları falan tam olarak yaptırılacaktır.

barınaklara bakacaktım ama daha gitmedim antalyaya elinde olan verebilecek durumda olan varsa yormayın beni =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba arkadaşlar, ilgilenemediğim için kuşumu vermeyi düşünüyorum. Satmayı denedim pet shoplar para vermedi sdf

Şimdi dişi bir Muhabbet kuşu kendisi, sarı renkte. Ayrıca arada bir kafasına göre yumurtluyor. Yanında erkek olmadığı için boş çıkıyor tabi yumurtalar. Ama yanına erkek koyarsanız iyide anlaşırlarsa yavru sahibi olabilirsiniz.

İsteyene kafesiyle birlikte vericem ama kafes kötü durumda küf içinde filan. Birde kuş bayadır yem yemiyor çelimsiz biraz. Yani biran önce kuşla ilgilenicek birini bulamazsam ölücek sdf
Saygılar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ÇOK ACİL
6 aylık kestane rengi, çok tatlı bir American Cocker yeni sahibini arıyor.
Sahibi yurt dışına gittiği için bu yavruyu köpek eğitmenine bırakmışlar. Eğitmen bir an önce ona bir ev bulmak istiyor. Tuvalet eğitimi almış. Kabaca "Hayır" , "Git" ,"Gel" eğitimi var. Ev içinde bakılmış, ev ortamına alışkın çok tatlı bir yavru. Eğitmen şu ana kadar yaptığı harcamalar için 400YTL istiyor.
Daha sonra fotoğrafını da eklemeye çalışacağım. Ben bu cinse bayılıyorum,dünya tatlısı oluyorlar. Benim kızım Yumak olmasa hiç düşünmez ben alırdım.
Umarım buradan bir aile bulabiliriz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş



Hüzünlü yavrucagin fotografi da bu. Evinde sevgiye çok alışmış olan bu yavrucak acil olarak yuva arıyor. Geçen hafta sahibi yurt dışına çıkmış. Çıkarken yavrucağı iyi bakacağına inandığı birisine vermiş. O kişi de evde yaşadığı problemlerden dolayı (eşi) bırakması gerekmiş.

Bütün aşıları tam olan bu yavrucak daha fazla telef olmadan sevgi göreceği bir eve gitmesi lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Acil
Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 3 aydır İstanbul Tuzla Rehabilitasyon Merkezinden aldığım (neden bunu yazdım? çünkü köpek bakmak isterseniz İstanbul'da gideceğiniz ilk yer burası olmalı) köpeğimle çok mutlu bir hayat sürüyorum. Geçenlerde Zeta'yla (adı Zeta kendisinin) gezerken, boynuna naylon ip bağlanmış süpersonik bir yavru Zeta'dan süt emmeye çalıştı. Üstelik hava çok kötüydü ve ufak köpeğin üstü başı çamur içindeydi. E böyle bir durumda sokakta bırakamayacağım için yavruyu aldım besledim, aşılarını yaptırdım, yıkadım vs. Yavrucuk böyle kurt köpeği karakterli (okudum ettim hep onları, mesela su kabını deviriyor sürekli ki bunu kurtlar çok yaparmış), şirin fakat iri, ileride süper bir bekçi olabilecek bir hayvan. (Aaa dur fotoğrafını ekleyeyim daha iyi olur) Aslında onu aldığım günden beri bir yuva arıyorum fakat neredeyse bir aydır benimle beraber yaşıyor. O kadar güzel ve akıllı bir hayvan ki, bağlanmak istemediğim için isim bile koymadım. Şimdi kendisine bakabilecek, mümkünse bahçeli, olmadı geniiiişçe bir eve sahip birini arıyorum. Ben bu güzelim hayvanı sokağa bırakmak istemiyorum, fakat ne yazık ki artık ona bakamayacağım. Maddi olarak çok ağır bir külfeti yok fakat küçük olduğu için ( bak ne kadarlık olduğunu da yazmamışım. Yaklaşık olarak 2 buçuk aylık) aşırı ilgi istiyor. Ne yazık ki önümüzdeki 1-2 sene ikinci bir köpeğe bakacak enerjiye sahip olamayacağım.
Kısacası, siz olmasanız da (olsanız ne güzel olur ya) böyle bir köpek isteyebilecek bir tanıdığınız çıkabilir.
Önemli not: Tuvaletini bulunduğu odanın balkonuna serdiğimiz gazetelere yapıyor, kızınca anlıyor ve siz ona yemek verirken oturup bekliyor.
(2. Not: Özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.)



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...