Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 alımı


ppoyr

Öne çıkan mesajlar

yakın zamanda elime bi para gecicek sanırsam, ben de ps3 alarak değerlendirmek istiyorum. isin sizi ilgilendiren kısmı sunlar:
zannediyorum ki en ucuz fiyatlar ntsclerde, pal olmaması oyun bulma konusunda bir sorun yaratır mı?
alırken hddnin cok olması ne isime yarar?
konsolu ve oyunları en ucuz nerden bulurum?

fiyatlar ve ps3 gercekleri surekli degistigi icin yeni bi topic acmak istedim, daha onceden benzer topicler acılmıstır illa ki. tekrardan aynı soruları sordugum icin onceki topic sahiplerinden ve cevap veren arkadaslardan ozur dilerim, ruhları sad olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır çip yok ve olması da şu anda çok zor görünüyor sanırım. NTSC/PAL arasında pek bi fiyat farkı olduğunu sanmıyorum. Soruna gelince, Ps3'lerde region protection yok, dolayısıyla NTSC alsan da, PAL regionlarından aldığın oyunları hiç sorun yaşamadan oynayabilirsin. Hdd olayı da bildiğin Hdd yani, ps3 oyunları hard-diske kaydeden bir cihaz, diğer bir sürü şeyi de depolayabiliyorsun. Yani tamamen sana kalmış. 80gb lıklarda ayrıca 2 tane ekstra USB girişi ve smartcard girişi mevcut, seçimini yaparken bunları da göz önünde bulundurursun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, Blu-Ray diskler 50gb ancak tabi ki sistem bunun hepsini makineye aktarmıyor direk, öyle olsaydı CD'siz oynardık oyunları. Yani şöyle diyim hatırladığım kadarıyla GTA4 150mb memory istiyordu gerekli fileların yüklenebilmesi için. Buradan hesaplayabilirsin ne kadar gerekli olduğunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...