Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Gelenler Bölümü Kuralları


DynamicK

Öne çıkan mesajlar

  • Admin
Forumumuza yeni katılan üyelerimiz hoşgeldiniz. Öncelikle forumumuzun kurallarını okumanızı önemle tavsiye ederiz. Hepsini bir nefeste okuyup bitirdikten sonra ister iseniz bu bölümde foruma yeni katıldığınızı beyan etmek için bir konu açıp bizlere merhaba diyebilirsiniz.


Forum eski üyelerimizin de Yeni Gelenler bölümümüzde düzensizlik yaratmamak için bazı unsurlara dikkat etmesi gerekmektedir.

* Lütfen peş peşe bütün konulara;

Hg, Selam, Merhaba, Hoşgeldin vb tarzında 1 er kelime veya benzer cümleler ile karşılama mesajı atmayınız. Gerçekten o konu ile ilgili degil iseniz foruma mesaj bombalamak için bu bölümde ilgili ilgisiz her konuya mesaj atmaktan kaçınınız.

Tarihine, gelen&gidene bakmadan mesaj atmayınız. Bazı konularda görülen o ki foruma gelen kişi ya yörünge dısı olmus ya geleli çok uzun bir süre olmus veya bunun benzeri sacma durumlar var iken siz hosgeldin yazar iseniz tahmin edebileceğiniz üzere moderasyon sıkıntısı doğacaktır. Dikkatli olunuz.

* Yeni gelenlere nazik davranıp insanları gelir gelmez forumdan soğutacak şekilde mesajlar atmamaya dikkat ediniz.

* Unutmayınız ki kimse yeni üye olduğu bir yerde sizin kadar bilgi sahibi olamaz. Hata yapar ve ya yardım istiyor ise lütfen bilginiz dahilinde yardımcı olunuz veya ilgili kişilere yönlendiriniz.

* Yeni üyelerimize fake vb laflar atmak yasaktır. Çok gözünüze batan ve sağlam istihbarat aldığınız durumlar için alan yetkilisi olur genel yönetici olur özel mesaj ile ulaşabilir ve bildiklerinizi paylaşabilirsiniz.

Bu kurallar ve hatırlatmalar zamanla değişiklik gösterebilir ve eklemeler gelebilir bu yüzden ara sıra göz atmanızda fayda vardır.
  • Like 1
  • Tesekkurler 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 15 yıl sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...