Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Activation key çalışmayan var mı?


Moruch

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.
Mavishopdan birkaç hafta önce sipraiş ettiğim age of conan bu sabah kargoyla geldi. Ancak manualin arkasındaki activation keyi kullandığımda "No offer found for given key" mesajı çıkıyor. Acaba daha önce kutu açılıp içinden key alınmış olabilir mi? Veya sadece yoğunluktan dolayı mı bu mesaj çıkıyor? (yoğunluk oldu mu ne mesaj çıkacağını da bilmiyorum ki heh) Early access falan yoktu bende ilk defa register etmeye çalışıyorum. Benzer şeyler yaşayan var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün CE ler sorunlu diye bişey yok, çoğu girmiş oyuna ama bazıları böyle sorunlu. Henüz bi gelişme yok, customer serviceden de cevap yok, zaten oyunun ilk gününde anında cevap gelseydi şaşardım :P
Official forumlara girebilen arkadaşlar, bi açıklama olursa lütfen buraya da yazar mısınız? Ben başka forumlara baktım, çeşitli ülkelerden CE alıp giremeyenler var, çözüm bulamamışlar. Hepsi EU bu arada, USde sorun yok galiba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Funcom oyunu aldığınız yerle bağlantıya geçin sorunu onlar çözecek demiş. Aral'ın forumunda da yarın sabah ayrıntılı çözümü vericez diyor. Sanırım çalışmayan keyleri isteyip yenilerini verecekler. Oyunu yarın alcak olanlar CE den uzak dursun bence. (Zati ben niye mal gibi CE aldım henüz kendim de anlamış değilim :D Harita da minnacık bişeymiş)

Cuce, password sorunu olanlara verilen bir tavsiyede passwordu değiştirin ve yenisinde rakam kullanmayın diyordu. Kendi sorunuma cevap ararken gözüme çarpmıştı.

Malum official forumlara giremediğimden yukardakilerin hepsi sağdan soldan duyulmuş urban legend tadında şeyler ona göre :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...