Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009


fizban

Öne çıkan mesajlar

adam 34 une basacak, tam tsl gıbı lıglere gelme yaşında :D umarım turk takımları boyle oyuncuları almaktan vazgeçer. beşiktaş ailtondan sonra bu hevesinden vazgeçti. darısı fener ve gs nin başına ( kaleci isterse 40 yaşında olsun ama onun dışındaki mevkilerde 31-32 sinden sonra alınmasına bir taraftar olarak karşıyım )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

G.Saray'a, renklerine bağlamak için çaba sarf ettiği Avustralyalı savunma oyuncusu Lucas Neill'den kötü haber geldi! Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel tarafından yürütüldüğü belirtilen transfer çalışmalarına rağmen Ada'dan gelen son haberde, ortada resmi bir teklifin de olmadığı öne sürüldü!

Ada'dan gelen son habere göre Lucas Neill'e, West Ham United Teknik Direktörü Alan Curbishley'den izin çıkmadı.

West Ham United'ı çalıştıran tecürbeli teknik adam Alan Curbishley yaptığı açıklamayla takım kaptanı tecrübeli defans oyuncusu Lucas Neill'i Galatasaray'a satmayacaklarını söyledi.

Curbishley, Lucas Neill için herhangi bir teklif almadıklarını zaten oyuncularını satmayı düşünmediklerini belirtti.

Curbishley'in Galatasaray'dan teklif almadıkları yönündeki açıklaması ise, İngiltere Premier Lig ekibi ile görüştüğü bilinen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in, başka bir transfere mi yöneldiği şeklinde soru işaretleri uyandırdı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten akillarina geleni yaziyorlar artik kewell olayindan sonra cok uzuldu spor basinimiz bi transferini daha kacirirlarsa galatasaray`in kahrolurlar =] o yuzden akillarina geleni yaziyorlar neyapsinlar yarin biz yazmistik diyebilmek lazim.
Bi de bu konuda gazetecilerin de bi isyani var haberi sallamadiklarini bazi yoneticilerden aldiklari bilgileri yazdiklarini soyluyorlar belki de haksiz yere elestiriyoruz bu kadar sonucta yonetimden biri almaya calisiyoruz derse adamlar da islerini yapiyorlar sonucta yazmak zorundalar =]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray’da defansa yabancı futbolcu arayışları sürerken bugün ortaya çıkan isimde karar kılındı.

MARATON.COM.TR'nin yaptığı araştırmalardan sonra sağlam kaynaklardan edindiği bilgilere göre Stuttgartlı futbolcu Fernando Meira Galatasaraylı oldu.

Portekizli futbolcu 30 yaşında ve 1.90 boyunda. Tecrübeli oyuncu 2002 yılından beri Almanya Birinci Ligi Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Stuttgart’ta forma giyiyor. Meira aynı zamanda 2 sezondur takımında kaptanlık yapıyor.

Meira ile Stuttgart'ın yolları önceki günlerde ayrılmıştı ancak Meira'nın hangi kulübe gideceği Alman ekip tarafından açıklanmamıştı.

Galatasaray'ın Portekizli oyuncu ile 2011 yılına kadar ön protokol yaptığı öğrenildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL
Copyright©: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...