Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sultans Clan


Uzun

Öne çıkan mesajlar

peki bana açıkla oyun yöneticisiyle nasıl bi anlaşmazlık olur. ben su ana kadar sayısız online oyun oynadım ama oyun yöneticisiyle muhattabım sayılıdır. ne gibi bi muhabbete girdiniz ki? bana bunu açıkla gelip buda ilk online oyunu KNİGHT ONLİNE olan adam gelip ahkam kesmesin git az mmo mantıgı ögrende gel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:
peki bana açıkla oyun yöneticisiyle nasıl bi anlaşmazlık olur. ben su ana kadar sayısız online oyun oynadım ama oyun yöneticisiyle muhattabım sayılıdır. ne gibi bi muhabbete girdiniz ki? bana bunu açıkla
Luriel said:
gelip buda ilk online oyunu KNİGHT ONLİNE olan adam gelip ahkam kesmesin git az mmo mantıgı ögrende gel.


Arkadaslarimin bana anlattigina gore :

1-) Yuksek lvl bi yaratik varmis onu 600 kez kesmisler .. GM lerde bu kadar kesilmez demis ..

2-) oyunda bir kale var mis .. arkadaslarim o kaleyi 1 yil mi ne ellerinde tutmuslar .. sonra tum guildler birlesmis gene alamamis .. sonrada GM oyunu birakicaksiniz yoksa karakterleriniz banlanicak demis .

Luriel said:
gelip buda ilk online oyunu KNİGHT ONLİNE olan adam gelip ahkam kesmesin git az mmo mantıgı ögrende gel.



Birseyler demeden oyce bi konulari okuda gel be guzelim .. biraz tenezzul edip te okusaydin .. bir yerde .. Ben KO oynamadim .. ama arkadaslarim oynadi falan yaziyor..

Demekki ; Daha konuyu bastan sona okumadan ahkam kesmiyecekmissin ( degil mi guzel arkadasim ) .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakma konuyu baltalamak istemiyorum(Gerçi yeterince alakasız bir hale bürünmüş) fakat bunu yazmadan geçemeyeceğim

said:
GM oyunu birakicaksiniz yoksa karakterleriniz banlanicak demis


Aahahahahaha, imza yapılacak bir laf olmuş bu. Mafya mı gm'mi belli değil ahauhua.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
uzun

paticikte (genel olarak) knight online oyununa ve oynayanlara karşı belirli bir ön yargı var.. haklı veya haksız olduğu tartışılır.. ama knight onlinedaki genel oyuncu kadrosuna bakıldığında "buradaki çocuklar"dan çok daha "feci" olduğu aşikar..


Bence her oyunun iyileri yada kotuleri oluyor.. Acikcasi KO oyniyanlara ben de on yargili yaklasiyorum ama onceden de dedigim gibi bu insanlar kadar yardimlasmayi seven ve soz dinliyen insanlar gormedim .. Ko oynamislar yada oynamamislar umrumda bile degil ..

Biz Uo ya basladik .. arkadaslarimda KO ya baslamis .. Arasinda ne fark var ? Ikiside birbirininden berbat ve seviyesiz oyunlar degil mi ? Grafik 2 sindede yok .. PvP 2 sindede on planda .. 2 sindede yeteri kadar cocuk cocuk var..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sultansclan.com/cd-durumu-t198.html?p=2578#post2578

Yaptıkları(yapacakları) terbiyesizliğe bakın, bunu gördüğüm anda hizlial.com siparişimi iptal ettim bir daha da hizlial.com'dan bir şey sipariş vermeyi düşünmüyorum.

Adamlar yüzünden tekrar gameseek.co.uk'e döndüm fakat şimdi bana pre-order access code yollayıp yollamayacakları bile belli değil...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...