Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birliktelik için ve bunu türklerle başarmak için bazı sözler.


RedBaron73

Öne çıkan mesajlar

AoC ın çıkmasından ne kadar ümidimi kestiysemde artık bende çıkacağına inanmaya başladım.Türk guildlerinde veya yabancı guildlerde de oyun oynasak bile serverda aranılan veya parmak ısırtılan bir isme sahip olmak için şunların yapılmasını tafsiye ederim.
1- Serverda hiç kimse ile kötü olmamaya ve fazla bilgiçlik taslamamaya çalışın.
2- Acacağınız karakteri baştan iyi belirleyin.Son lvl e gelip 1-2 ay oynadıkdan sonra o karakterden sıkılsanızda karakterinizi bırakmayın.Online=emek demektir.Ne kadar emek verirseniz o kadar karateriniz güçlü olcaktır.
3- Karakteriniz başka bazı karakterler karşısında caresiz durumlara düşebilir hatda daha iyi itemlarınız da olsa adam sizi 10 kere bile kesebilir.Kendinize ulan bu karakter çok ezik ben bunu bırakıyorum demeyin.Bunu sorun etmeyin.Çünkü online oyunlarda denge unsuru çok zordur.WoW da warlock ve shamanların neler yaptıgını biliyoruz.
4- Guildlerde raid liderlerinin potion sız gelmeyin yada bonus heal 1.8k olmayanı almıyacagız gibi benzer uyarınlarını yerine getirin.raid e girme şartı ne ise oluşturun ve torpil beklemeyin.Buna rahmen aşırı online oyuncu varsa ve belirli sayıda adam raid e gidicekse sizide götürmüyorlarsa yinede dert etmeyin.Hatda ilk raidlere girmemek daha mantıklıca millet bossla ugrasır sizde hazır kesilmiş boss a instance resetleninde gidersiniz.
5- Alt char kesinlikle acmayın.Alt char acarsanız ana karakterin gear ı full bile olsa mutlaka ya parasal acıdan yada trade skilli acısından mutlaka bi eksiği vardır.Hiç bişe yapmasanız bile girip forumları okuyun.Alt char acarsanız çok uzun bir süreyi boşa harcamış olursunuz.
6- Oyuna ayıracağıunız zamana göre guild bulun ve o guildin isteklerini karşılıcaksanız guilde girin.Örneğin bende ki paladin 2k bonus heal var ileri progress e sahip bir guilde giridim ama zamanım az gelemiyorum raidlere.Sonunda guilden cıkarıldım hiç girmemiş olsaydım belki ilerde zamanımın bol oldugu günlerde girerdim guilde ve kasardım.Zamanım bol olsada almıcaklardır.

Bunları haddim olmadan söledim.herkes kendisi ne yapcanı bilir.Ama türk guildlerinin yürümemesi sorunu genelde bunlardır.Şu da bir gercek çok iyi progress e sahip olup ama bir anda dagılmış tonlarca yabancı guilde vardır.Her kabahatı kendimizde aramıyalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benden de bir kaç tavsiye:

-Raid felan çok kasmayın, oyundan maximum zevk almaya bakın.

-Raid'lerden gelen uber eşyalarınız ilk expansion ile çöpe gidecek, kendinizi buna hazırlayın.

-Bol bol alt char açıp en üst seviyeye getirin, çok büyük ihtimalle bir gün main char'ınız class'ı nerf yiyecek ya da oynamaktan sıkılacaksınız.

-Hardcore oyuncu olsanız bile eğer casual bir mega guild(150-200 kişilik) bulursanız, gerek pvp gerek pve progress'i açısından daha mutlu olabilirsiniz.

-Healer iseniz guild'inizi ya da girdiğiniz grubu sömürmeyi iyi bilin(Elbette healer sayısı az olacak diye düşünüyorum beta bunu gösteriyor şimdilik). İşinizi doğru yaptığınız sürece sorun çıkmayacaktır.

-Class'ınızı istediğiniz tarzda oynayın, sizden başka kimse sizin oynamanız için 15 dolar vermiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...