Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soylu köyün büyücüsü


duende

Öne çıkan mesajlar

Soylu Köyün Büyücüsü

Kendime bir büyücü satın aldım. Fiyatı birazcık tuzluydu ama ne yaparsınız, biz erkekler tüm paramızı zevklerimize ve gösterişe yatırmayı severiz. Evde verdiğim eğlencelerde küçük numaralar yapıyor. Hayır hayır, sihirbaz değil bu adam. Bildiğimiz büyücü. Avucunun içinde ateş yakıyor, tepesinde bir hortum oluşturuyor, istek gelirse birilerinin bilincini ele geçiriyor.
Önce bir gönüllü istiyor. Pek çok soylu konuğum daha önce tatmadıkları bu deneyimi tatmak için birbirlerini eziyorlar. Hele de zihinleri alkolle bulanmış olanlar. Seçilmek için çılgınlar gibi bağırıp, yerlerinde zıplayan soyluları başka yerde göremezsiniz.
Büyücüme daha çok generalleri seçmesini söyledim. O, bir kelimesiyle binlerce askeri ölüme gönderebilecek güce sahip, heybetli adamların aslında ne kadar güçsüz olduklarını görmek çok eğlenceli. Tabi büyücüme, gönüllü soyluları küçük düşürücü hareketler içerisine sokmamasını tembih ettim. Kendisi yaptıklarını hatırlamayacak olsa da ertesi gün, ona tüm ayrıntılarıyla yaptıklarını anlatacaklar bulunacaktır. Bulunduğum ortamda yaşayabilmek için soyluların bilinçsiz hallerine bile saygılı davranmam gerektiğini biliyordum.
Bir zaman boyunca akşamların eğlencesi, benim evimde oldu. Tüm soylular gelip yemeğimi yiyip, içkimi içip gittiler. Karşılığında gördüğüm saygıyı bir görseniz… Artık o soylulardan birisi gibiydim. Beni ilk kez kendilerine eş görmeye başladılar. Beni gördüklerinde selam veriyorlardı, hatırımı soruyorlardı, en önemlisi herkes benim evimde eğleniyordu ve bana değer veriyorlardı. Yani onlarda mutluydu bende. Ancak bir büyücüye evde verdiğiniz bir eğlencede yaptırabilecekleriniz sınırlıdır. O yüzden, zaman içinde insanlar aynı gösterilerden sıkılmaya başladılar. O yüce insanları her akşam aynı gösteriyle bağlayamayacağımı bilmem gerekirdi. İşte tam bu dönemlerde, herkes başka bir gösteriden söz etmeye başladı. Dünyaca ünlü İtalyan Sirki’ndeki İtalyan aileyi kiralayan adam -ismini biliyorum ancak sizinle paylaşmayacağım- verdiği eğlencelerde bir iki hareket yaptırıyormuş. Sonuç olarak benim eğlencelerim ikinci hatta üçüncü sınıf soyluların uğrak mekanı oldu. Gelenlerinde konuştuğu genel konu gidemedikleri o eğlencenin ne kadar harika olduğu idi. Yakın zamanda onlar bile uğramaz oldular.
Bunun altında kalmayacağımı tahmin etmiş olmalısınız. Ben de kalmadım zaten.
Büyücüme, sıradaki gösteride garsonlardan birini kuşa çevirmesini söyledim. Az insanın seyretmesine rağmen, gösterimin haberi büyük bir hızla yayıldı. Tepki toplayan, aynı zamanda dikkat çeken bir haberdi yayılan. Genel kanı, bir adamın geri kalan hayatını kuş olarak geçirmesine sebep olmanın cinayetten farksız olduğu idi. Gösterim ve acımasızlığım her yerde konuşuldu. Tahmin ettiğim gibi, sağda solda beni kınayan onlarca soylu ertesi hafta büyük merakla verdiğim eğlenceye geldi. Gelip meraklarını tatmin eden soylular, aynı zamanda vicdan sahibi olduklarını göstermek için bolca eleştirdiler beni. İstediğim tepki ve ilgiyi topladıktan sonra küçük bir değişiklik yaptım gösterilerimde.
Çok konuşan, iyi niyetli olan ve pek sevilmeyen adamlar vardır her yerde. Benim yaşadığım yerde de var böyle insanlar ve ben onlara hak ettiklerinden biraz daha iyi davrandım. Hak ettikleri değer; arkalarından ne kadar sıkıcı olduklarını konuşmak olurdu. Oysa ben, gidip hatırlarını sordum, onları eğlenceme davet ettim, verdiğim eğlencede onlara özel bir ilgi gösterdim ve büyücünün o sırada aradığı gönüllü olmaları konusunda onları cesaretlendirdim.
Ertesi gün herkes kuşa çevirme gösterimin ne kadar yaratıcı olduğunu konuşuyordu. İnsanlar bu gösteriden dolayı beni tebrik etmek için sıraya girdiler. Hatta büyücümü bile tebrik edenler oldu.
Her ay tekrarladık bu gösteriyi ve her ay kuşa dönen sıkıcı adamları kimse sormadı. Sıkıcı adamlar hiç bitmedi. Az kaldıklarında insanlar yenisini yaratmakta zorlanmıyorlardı. Gönüllü olmasını rica ettiğim adamlar artık sıkıcı sayıldıklarını biliyorlardı ve kuşa dönüşmenin bile bundan daha iyi bir son olduğunun farkındaydılar. Yani ikna etmekte benim için hiç zor olmadı.
Kalıcı bir eğlence bulabilmek herkesin harcı değildir. İnsanlara hem zaman içerisinde seçilme korkusu sundum, hem de heyecan verici gösteriler. Benim gibi zeki bir adamın hak ettiği saygıyı geçte olsa görmesi gerekiyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dünyaca ünlü İtalyan Sirki’ndeki İtalyan aileyi kiralayan adam -ismini biliyorum ancak sizinle paylaşmayacağım- verdiği eğlencelerde bir iki hareket yaptırıyormuş.


o adam benim.. bu kuş işi kârımızı düşürdüç dolayısı ile alternatif gösterilere el attıkç kobe tai ve jenna jameson ile anlaştık. önümüzdeki aya da tayland'dan pinpon topu fırlatan kadını transfer edicez..

lol.. şaka bi yana çogüzel olmuş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...