Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kesinlikle oynanması gereken PSP oyunları


Mumu

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:
yakar finalleri crisis core
bide bende ingilizce undub versiyon var japonca seslerin korundugu tadindan yenmiyor (angeal i seslendiren narutodan kakashi misal)


ing sun + jap dub ?? uzun süre bunu aradım ama bulamadığım için başlamak zorunda kaldım eng versiyonla :/ bulursam onla oynayayım bir daha ki sefer, normal gerçekten çok kolay harddda oynamak lazım bi kerede
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

metal gear acid diyorum ben. turn based kartlar uzerinden oynanan harika bir mg oyunu. senaryo olarak diger oyunlarla ilgisi yok ama ikincinin olmasa da ilk oyunun senaryosunun yeterince iyi olduğunu soyleyebilirim. ama oyunun en onemli kısmı bir deste uzerinden oynadıgınız icin surekli degisen ve gelisen oyun deneyimi. bu oyunu birine mgs at demistim de bunu atmıstı, oyle elde ettim. once afallasam da bu yanlıslıgı yapandan allah razı olsun diye ekledim icimden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Lopeth said:
off crisis core u bitirdim sonunda ve biteceğini düşünmüyordum daha yarısına felan geldim sanıyordum. O sonuda görünce direk şok oldum


+1...

yazılardan soonasını gördünmü?...

kızın tavırları seviglime benziodu... bende okul nedeniyle 5 aydır sevgilimi görmüodum... ama o kızı her gördüğümde sevgilim aklıma gelip hüzünleniodum... rp yede katkısı oluodu :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Enginar said:
neymiş bende orda takılıp bırakmıştım :P.


huntng on the patata plain e girip hemen başındaki üçgen üçgen yuvarlak üçgen mi ne var onun temposunu tutucaksın yükselip drumı bırakana kadar. oymuş olay.


bu arada crisis core da bu 6 tane goddess materia yı yerleştirmek üzereyim 5ini yerleştirdim bi tanesini bulamadım oyunun neresindeyim birisi bi belirtirse ona göre devam edicem yoksa baymaya başladım he.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dev said:
Sonlarındasın oyunun mumi. Ondan sonra bebe Genesis'le kapışacaksın falan sonra da bitiyor zaten ff7 oynamadıysan süpriz bir sonla.

Asıl crisis core da, materia fusion'da 3. item koyma yerini açamadım ben, nasıl açılıyor o?


Missionları yapmaya devam et. Hangisi hatırlayamıyorum ama birinde geliyordu. Ayrıca missionlardan bir grubu damage-hp limitlerini yükselten özel ekipmanlar veriyorki bu sayede Magical Punch materiasını kullanarak aşırı yüksek damagelere ulaşmak mümkün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...