Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWGemu


paranoya

Öne çıkan mesajlar

merhaba beyler bu sene içerisinde tamamlanması beklenen Pre-CU emulation projeleri olan ANW ve SWGemu çok yakın bir zaman içerisinde kapılarını swg hayranlarına açıcak ve internet yüzlerce private swg serverı ile dolucak. Bir bakımdan iyi olan bu projeler bizim gibi SWG'nin güzel görmüş oyuncular bir zamanlar saatlerce zaman geçirdikleri oyuna geri dönücekler. Benim gözümde şuan proje bittiği zaman girmeyi planladığım server TrueGalaxies sitesine www.truegalaxies.com adresinden ulaşabilirsiniz. Kaçınız geri dönersiniz peki ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paranoya said:
eet ama hepimiz ayni serverda oynarsak çok iyi olur


bu emu serverlarında en onemli olay adminlerin eş dost bağış ayagına elaleme uber itemlar verip cat diye jedi yapmamaları olcak.. ilk baslardan hatırladıgım kadarıyla truegalaxies iyi sanki, hos nedense bi ara swgemu team ile kavgalılardı diye hatırlıorm ama sallıo olabilirm.

bence de adam gbi bi server bulup bulabildigimiz max. kaliteli turk oyuncu sayısıyla server a agırlıgımızı koymalıyz =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soenin server leridneki gibi en fazla 2 karakter açılabilmeli.. ? nasıl diyorsunuz. çok açılmasi ilk etapta iyi olabilir...

birde iyi araştırma yapmalıyız... Truegalaxies neden mesela? Herkesin olduğu yere gideriz tabi ama neden? ping ve gm lar mı iyi?

Senenin bitmesine daha bir dünya zaman var... bugün başlasa hemen başlarım bende ama devam ettiğimiz başka mmo var.. ismi lazım değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ultiyma ile konuşuyorum hergün bıktı benden instant kill çaktı en son bana :D evet cidden yakında acılıcagı hakkında dedikodular var ama dogrulugundan emin degilim onu diyim size :) cünkü hala bi kaç bug üzerinde kafayi yemis durumdayiz :) LS yerine adamin firlamasi gibi bir bug olmasada hala buglar var..
(Örnek :10+ NS ==> 1 Vuruş)
Neyse Sonuç Olarak Çalısılıyo En Azından EMU Yapimi Hala Bitmedi Diger Serverlar Kendileri Açabilirler Doğaldır..

Bu Arada Araştırmalarımdan Anladıgım Kadarıyla En iyi Server Spartacius Müdür Nedir İşte O Karın Ağrısı İşte..

Edit : Eclipse Kadrosu(FrF veya RIP'ten Bahsetmiyorum Genel Bütün Server) Genel Olarak Exiled Eclipse Girme Planları Yapiyor Ama Spartaciustete Baya Adam Olcak Eclipseden (Duruma Göre Akarız Ortama :D ) Bilginize :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...