Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop tavsiyesi


ivan

Öne çıkan mesajlar

meraba arkadaşlar
toshiba laptop almayı düşnüüyorum (indirimimiz oldugu icin toshiba)

Football Manager dısında oyun oynamicam heralde, cok hardcore grafiklere ihtiyacım yok, interneti iyi olsun stabil bi sistem olsun işte takılmasın falan ne bliyim aradan 1 sene gecince teklemesin :) yardımınıza ihtiyacım var

http://www.domino.com.tr/stok.php?MARKA_ID=1&KAT_ID=3&ALT_KAT_ID=3&STK_GR_ID=291&STK_ID=2899

şu sistemi düşünüyorum
önerileriniz nelerdir?
teşekkürler!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet iyi bir bilgisayar. Zamanında araştırmıştım. Toshiba'nın Satellite A210 modelleri fiyat/performans açısından harika. O fiyata alınabilecek en iyi bilgisayarlardan.

O ekran kartıyla yeni çıkan oyunları bile oynayabilirsin ayrıca. Crysis vb için fps çok düşük olur tabii. Ama anladığım kadarıyla senin istediğinin çok üstünde bir ekran kartı. Daha düşük modellerine de bakabilirsin. Çünkü dizüstü bilgisayarlarda yüksek seviyede ekran kartları düşük bateri ömrüne, yüksek sıcaklıklara ve dolayısıyla gürültülü fanlara sebep olabiliyor.

Oyun oynamadığın sürece bilgisayar pek ısınmadığı için fan düşük seviyede çalışabilir ve gürültü pek olmaz muhtemelen. Ama oyun oynasan da oynamasan da bateriyi çok hızlı bitiyor ekran kartı. O yüzden o kadarına ihtiyacın yoksa onboard ekran kartı da düşün. Hem daha ucuz olur. Sonradan sağlam grafik isteyen oyunlar oynamak isteyecek olursa olmaz tabi. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...