Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official 2.4 patch notes


Wispy

Öne çıkan mesajlar

Bu druid konusunu çok fazla uzatıyorsunuz. Tamam bende sinirleniyorum arenada belli bir ratingten sonra çok karşılaşmaya başladık kendileriyle. Druid çok var haklısınız iyide class ama herkezin oynayabiliceği bir class değil arenada 10 druidli teamle karşılaşıyorsak bunlardan 6-7 sini çok rahat alıyoruz benim setupımda çok imba setup değil Disc pri - Lock - War Gearlarımızda full s1 herhangi bir s3 yok henuz yeni başladık oynamaya. Bukadar çok laf etmenın cıdden geregıyo yok druid oynamakta başlı başına bir olay çok fazla efor sarfediyorlar 2 tuşa basıp o komboların hıc bırı olmuyor heal at , kaç , charge et , cylone , dot vs vs.

Bana göre druidten daha delirtici class var oda hunter.En azından druid efor sarfediyor hunterda bişide yok. Dispelini atar , mana burn yapar ( o nasıl maan burnse 400 500 alıyor namussuz)

Classtanda öte lamer arena teamlerde mevcut. Sonuçta susuyoruz savaşta heryol mubahtır dıyerek.

Daha çok şey yazmak isterdim ama konu iyice dağılmış. Bir classın ustune bukadar çok gidilmez. Okadar imbaysa aç oyna dıger mılletın yaptıgı gıbı 512236263 hunter , 515125125 tanede druid var etrafta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:
Ney neyin antisi anlamadim Sl+Sl warlock'un druidi alacak kadar dmg i yokki CC ile desteklemeze
Ki warlock gerizekaliymiş Fear+silence ve dc yi düzdün kombine etmeyip öküz gibi 4 saat peşinden koşmuş druidin.


Fear attın adam 6 saniye fearlandı, bu sırada 2 dot anca attın sonra silence attın neden bilmiyorum druid koşarak uzaklaşıyor yani boka gitti silence sonra DC attın ki 3 saniye daha koştu ve hemen sonra HOT heal olay bitti en başa döndün hemde senin speller CDde o ise deli gibi koşarak uzaklaşıyor. Veya sana cyclone attı healleniyor rahat rahat. Yani bi druid savaşmaz ise warlockun kesebilmesi çok zor ve şans gerektirir. Druid onu keser demiyorum ama warlockta onu kesemez uzar gider druid istemedikçe. Mana drain her zaman sonda hot yanı shapeliflik nerdeyse mana bırakıyor default olarak ki bu senin DOTlarını etkisiz kılan bişi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Druid healing herzaman imbaydı pvp de sadece bunu ön plana cıkartan yeni 1 2 skill ve arenalar oldu
Biz o charge tricklerini falan filan tbc den önce yapıorduk simdi herkez drod olmus bakıomda en mal herifler 2k üstüne cıkıor hakiketende öle mal druidler görüorumki adam hotluo kacıo falan biz dier adamı nukelüoruz geri geldiğinde ölmüş oluo :D böle tipler 2k+ yapıor onun dısında drods r fayn lol demi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abso zaten olay başlar başlamaz pvp trinket ve ns hazırdayken yapmak değil onu once onlari kullanamaya zorlamasi lazimdi sonuçda 4 saat yahu elbet nssiz pvp trinketsiz yakalarsin 60-70 % civarı hp ile nf felan proclarsa o vakit hemen kitleyip amcayı kesme şansı çıkarır kendine yoksa normal bodoz imkani yok bende 1200 dmg var pvp gearda -wissy reju+bloom ile outheal ediot dotlari >.> zorda kalina shift mend felan
Ama kombine kullanarak kesilebilir yeterki tersoya düşüp kaçmasina izin vermesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açılan neredeyse HER patch başlığını Arena-whine threadlere dönüştürmek ve sürekli bir atışma ortamı yaratmanın, aşağılayıcı konuşmanın sizlere geri dönüşü iyi olmayacak, bunu bilin.

Artık sizin bu afedersiniz sidik yarışınızdan sıkıldım, eminim ki diğer üyeler de sıkılmıştır.

Her başlığın içine ediyorsunuz. ÖM ile yapın ne yapacaksınız. YETER ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...