Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online


Ezmode

Öne çıkan mesajlar

Anlatıyoruz anlatıyoruz anlamıyorlar millete farklı birşeymiş gibi geliyor PVMP ama gayet basit, 1 tane battleground da pvp yapıyorsunuz.

Tek farkı Evilside karakteri direk açamıyorsunuz da sonradan max level bir evil karakterle oynayabiliyorsunuz yada kendi max level good karakterinizle de girebiliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla beni sardı. özellikle şarkı çalabilme olayına hasta oldum :) basit bi midi-player sistemi var oyunun ama çok hoş abi. Bree'de oturmuş bard's song falan çalarken (konsepte uygun heheh) etrafımda 4-5 kişinin işi gücü bırakıp toplanması, dans etmesi ve yoldan geçen birinin durup bana 1 gold vermesi (kaldı ki level 20 idim ve daha 1 gold göremedim, ilaç gibi geldi o para hahah). bunları başka bi oyunda yaşayamazdım heralde euahauh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla beni de sardı, dün gece yükledim biraz deneyeyim dedim 9lv olmuşum. Deed'ler ve mesela ne bilim aynı bölgede görev yapıp breelilerle sempati kazanmak falan güzel olmuş, wow'un achiev sisteminden iyi hatta bence.

Neyse Sirannon'du galiba FR serverındaym. Nick Elnoras. Haftasonu diye biraz sardım ama haftada bikaç kere oynarım sanırım, böyle takılanlar varsa bi selam çakın, sıkıldım fransızca görmekten :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eldar'a gelseydin, ingilizce server ve ben dahil 3 arkadaş oynuyoruz orada :)


Bu arada, trade yapmak istedim biriyle ama para vermem için subscriber olmamı ya da turbine puanı satın almamı istedi. 1 kere turbine puanı satın alırsam kalıcı olarak trade yapabilir hale mi geliyorum yoksa ne bilim 1 ay boyunca falan gibi bi sınırı mı var?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Balık tutmayı ilerletmediler hobby olarak sadece Fishing duruyor. Onun yerine festivalleri ve Festival alanlarını çeşitlendirmeyi uygun buldular. Her festivalde farklı farklı eğlenceli şeyler geliyor. Onun dışında housing için bir ton dekoratif item geldi/ geliyor.

Yeni bir Instance sistemi geldi ayrıca Skirmish denen yine eğlenceli bir sistem geldi. Bir ton sistem geldi/değişti hangisini anlatayım :)

Oyun zaten Casual bir oyun raidleri dahi en fazla 1-1.5 saat felan sürüyor. WOW gibi 4-5 saat koltuğa yapışmıyorsunuz.( Ha yapışan vardır ) Oyun F2P başladıktan sonra baya baya dolup taştı.

@Xenocide
Aldığın şeyin bir süre limiti var ise STORE da kaç günlük yada kaç saatlik olduğu not olarak yazıyor zaten. Yazmıyorsa süresizdir :)


Niye öyle farklı farklı serverlara dağılıyorsunuz anlamıyorum :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Serserie said:

pvp yok mu:D oha o zaman başlamam. Wowuda pve yüzüdnen bıraktım zaten zorla raid yaptırıyor adamlar neredeyse


pvp yoksa bende oynamam diye düşünüyordum ancak bu oyunda hikaye, questler vs oldukça hoş. Şu an daha başlangıçtayım, end - game vs ne olur bilmiyorum, ama VIP account aldım ve keyifle oynuyorum.

sevgiler,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

abi şöyle beraber oynayacak 3-5 eleman varsa ben cumartesi başlayabilirim. Ama dediğim gibi casual takılıcam. Hani günde 1-2 saat, bilemedin 2-3. Xenocide, gel diyorsan geleyim. Lotr çok az oynadım ama wow tecrübem var yani sonuçta aynı şey sayılır. Tank var mı tank? tank olurum ben :P



valla gel abi, biz de zaten casual takılıyoruz. girip 1-2 level alıp çıkıyor bizimkiiler, ben biraz daha fazla oynuyorum falan öyle yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

snowbourn'da çok kişi vardı önceden ama şu anda tahminimce en fazla oyuncu rp-laurelin'de

ben de snowbourn'da başlayıp laurelin'e karakterleri transfer edenlerdenim...


laurelin'de 24 kişilik level 65 raid yapacaz yakında, kinship Turquoise

4-5 kişiden "biraz" fazlayız yani...

yazdıklarım görünmüyor mu? benim mesajların mürekkebi uçucu galiba ^_-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...