Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitler'in nutuk metinleri


SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

ikinci dunya savasının versay antlasmasının sonucundan ibaret olmadıgını bilmek lazım ama.

versay antlasmasının taraflarında rusya yoktur, halbuki almanya ikinci dunya savası boyunca en cok rus topraklarına ve halkına tecavuz etti.

bagımsızlık savasları mumkun oldugunca mevcut durumu korumaya yoneliktir, ama almanyanın yaptıgı antlasma sartlarına uymayıp silah uretimine devam etmek, urettigi silahları da yukselen nasyonel sosyalizm dogrultusunda orayı burayı isgal etmek amaclı kullanmaktı. ki bu trend sadece almanyada degil italya ve japonyada da gelismistir, bagımsızlık amac degil insanları kıskırtmak icin bir arac olmustur.

oldurdugu milyonlarca kendi vatandasını da hesaba katma ihtiyacı duyuyorum, savasın boyle bitmesi gerektigine inananlara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet savaşa girilince elbette ölü olur. Bu yüzden savaşa giren liderler en büyük kötülüğü halklarına yaparlar. Heleki kazanamayacağı savaşlara giren liderler.

Benim söylediklerimin sınıfla ne alakası var? Veya okulla? Savaş hiçbir zaman zorunluluk değildir. Ben çok merak ettim sen nasıl Hitler iyi bir liderdi, Halkı için doğru olanı yaptı. Yahudileri falan öldürmesi önemli değil diyebiliyorsun? Uluslararası İlişkiler okumayla iyi öğrenci olmayla değil, insan olmakla alakalı sözlerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax a tamam katılmamam için hiç bir neden görmüyorum. makivel e gönder meside mütiş tebrikler.

hepsovunduğum gibi, bu adam, bir ingiliz,fransız,italyan,rus, hollandalı gibi kaynaklardan beslenen bir adam, yani bunu yaratan adam avrupa.

ve iyi yani, sen git afrikada zenci kes bir şey olmasın bıdı bıdı yap sonra yahudi ölünce.

bu gün hitler ne kadar zalimse bütün ingiltere kralları, fransa başkanları da odan daha fazla zalimdir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Benim söylediklerimin sınıfla ne alakası var? Veya okulla? Savaş hiçbir zaman zorunluluk değildir.
allah allah, yahu sınıfının okulunun bişeyle alakası yok. ben kişisel olarak merak ettim. forumda çok da fazla uluslararası ilişkiler okuyan yok. o yüzden, benmle aynı bölümü okuyan arkadaşların hangi okul ve kaçıncı sınıfta okuduklarını mmerak edip soruyorum. anaa hemen bi düşmanlığa vuruyosunuz. muhabbet edioruz şunun şurasında. tartışıyoruz. neden herkes birbirine kafa kafaya zıt gitmeye çalışıyo ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...