Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gundam Unicorn


SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

  • 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 5 yıl sonra ...


[video]https://www.youtube.com/watch?v=kx_cgW226ko?feature=oembed" width="459">



2010-2014 arasında yayınlanan ve muazzam bir başarı elde ederek UC hikayelerine geri dönüş sağlayan, bu sayede The Origin ve Thunderbolt gibi projelerin de önünü açan 7 OVA'lık Mobile Suit Gundam Unicorn serisi için Re: 0096 adlı TV adaptasyonu duyuruldu. Yayın için bölüm sayısı henüz belli olmamasına karşın (ki toplamda 390 dakikalık 7 OVA bölümü 15.5 bölüm tutan bir TV serisine denk geliyor, fakat bu 1 cour'dan biraz fazlası ve 2 cour'luk bir uyarlama için de hype yapmak için şimdilik elimizde yeterli bilgi yok) TV yayınının 3 Nisan 2016'da başlayacağı duyurulmuş. Yeni birer Opening ( Tielle'den "Into The Sky" ) ve Ending'in ( Nanami'den "Next 2 You" ) yanısıra Shiuchi Ikeda sonraki bölüm önizlemelerini seslendirecek.

Elime bu konuyla ilgili daha fazla bilgi geçtikçe sizlerle paylaşacağım.

Kaynak: ANN

Dün gece Nisan'da TV serisi olarak geri geleceğinin haberini okurken herşeyden önce benim için umutsuzluk ve dramlarla geçen bir dönemin hemen öncesinde, her UC OVA'sı için şafak saydığım 4 yıl öncesindeki günleri hatırladım. Fragmanı yeniden izlerken gözümden ister istemez iki damla /m/anlytears döküldü. Özlemişim lan seni Unicorn.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bir haberim var. Gundam Unicorn bestecisi Hiroyuki Sawano'nun web sitesi gün içerisinde 2 OP ve 2 ED (yani 2 cour'luk bir adaptasyon) olacağını doğruladı, bu ne demek? 25-26 bölümü 25 dakika ile çarpıp daha önce elimizdeki 390 dakikadan ve OP - ED'lerle geçecek 70 dakikadan düştüğümüzde 3 saatlik yeni materyal, bu da her bölüm için 6 - 7.5 dakika yeni sahne, her halukarda yeni çatışmalar ve MS'ler görebilme şansımız var anlamına geliyor. Zaten ismindeki Re: takısından birşeylerin farklı olacağını sezmiştim ama bu haber iyi geldi hakikaten. Umarım gelişmeler beni yalancı çıkartmaz. Ayrıntılar geldikçe sizi bilgilendirmeye çalışacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...