Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beta durumu


Xo

Öne çıkan mesajlar

beta oynayan editörlerin combat sisteminin hantallıgında ve oyundaki birçok bugdan müzdarip oldugunu duydum. yakın takip eden arkadaşlar varsa oyunun şu anki durumu nedir ? yıllardır bir iki arkadaş oyunu yakından takip ediyoruz, çıkmasına da 2 ay kaldı.. açıkcası conanın patlamasını düşünmek bile istemiyorum :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda bug ların olması onlara karsı bir cozumun olmadıgını yada daha fix lenmedigi anlamına gelmez yanlız. buyuk ihtimalle sizin bug dedidiniz bir cok sey icin fix leri mevcuttur ama toplu bir guncelleme yapıyorlardır yada size cok onemli gorunen bi bug onlar acısından okadar onemli degildir. oyun cıktıgında buyuk ihtimalle rahat bi sekilde oynayacagız. tabi bug lar olacak ama sanmıyorum oyun performansına ve oynanabilirlige etki edecegini okadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes niye takmış, daha dvd ye basıp dunyanın dört yanına yollayacaklar zaman kalmadı kesin ertelenecek mantığına

Buharlı gemiler kaybolalı 100 sene oldu..

Dünyanın bir ucundan bir ucuna 24 saatten kısa sürede ulaşılıyor artık..

Oyunun bitmesi dvd ye basılıp 250 bin kopya çıkartıp dünyanın dört yanına koymaları 5 günden fazla sürmez..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne 250 bin i.Cd basmakla bitiyomu iş.AoC betaya 15 milyon insan bas vurdu deniyor.yarısını sallasan 7-8 milyon kopya bascaklar.Ayrıca ben bu yazıyı yazarken buglar temizlenmedi ki.Kitapları basılcak collection edition ı düşünün.İçinde maplar kitaplar taktikler hediyeler.Onlar hazırlancak.
En önemlisi türkiyede oyunu satışa cıkarcak şirket daha belli degil.İnternet den sipariş vercen 10 güne anca gelir.hadi oyun cıkdı diyelim daha ilk günden patch mi DL edicez buglar için.
1 yıldır ilgi ile takip ediyorum AoC u ,forumları okuyun olumlu yazı yazan bir tane tester yok.Kaldı ki latancy denen şeyden bıkkınlık geldi bide bu yeni teknoloji server makinalarında kafadan lag yaşarsak moraller sıfır olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yeni cikan her oyunda bug olur olmiyan bi oyun yok.Daha dur ilk aylarda classlar nerflenicek falani fismani.Hangi oyunda bunlar yasanmadi.Sallayin birakin bunlari dert etmesi gerekenler etsin.Siz girip oynayip keyif alirsaniz devam edersiniz ,olmazsa 6 ay sonra gene girer denersiniz. :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

RedBaron73 said:
Ya ne 250 bin i.Cd basmakla bitiyomu iş.AoC betaya 15 milyon insan bas vurdu deniyor.yarısını sallasan 7-8 milyon kopya bascaklar.


kardes ne satıyon 7 - 8 milyon kopya ? dünya tarihinde bir üründen o kadar ilk anda satılan ve satılacak diye basılan bir ÜRÜN YOK ! hani ufak cocuklar 0-12 yaş , bir güzel atar tutarlar ya ona benzettim muabbetini, kusura bakma.

herhalde dünyada bir tek sen herşeyi bırakıp cd cogaltmaktan bahsediyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tam yeri değil ama benim kafama birşey takıldı. Şimdi bu oyunda melee classlar için 5 yöne combo var; ve PVP de de bu comboları yapabilecekler. WASD ile hareket ettiğini mouse ile baktığını düşünürsek, comboları hangi eli ile çıkartcak yahu. 3. kol lazım herhalde. Ki aklıma takılan bir diğer şey ise. Eğer PVP WOW gibi hareketli ise etrafında daire çizen soldier'a nasıl combo oturttan yahu. Aklıma tek gelen şey PVP de milletin karşılıklı hiç hareket etmeden durup, kılıç kalkan oynuycağı yoksa sistemi PVP'ye oturtamıyorum benç
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wasd nin disindaki yakin tuslar combo tuslari hangisi oldugunu tam hatirlamiyorum ama atiyorum F 1 2 3 falan filan yani testerlardan duydugumuz bunlar..

Diger yandan bu oyun 7 milyon satar ilk gunden diyen arkadasa saygilarimi sunuyorum.. 7 milyon saticagini bilseler 7 milyon kutuda yaparlar tahmin edersinki senin benim gibi nero da cd yazmiyor bu adamlar ustune hp den cikti almiyor..


Buglar sizi endiselendirmesin bu arada..

3 senedir E3 un en iyi oyunu en iyi mmorpgs yok en gelecek vaad vs vs gibi abudik gubudik birsuru odul alan AOC nin Vista ve DX10 pazarlamasi icin Microsoft tarafindan desteklenen AOC nin patlama olasiligi bence cok dusuk..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

logitech G15 / Zboard Fang gibi programlanabilir klavye/padler işinizi görür sanırım
http://www.ideazon.com/us/products/fanggamepad.asp
birde a4 techin ve cyber snipanın böyle bir modeli var programlanabilirmi bilmiyorum
http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2407
http://www.cybersnipa.com/eu/products/cyber-snipa-game-pad-mouse-pad.php
ssj4songoku said:
Ya tam yeri değil ama benim kafama birşey takıldı. Şimdi bu oyunda melee classlar için 5 yöne combo var; ve PVP de de bu comboları yapabilecekler. WASD ile hareket ettiğini mouse ile baktığını düşünürsek, comboları hangi eli ile çıkartcak yahu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...